0/0 1/0 1/1 2/0 2/1 2/2 2/3 2/4 3/0 4/0 5/0 5/1 6/0 7/0 8/0 9/0 A/0 A/1 A/2 A/3 A/4 A/5 A/6 A/7 A/8 A/9 A/10 A/11 A/12 A/13 A/14 A/15 A/16 A/17 A/18 A/19 A/20 A/21 A/22 A/23 A/24 A/25 A/26 A/27 A/28 A/29 A/30 A/31 A/32 A/33 A/34 A/35 A/36 A/37 A/38 A/39 A/40 A/41 A/42 A/43 A/44 A/45 A/46 A/47 A/48 A/49 A/50 A/51 B/0 B/1 B/2 B/3 B/4 B/5 B/6 B/7 B/8 B/9 B/10 B/11 B/12 B/13 B/14 B/15 B/16 B/17 B/18 B/19 B/20 B/21 B/22 B/23 B/24 B/25 B/26 B/27 B/28 B/29 B/30 B/31 B/32 B/33 B/34 B/35 B/36 B/37 B/38 B/39 B/40 C/0 C/1 C/2 C/3 C/4 C/5 C/6 C/7 C/8 C/9 C/10 C/11 C/12 C/13 C/14 C/15 D/0 D/1 D/2 D/3 D/4 D/5 D/6 D/7 D/8 D/9 D/10 D/11 D/12 D/13 D/14 D/15 D/16 D/17 D/18 D/19 D/20 D/21 D/22 D/23 D/24 D/25 D/26 D/27 D/28 D/29 D/30 D/31 D/32 D/33 D/34 D/35 D/36 D/37 D/38 D/39 D/40 D/41 D/42 D/43 D/44 D/45 D/46 D/47 E/0 E/1 E/2 E/3 E/4 E/5 E/6 E/7 E/8 E/9 E/10 E/11 E/12 E/13 E/14 E/15 E/16 E/17 E/18 E/19 E/20 E/21 E/22 E/23 E/24 E/25 E/26 E/27 E/28 E/29 E/30 F/0 F/1 F/2 F/3 F/4 F/5 F/6 F/7 F/8 F/9 F/10 F/11 F/12 F/13 F/14 F/15 F/16 G/0 G/1 G/2 G/3 G/4 G/5 G/6 G/7 G/8 G/9 G/10 G/11 G/12 G/13 G/14 G/15 G/16 G/17 G/18 G/19 G/20 G/21 G/22 G/23 G/24 G/25 G/26 H/0 H/1 H/2 H/3 H/4 H/5 H/6 H/7 H/8 H/9 H/10 H/11 H/12 H/13 H/14 I/0 I/1 I/2 I/3 I/4 I/5 I/6 I/7 I/8 I/9 I/10 I/11 I/12 I/13 I/14 I/15 J/0 J/1 J/2 J/3 J/4 J/5 J/6 J/7 J/8 J/9 J/10 K/0 K/1 K/2 K/3 K/4 K/5 K/6 K/7 K/8 K/9 K/10 K/11 K/12 K/13 K/14 K/15 K/16 K/17 K/18 K/19 K/20 K/21 K/22 K/23 K/24 K/25 K/26 K/27 K/28 K/29 K/30 K/31 K/32 K/33 K/34 K/35 L/0 L/1 L/2 L/3 L/4 L/5 L/6 L/7 L/8 L/9 L/10 L/11 L/12 L/13 L/14 L/15 L/16 L/17 L/18 L/19 L/20 L/21 L/22 L/23 L/24 L/25 L/26 L/27 L/28 L/29 L/30 L/31 M/0 M/1 M/2 M/3 M/4 M/5 M/6 M/7 M/8 M/9 M/10 M/11 M/12 M/13 M/14 M/15 M/16 M/17 M/18 M/19 M/20 M/21 M/22 M/23 M/24 M/25 M/26 M/27 M/28 M/29 M/30 M/31 M/32 M/33 M/34 M/35 M/36 M/37 M/38 M/39 M/40 M/41 M/42 M/43 M/44 M/45 M/46 M/47 M/48 M/49 M/50 M/51 M/52 M/53 M/54 M/55 M/56 M/57 M/58 M/59 M/60 M/61 M/62 M/63 M/64 M/65 M/66 M/67 N/0 N/1 N/2 N/3 N/4 N/5 N/6 N/7 N/8 N/9 N/10 N/11 N/12 N/13 N/14 N/15 N/16 N/17 N/18 N/19 N/20 N/21 N/22 N/23 N/24 N/25 N/26 N/27 N/28 O/0 O/1 O/2 O/3 O/4 O/5 O/6 O/7 P/0 P/1 P/2 P/3 P/4 P/5 P/6 P/7 P/8 P/9 P/10 P/11 P/12 P/13 P/14 P/15 P/16 P/17 P/18 P/19 P/20 P/21 Q/0 Q/1 Q/2 Q/3 Q/4 R/0 R/1 R/2 R/3 R/4 R/5 R/6 R/7 R/8 R/9 R/10 R/11 R/12 R/13 R/14 R/15 R/16 R/17 R/18 R/19 R/20 R/21 R/22 R/23 R/24 R/25 S/0 S/1 S/2 S/3 S/4 S/5 S/6 S/7 S/8 S/9 S/10 S/11 S/12 S/13 S/14 S/15 S/16 S/17 S/18 S/19 S/20 S/21 S/22 S/23 S/24 S/25 S/26 S/27 S/28 S/29 S/30 S/31 S/32 S/33 S/34 S/35 S/36 S/37 S/38 S/39 S/40 S/41 S/42 S/43 S/44 S/45 S/46 S/47 S/48 S/49 S/50 S/51 S/52 S/53 S/54 S/55 S/56 S/57 S/58 S/59 S/60 T/0 T/1 T/2 T/3 T/4 T/5 T/6 T/7 T/8 T/9 T/10 T/11 T/12 T/13 T/14 T/15 T/16 T/17 T/18 T/19 T/20 T/21 T/22 T/23 T/24 T/25 T/26 T/27 T/28 T/29 T/30 U/0 U/1 U/2 U/3 U/4 U/5 U/6 U/7 U/8 U/9 U/10 U/11 U/12 V/0 V/1 V/2 V/3 V/4 V/5 V/6 V/7 V/8 V/9 V/10 V/11 V/12 V/13 V/14 V/15 V/16 V/17 V/18 V/19 V/20 V/21 V/22 V/23 V/24 W/0 W/1 W/2 W/3 W/4 W/5 X/0 X/1 X/2 X/3 X/4 X/5 X/6 Y/0 Y/1 Y/2 Y/3 Z/0 Z/1 Z/2 Z/3 Z/4 Z/5 Z/6 Z/7
gazi buqja e di e di
gazi buqia e di e di
gazi buqia linda e di e di
gazi buqia linda
ganius
gazi dhe linda e di e di
gazi dhe linda dhe buqja
gurbetiqari
ganimete rama
gazi dhe buqja dhe linda
grupi permeti
grd vs demonic boy
genc luka hajde sonte
gjuli-digjem
greta koci ste kam thene
geve to my
gazi moj esemere
gazi moj
gjith bota jemi 2
genta ismajli le ta din bota
gazmend rama shkelzen rama
gezim nika shqiperi o nena ime
gzim nikashqiperi o nana ime
gezim nikashqiperi o nana ime
geto gold ft soni
gezim nika shqiperi o nana ime
greta koci-nuk me kane thene
genta ismajli-pranoje
genta-pranoje
gjavit advyli
gazmend rama-kur te pash moj bukuroshe
gazmend rama unaz e art
grupi energji bend
gjyste vula vaj vaj
geti soni malaj new
genti-maska e madheshtise
Gazmend Rama - Kalle kalle shqipja e malit.
Gazmend Rama - Kalle kalle shqipja e malit
Gazmend Rama - Kalle kalle
Gazmend Rama - Kalle
Gazmend - Kalle
geti 2008
geti hahah
geti real1 dj blunt kur na vina
greta da mp3
greta da
greta e di qe ti s me do
gezuar 3
gero gold
goc nga peja
gjergj syljoti
gjergj suljoti
gjon froku
genta jo nuk harrohet
gjon frrroku
genta gero gold
genta gheto gold
genta krejt e din
gheto gold
gjon frroku gjarprit
gili 2 vjet diaspore
greqisht rovena
genta krejt e din
greta koqi labi
greta koqi- labi
greta koqi dhe labi
gene eja ne preher
gurbeqart
gjyste vulaj-vaj vaj
gjyste vaj
gjash tetor gjasht e tet
gazmend rama fat buqja
gramo gervalla
grisela kur vjen puna me u martu
genta-shko
GRUPI MALLAKASTER
golde ag dridhet shqiptaria
gurpi aurora
ganja sot pranvera behet vjesht
grupet muzikore
golden ag dridhet shqiptaria
genta-s me sheh ne sy
gjoka bektashi
gresa shkurte fejza
gezuar me lazgushin 2009#7
geena
grupi aurora amaneti
givme you eyes
gazi dhe remzia
give me you eyes
greta koci nuk te kam than
gjyzt vula
gjyzt
gjavit makshanna
gazi nuk ndahet mitrovica
genga e selman kadris
gold ag- dridhet
gili nuk te kam dashur
gjumin ma ke prish
gengsat
gazi buqjqa e linda 2009
gjuli digjem
group rbd
gerogo
GT-Na e Bim
gaqo cako per ty atdhe
gazmend rama buce
gili njizet vjet ne diaspor
gjefer ahmeti
grupi komplet i estrades vendi im
grupi komplet vendi im
GJYSET VULAJ ATDHEU
golden age drenusha
gjith mon ishe
gazmend rama-pavarsi
GJYSET
GJYSET ATDHEV
Geti bal
gjem
gili afat iskaduar
gjemil saliu album
gjemil saliu 2004
geng per ekrem turjaken
genta ismajli ft.geti
ganja feat kristi
Gili -20 vjet diaspor
gishtin e tret
gazmend rama kredid
grupi mirdites
gaz buqja
gjkoman
gjakoman pavarsia
gazsmend rama
gurbeti qka ish kan
ganimete jashanica edhe qiken
galena-znam diagnoza
Grupi Iliret Xhamadani via via
Greta Goci ft
Gold AG feat.Drenusha Latifi -Bashke e Kallim
gold ag fara e rap-it
gigi dalieso
gjilan jeta jem
gilangji
G Bani ft Crazy Girl
gg army my scorpion ft b genius
gjumit ti bjeri vize
grece turkish dance
gjyste vulaj-vetem nje puthje
grupi lili
gazi-arbnora
greta gurbeti
gol deagl
gacaferi mos harro
Gold-aG-preshevaliA
Gold-aG-preshevali
Gold-aG-
gazi de buqja - potpuri2008
gazi dhe buqja - potpuri2008
gjamadini vi vi
gjama dani viv vi
gazzi
gjevahire bytiqi
gail deqani
greqisht diskoteka
greqisht bullgarisht
ganimet moj krenarija jon
gabmisht
gabmi
gaxhi
gena me mir me ty e fukara
GABIMI MIRELES
gjyste vulaj xhane
gitme gulum ( don't go my rose )
gitme gulum
gjamadani fisniket
genci soni
genta sdua te jem etjeter kujt
gazem mika
GEZIM LLOSHI
gazem
gazim
gjobanesha
grupi korcar
gazmend rama - As vet se di
geti ft.soni
gili jetoj
ganimete avdili
gjyste vulaj potpuri
ganimete avdyli
great berati egzistoj
gazmend rama martue
grupi magjype
Greta Berati- Vetem ty te dua
geng me qetelia
GJEKI M,MOEMSAKPSFUISDFJGNUI
GJEKI MOS AE PRANO
gezuar datlindjen
grupi polifonik i portokallis
GENTA DRDHEM
grupi paro
genta ismajli - for a moment
gazi ty metlan tjetrn me gjet
goranc cfetanoviq
GRNIUS
genta ismaili-sdua tjeme tjeter kujt
grupii tepelenes
genta ismaili-s dua tjem e tjeter kujt
genta ismaili-sdua tjem e tjeter...
ganimete asllani at qami
ganimete asllani qami
genti rrjedh ne kenge e ligjerime
gush
genta ismajli.- nuk harrohet
grupi osumit
gentia ismaili
grupi i belshit
gr i vjoses
grupi i vjoses
gili oh sa mir o sa super
gjyla vllezrit aliu e dani
gili 20vjetnedijaspor
ganja mora koven
gazi - buqe bukuroshe
genc lukaj
greta koqi - niher po niher jo
genta ismaili pa ty mp3
greta koci muk ta kam thene
goca e laghes
goldi ag - amaneti
goldi ag amaneti
gazmend rama rrugen per kosov
geng me video
genus mos shko
gaviota haj gaviota haj
glikamu
gergj agustin uka
gergj uka
greke murat jgoniku
gjergj uka uka
gjingji i vogel
gjergj uka _agustin uka
g up-paqe jeshile
Ghost bleoro
geng te huja
genta ismaili-skllav me ti s'so te jesh
genta ismaili-skllav me ti s'sdo te jesh
gangsta army- na jemm
gaqoja i shiakut
gyrbet i shkret
getoar selimi genta
gjergjegji
gjemil salihu si te jetoj pa ty
Gangsta Army - Na Jem -
gena-cdo njeri ka nje te fshete
gresa behluli nje her akull dy her zjarr
Gzim Ahmetaj - Loti i nenes
get on yor boots
Granity Albenia
Granit Albenia
genta epa mundur
greta koci kur te kam thene
greta koci kur te kam
grupi hajvalija
gazmend rama qaj oktore qaj
gazi qaj oktore qaj
gazi qaj aktore qaj
gamend ramai
gamend rama 2000
gamend rama 1999
gamend rama 2002
genusi etash jeta
genusi me ty
gzem uka
gangsta system g-s
gianluca griniani
grata koqi-nuk ta kam then
gjemajl duraku
greta koci kur ste kam lene
geng dashnije
greta koci-eja zemer
genta islmaili
gjergji sulioti
gentiana ismajli e pamundur
gadimja
ganja - mirupafshim
gjejlane gutiqi
goni rap
gim papaki
gans nrose
g-soliders
genta - nje her ne vit eshte pak
greta koci- nuk te kam then eja
greta koci- nuk te kam then
gereke
gentc
gjyeste vualj
gocat e kosoves
gjezair elezi syte e zi
gjakoma
gjoniferlopez
gjyli remix
Ghetto Stylle ft princezz
Ghetto Style ft princezz
gjo banama
gzim nika shqiperi oj nena ime
gjinoci
gjo manam
genta ismajli kurrr sdo ta harroj
genta feat. geti
genata ismali 2009
gazi dhe buqja - na ka ardh kojshi ni qik
genta ismajili e pamundur
goldn ag
gjeto mula
goldn ag ku mbet presheva
gjyste vulai atdheu
gjana nanini
gjevahire bytuqi
gjamdani
gjamdani vija vija
geti viktima apet n'telefon
gjeto luca new
gjeto luca mollat ne goj
gr pollifonik lapardha
gjeto luca mollat
grupi pollifonik
gotat
gotat
gjorgj bushi ne tiran
genta ismajli-une te dua
greta-do te me shaj nena
gzim cela
gulben ergen kandiramazsin beni
gulben ergen kandiramazsin
genta-do te luaj sonte
genta-do te luaj
gold ag ku mbet preshevalia
gjavit kozhanin
gjavit kozhani
ghuli star ft gexha
genta nje her ne vit remix
gangsta army na jena na
genta skllav ti kurre sdo jesh
gjevat deamku
gjevat demaku
gazi dhe buqja love
gezimahmetaj
geri-si ty nuk ka
genta ismajli hajde bukuri
gramoz tomorri,
gg army-scorpioni ft b-geniusi
golag ag
golag ga
genta ismajli dridhem ne ket rast
gege tuci
geg tuci
genta ismaili 0 0
gjyste vulajne ulqin-live
gjyste vulajne-live
guri i rende ne vende te vet
gjuli ska rendesi
genta e po mundur
genta e po mundur
gazi taksiratgjia
gjum si shqiponja
genta ismaili-une jam fati yt
gazi buqja dhe linda
genta ismaili-zor me mu e keq pa mu
gjyste vulaj gjan gjan
gjyste vulaj gjane gjane
geti new
genta ismajli nje here ne vit
givi cu mama
gorkillah
gold ag-e llak venin flak
gjevat sadikiu
Gjusta vulja
gone with the sin
gzem
greta koqi stine kush te foli keq per mua
greta koqi feta stine
genta ismajli te dua
gazipavarsia
gazmentrama pavarsiapaska ardh
gazikengetepavarsis
get e adem jasharit
gabriell dodaj
g bani 355
GJYSTE VULAJ ATDHE SHQIPRIA
gold ag a te kam shok
gold ag preshevali jom
GJYSTE VULAJ adtheu shqiperia
GJYSTE VULAJ adtheu
ganimete jashanica kenga celines
gazi a more zheshkane
genusin
gol ag ku mbet presheva
goldag ku mbet presheva
gold end age
geo da silva-l
greta koci nuk ta kame thene
ghetto-akon
Ghetto Mitro
grupi skraparit
gazmend rama parti
gjamajkan girl
gym class
gazi moj zeshkan me syt e zi
gentian edhe ti do qash
gentian edhe
gazi zheshkane
genta adem
gili ja me ja me mua
gili ja me mua
greta zani si me je bo te morsha te keqen
Genta Ismaili - Nje her ne vit
gaz rama
gamoz gervalla
gold ag-emrin se bon njeri
grek hit
gjon karrica
gr 4003
gasper karaqi
geo da silva lake
gjovalin kodra
gentiana s me shhe ne sy
gezim hida dhe bora cke moj goce
gentiana s me sheh ne sy
genta s me sheh ne sy
genta ismajli s me sheh ne su pa pardon
genta ismajli s me sheh ne sy
grabovci
grabovci lufton
grabovcin
grabovcali
grabovc
gkema
gjeneRAL
gjeneral unikkatil
gruja n'amerik
ganimete jashanica ft nexhi
genta ismajli-ti s`me sheh ne sy
gjemilja me defa dhe tarabuk
gazmen rama erdhi koha
grupet zbavitese
geti 2009
gazmend rama qaja doren
gershetin
G-Bani - Na Koitas
gazi-buqe
gazmend rama qaja
gjyste vula shah mat
game ft neyo
GABIMISHT U NDAM
gjikola
ganjashamia ebeqarit
ganja shamia ebeqarit
Gold Ag - 100 Perqind Presheva
Gold Ag 100
gani zeneli a mendon per mua
gjemjil salio
gabimi behet njher duli
giving to a beat
gjema nena ime
gjithqka q sht e mir ka fund
Gazmend Rama - Qaj aktore qaj
Gangsta Army - Na Jem
gjezahir elezi kam nje lutje
gjimi aman aman
gili dhe ardit mstafa
gili dhe ardit mstafaj
Gengsta Army-na jem
ganksta army
Gengsta Army-
gtari
GIUSY FERRERI - Novembre
gg duda
GRETA KOCI-KERCIMI I DASHURISE
gazmend rama dhurata e dashnis
greta zani si me je bo mi te morsha te keqen
gjith kosova kenduam per ty
guardian agnel gurbet
gazmend roma
gg army ft. mc kresha
get crunk-mc kresha gg armyy
godies
gezim hida bora cke moj goce
Gezuar Festa
gasolina full
greta koci feat erjon korini
gjysmen tjeter
grupi virjonit
genjes
genjes
Golden G-Amaneti
Golden G Amaneti
Golden AG-Amaneti
gazirama
golld-ag
gheto gizy
gjli
GRUPI RIKI POVER
grupo d'paso
g fighter talenti en putje
g fighter ft orex
g fighter ft urex
gabim duli
g fighter kush ka than
greta koci- nuk ta kam then
gjye vulajst
gjyste vulajst
gjyste vulajt
GETOAR DHE SONI
gurbeti i shkreti
GUARDIAN ANGLE -GURBET
gjilangji
gjyste vulajt kga ve per ty
guardian angle-gurbet
gurbetiti
gllavica
GRUPI DRITA
gengsta zone na jem
gengsta na jem
gengsta zone
gazmend rama motra muslimane
gili nuk te kom me frajer
gili o sa mir o sa super
gr.prishtina dhe tini
Gena Te dashuroj
g-fighte
grupi xx
grupi s
grupi xh
grupi xhi
grupi zh
gili - pa ty po bojka
gili - po bojka
Gezim Nika- Vallet e vendit tim
gjyks shkupi
Gena - Te Kam Then Mos Ma Pi Rakin
genta ism
gazi duqja linda
gold ag xhevdeti ndeti
grupi nga mergimi
grupi mergimi
gurgeti na djegu
guralumi
greta berati po na ndan nje oqean
greta berati po na ndan
greta berati po na
gazmend rama fraer
grusht dhe
gjustin timberlek
genusi jeta pa ty
Gili - Me harro
goodnight electric
gbani emigrimi
ganeta zero zero
ganeta ismili zero zero
ganeta ismili
ganeta ismjli
genta zerozero
gtjyste vulaj
gtjyste
gazmen rama tallava
gjum ne sy
grupi shqiponja master
gentijana ismjali
geteori
gazi-buqe amerika sosh per ne
glika glika
genta sme she
greqisht sumanuska a papa
gansta army
gruaja me ttre thmi e as nja sosht i jemi
grupi morandi
genta ismaili rock
geti droguratu me mu
guitar heroes
gazmend rama gitallava
genta-sdua te jem e tjeter kuj
gianluca capozzi
gianluca capozzi ti amo
genta e pamundur
GISHTA
gazmedi rama
gjemile gjemile
grebenese
genti-buzt e nje engjulli
genta 1 her ne vit
gzim kaso
gentian selfo
genta ismli
grupi tepelen
gjyste fvulaj shuj shuj zemer
gjsyte vulaj
greta my love
geni 5
goca e lagjes sime
g-up-paqe jeshile
greece music
greta koci nuk takam thene
grupi i belcit
Greqisht- Etheu
Grecce - CHOcolata
Greek-Policia
gokhan kirdar i bopus
gokhan kirdar bopus
gokhan kirdar
gaznend rama
gjfbio
gezim zefi-mekatar
gili un kok fort ti kok fort
gili ame shok a me mua
gazmend rama albumi i ri
Gazi dhe Buqja - Potpuri
godspang
god spang
gili un edhe pa ty u knaqa
gezmed rama
gezmed rama
Gaz o zot
GJETO LUCA 100 VJET PER TY
genta une te du
gane rmx
genjusi jeta pa ty
greta koci dhe erion korini
gjyste vujlaj
goja qka ta ban goja
gjasht tetor gjashtdhjet e tete
Gazmend Rama- As vet se di
gjemal gashi
gruja n amerik
grupi bern
genta ismaili e pa mundur
genti grnta
grupi orjental
gjilanasi saser berisha
greta koci kolazh2oo8
greta koci mu thy shtema
gazmur gervalla
gazi buqja tallava 2009
gazi buqja tallava
gazi tallava 2009
Genta s mund te them
greta nuk ta kam
gazi buqja linda tallava
gazi ne prishtin
gazi xheza tallava
gazi prishtin
grupesh vendi im
gentjan.sulku
gengtaresh grupesh vedni im
gabim behet nje her-duli
genta p[ososiv
grisilda
gace jehona
grupi i zarishtit
grupi malisheva
grupi.tepelenes
grupi.ali.pasha
grupi.ali.pashe.tepelenes
gazmend rama buqja mercedesin sun ma fal
gazmend rama buqja linda party party
greta koxhi
greta koxhi
gati dhe soni
gazmend rama te kan feju
Gazi - bija ime bijo
Gazi - bija ime
Gazi - bijo
genta nora istrefi
Gazmend rama - bija ime
genta bleona qerreti
gjdo hap qe baj
genta ismajli sdua tjem
GASOLINA Daddy Yankee
genta gjdo gje esht e mundur
getting
goni belinci
grupi i osumit
gani zemeli amendon per mua
gold ag xhevdeti
gjinkalla e dashuruar
gjasht teto
gjasht tetor o 68
Genta Ismaili- for a moment
goodbye my love james blunt
goodbye my love james blunt
gurbeqari im
gurbeqari ime
gazi aman aman
genta ismajli e pamundur
genta ismajli e pamundur
gramoz gervalla zemra digjet por nuk fletj
gim abdullahi
gimi.g
GRRETA KOCI
gili 20 vjet
g-gantat
ghetto soni
gentiana isamli
gangsta army na jena
gyva kajtazi
gazi je re
gengsta ARMY na jem
gengsta A.R.M.Y.na jem
GILI ft Ardit
gazi si sheqer
greek girl gts f ucked dut she d oesn t feel good with cam
GRUPI ILIRT
gold ag ft duffy'e
gold ag nje dit tek ti
gazi buqja linda2009
gentz dhe festimi
getez
gena sa lot kam
guns n rosse
grupi kosovar tnt
gjithmon do mbetesh ne zemren time
genta]
gangesteri tiranes
geta]
gneta]
goldi ag fara e repit
gjeneral skenderi
gili sme lejojn
gjyste vulaj popullore
genta ismajli nene me trego
girl beeni
girl be
gjister vula
girl bee
gaz kumanova
getoar selimi feat soni
greta ft stine ksuh te foli keq per mu
goten do
goten do thej
gena-sa lot kam derdhu
gjafer ahmetaj tallava
gazi linda amerik
genge e ali pashes
genge e ali pasha
ganglta
genga ali pasha
genga e ali pasha
genga e ali pashes
Grupi Ali Pasha - Kenga e Ali Pashes
ganga e ali pashes tepelena
gazi muzik e vjetre
gena sa lot kam derdh
gena sa lot kam derdh
geina
geina muzik
gezmrd rama
ginia
grup orjental
grupi orijental
genti buzet enje engjulli
genta ismajli negativ
genta ismajli eksploziv
gentjana ismali
gentjana ismali
gerrard
gjakun ma ke pir
gentjana ismali dridhem
Gurbet qar
gjergj lka
genta ismail sdua
gjevahir carvadiku
gone with the sin
genta perty jam e vdekur
ganksta army-na jem
gaboj une gabon ti
Gold AG - Sweet
grupi shqipria master
gili me mua ja me shoket
grupi product 28
Gentz don pizhi
gjlili
gabelet elbasanit
grup 28
grup 28 dera
gili nuk te kam frig
gjon karlo
Genti-Dying For an Angel
gjstin temberllrt
gjstin
g_gldi army
Gazment Rama Dhe Buqja
G-fatal
Gazmend me moter
Gazi me moter
George Benson - Nothing'Ganna Change My Love
gem belushi code
geti Soni.-Me merr
gazi buqja linda popullore 2009
gazi buqja linda popullore
gili per pavarsi
gili per kosov
gili kosova
geri geri
gazi buqja bey bey baby
gjemil saliu akajet
gubi
gntiana ismaili
gntiana,,nje her ne vit,
gold ag shqipni etnike
gnta,,nje here ne vit,
gazmend rama buqe rama dhe linda shabani
gazi buqja linda moj taksitatlike
ganja sishte hera e par
grupi prishtinia
grupi per mbi tepelen
grupi pishat
grupi prishtina
gazmend rama bos
genga
gjestin teberllejt
Genta dhe Geti
gledeta
gledeta ibera kafe
golde g
gledeta bajrami
gjeni te dua
gjek
gushebarsha
genta te reja
gynel azeri didam
gynel azeri didem
glegeta
glenet
gleneta
gjavit nimanaj
g m c d
gurbeqarit tim
gurbeqarit
gazmend rama tfala berlinit
Gazi - Valle dasmash Saksafon)
grentakoqi ft stine
gazi kurr hallall
gazmend rama kurr hallall
gazmend rama hallall
Gf.batllava
gazi buqja bay bay
genta-njiher ne vit
gili me mua ame shok
ghetto ghospel
gyrbetqare
geto goold ft soni malaj
gili rezervove
gjemal ukshini
g bani 2008
g-bani 2009
g-bani 2007
grupi luar
gheto music
GRUPI I DELVINES VITORE
GRUPI I DELVINES VITORIA
GRUPI I DELVINES VOGELUSHE VOGEL O
GRUPI I TEPELENES KENGA E NENES
GRUPI I TEPELENES MBI COBAN NEVE JEMI
genta iamajli qeni qe leh
gazi frajeri
gazi e kam ble o shok nje kerr
genta qeeni qe leh
gjyksi shkupi
genta ismaili dridhem
greta koqi e labi
gjalli
genta ismaili tani ske ku shkon
Grupi nur ilahi
gurbeti rap
greta heta - dhe vjen tek une
gjestin tiberland
Genta Ismaili - ZERO ZERO
gazmend rama rak tak tak zemra pom bon
gazmend rama rak tak tak
gazmend rama -ne prishtin
genta ismaili dridhem dridhem
gazi mos me shkruaj me leter
ganga zagrepit
geng per ibrahim rugoven
genta ismaili ti je larg
GAZMEND HYDA-
gazmend rama o zot merma shpirtin
gili nuk abortoj
genga zagrepit orginal
gjemil salihu
gigi da lesio
gazi buqja qokollata jeme
genta new album
gazi qikat e sodit
gjeku si kur ni fluter
gjeku panvrsija
goj me sherbet
goj me sherbet
gazi pandora potpuri
gjakun ma ke pi gjakun ma ke nxi
grupi fisniket
GT ft G-fighter Spetics pa master
gold g ft dafina zeqiri
Gold AG Amaneti NEW 2009
gnr bean
gjinkalla qe dashurohet
guongiorno
gjith rruget me shpien tek ti
ganmete
gjith kemi lidh besen
Greta Koi Nje Her Po,Nje Her Jo
Greta Koi Nje Her Po,Nje Her Jo
grupi i vr
Geti bal 3de
gurabija
gabim behet njher
gjunah
gazi hite 2005
gazi hite 2005
gazmend rama hite 2004
Gem Bellushi
Gim Bellushi
gazmend rama kollazh
ghovani gjonaj
greta berati sme behet von
gjendi poezi
gjendi poezi dashurie
genta je qafken
genta zemer pushtues
genta ismajli e re
gjsti brllejt
gjsti brllejt
ganisela
gansela
genta intervist
gazi koha e sodit
genta ismajli intervist
genta ismajli nana me trego
GRUPI SHIPONJA MASTER
gold agod
G nju
geti ft soni-me merr
genata ismajli 2009
gazi pare
gj golldat
gjyste vulaj2009
grupi reza cerova
geng forklorike
genta imsamajsli
genta ismajli e pa mundur
gang me sharkija
gang forklorike
gazmendi buqja jam e re
gazmend rama i sigurt
gezuar me lalushin (2007)
gold ag kumet presheva
getuar selimi me merr
getuar selimi soni malaj me merr
gnjus
Genj
genta ismajli labi party 2009
genta ismajli sdua t'jem e tjeter kujt
gengste army
gengst army
gjithqka mbran
gjithqka mbrane
gjithe
gjermanisht music
Get Lowe
greta kolazhi
gaos
guraziu
gregjisht
get it on dafinz zeqiri
gezim afmetaj
gezim afmeti
grupi masters
grupi mikser
gili pa ty u knaqa
genc hoxha ''vendi im''
gili edhe pa ty po bejka
GENTIANA ISMAILI PSE TE DUA TY
geti feat soni me merr
gazmend rama bye
Gëzim Salaj - Potpuri Shkodrane 2009
genta ismajli epamuder
gkyste vulaj
graciela pashaj
grupi ali pasha tepelena
gjysts vula
grupi nur ilahije
grkee
gazmend rama-je katundare
garibald
grupi garibald
gollovar
gezik nika
ganja shko ndreq
Genta - Pse te dua ty
g-bani-bcc
gentiana ismjali