0/0 1/0 1/1 2/0 2/1 2/2 2/3 2/4 3/0 4/0 5/0 5/1 6/0 7/0 8/0 9/0 A/0 A/1 A/2 A/3 A/4 A/5 A/6 A/7 A/8 A/9 A/10 A/11 A/12 A/13 A/14 A/15 A/16 A/17 A/18 A/19 A/20 A/21 A/22 A/23 A/24 A/25 A/26 A/27 A/28 A/29 A/30 A/31 A/32 A/33 A/34 A/35 A/36 A/37 A/38 A/39 A/40 A/41 A/42 A/43 A/44 A/45 A/46 A/47 A/48 A/49 A/50 A/51 B/0 B/1 B/2 B/3 B/4 B/5 B/6 B/7 B/8 B/9 B/10 B/11 B/12 B/13 B/14 B/15 B/16 B/17 B/18 B/19 B/20 B/21 B/22 B/23 B/24 B/25 B/26 B/27 B/28 B/29 B/30 B/31 B/32 B/33 B/34 B/35 B/36 B/37 B/38 B/39 B/40 C/0 C/1 C/2 C/3 C/4 C/5 C/6 C/7 C/8 C/9 C/10 C/11 C/12 C/13 C/14 C/15 D/0 D/1 D/2 D/3 D/4 D/5 D/6 D/7 D/8 D/9 D/10 D/11 D/12 D/13 D/14 D/15 D/16 D/17 D/18 D/19 D/20 D/21 D/22 D/23 D/24 D/25 D/26 D/27 D/28 D/29 D/30 D/31 D/32 D/33 D/34 D/35 D/36 D/37 D/38 D/39 D/40 D/41 D/42 D/43 D/44 D/45 D/46 D/47 E/0 E/1 E/2 E/3 E/4 E/5 E/6 E/7 E/8 E/9 E/10 E/11 E/12 E/13 E/14 E/15 E/16 E/17 E/18 E/19 E/20 E/21 E/22 E/23 E/24 E/25 E/26 E/27 E/28 E/29 E/30 F/0 F/1 F/2 F/3 F/4 F/5 F/6 F/7 F/8 F/9 F/10 F/11 F/12 F/13 F/14 F/15 F/16 G/0 G/1 G/2 G/3 G/4 G/5 G/6 G/7 G/8 G/9 G/10 G/11 G/12 G/13 G/14 G/15 G/16 G/17 G/18 G/19 G/20 G/21 G/22 G/23 G/24 G/25 G/26 H/0 H/1 H/2 H/3 H/4 H/5 H/6 H/7 H/8 H/9 H/10 H/11 H/12 H/13 H/14 I/0 I/1 I/2 I/3 I/4 I/5 I/6 I/7 I/8 I/9 I/10 I/11 I/12 I/13 I/14 I/15 J/0 J/1 J/2 J/3 J/4 J/5 J/6 J/7 J/8 J/9 J/10 K/0 K/1 K/2 K/3 K/4 K/5 K/6 K/7 K/8 K/9 K/10 K/11 K/12 K/13 K/14 K/15 K/16 K/17 K/18 K/19 K/20 K/21 K/22 K/23 K/24 K/25 K/26 K/27 K/28 K/29 K/30 K/31 K/32 K/33 K/34 K/35 L/0 L/1 L/2 L/3 L/4 L/5 L/6 L/7 L/8 L/9 L/10 L/11 L/12 L/13 L/14 L/15 L/16 L/17 L/18 L/19 L/20 L/21 L/22 L/23 L/24 L/25 L/26 L/27 L/28 L/29 L/30 L/31 M/0 M/1 M/2 M/3 M/4 M/5 M/6 M/7 M/8 M/9 M/10 M/11 M/12 M/13 M/14 M/15 M/16 M/17 M/18 M/19 M/20 M/21 M/22 M/23 M/24 M/25 M/26 M/27 M/28 M/29 M/30 M/31 M/32 M/33 M/34 M/35 M/36 M/37 M/38 M/39 M/40 M/41 M/42 M/43 M/44 M/45 M/46 M/47 M/48 M/49 M/50 M/51 M/52 M/53 M/54 M/55 M/56 M/57 M/58 M/59 M/60 M/61 M/62 M/63 M/64 M/65 M/66 M/67 N/0 N/1 N/2 N/3 N/4 N/5 N/6 N/7 N/8 N/9 N/10 N/11 N/12 N/13 N/14 N/15 N/16 N/17 N/18 N/19 N/20 N/21 N/22 N/23 N/24 N/25 N/26 N/27 N/28 O/0 O/1 O/2 O/3 O/4 O/5 O/6 O/7 P/0 P/1 P/2 P/3 P/4 P/5 P/6 P/7 P/8 P/9 P/10 P/11 P/12 P/13 P/14 P/15 P/16 P/17 P/18 P/19 P/20 P/21 Q/0 Q/1 Q/2 Q/3 Q/4 R/0 R/1 R/2 R/3 R/4 R/5 R/6 R/7 R/8 R/9 R/10 R/11 R/12 R/13 R/14 R/15 R/16 R/17 R/18 R/19 R/20 R/21 R/22 R/23 R/24 R/25 S/0 S/1 S/2 S/3 S/4 S/5 S/6 S/7 S/8 S/9 S/10 S/11 S/12 S/13 S/14 S/15 S/16 S/17 S/18 S/19 S/20 S/21 S/22 S/23 S/24 S/25 S/26 S/27 S/28 S/29 S/30 S/31 S/32 S/33 S/34 S/35 S/36 S/37 S/38 S/39 S/40 S/41 S/42 S/43 S/44 S/45 S/46 S/47 S/48 S/49 S/50 S/51 S/52 S/53 S/54 S/55 S/56 S/57 S/58 S/59 S/60 T/0 T/1 T/2 T/3 T/4 T/5 T/6 T/7 T/8 T/9 T/10 T/11 T/12 T/13 T/14 T/15 T/16 T/17 T/18 T/19 T/20 T/21 T/22 T/23 T/24 T/25 T/26 T/27 T/28 T/29 T/30 U/0 U/1 U/2 U/3 U/4 U/5 U/6 U/7 U/8 U/9 U/10 U/11 U/12 V/0 V/1 V/2 V/3 V/4 V/5 V/6 V/7 V/8 V/9 V/10 V/11 V/12 V/13 V/14 V/15 V/16 V/17 V/18 V/19 V/20 V/21 V/22 V/23 V/24 W/0 W/1 W/2 W/3 W/4 W/5 X/0 X/1 X/2 X/3 X/4 X/5 X/6 Y/0 Y/1 Y/2 Y/3 Z/0 Z/1 Z/2 Z/3 Z/4 Z/5 Z/6 Z/7
don arbas ft. med lion
degjidhv ua orujm pavarsin
Drishem
dalliksat
don pizhi po doni vota
daim lala zemer zemer
dudaermal fezullahi
dafina ft blero la vida loca remix
double-g ku mbet presheva
dafina kios
dj blindi vs genta dhe 50 cent - krejt
djemsija
duli,elvana,xheni
daim lala ymerli krasniqi
daim lalaymerli krasniqi
dj blunt istrumental
dj blunt istromental
dafinazeqiri ft kaos
djblunt istromental
dekerim benim
dj blunt instromental
duli,elvana
duli potpori
djemsija e tropojes
dj biggi
diss diss
deejay lady
duli a bre zemr
duli a bre zemer
Do te doja Naser Berisha
duli mos u zemro
duli zemro
dredha-janjeva
daim lala nga zemrame largoj
dushk per gogle
DJ BLUNT MIXTAPE INSTRUMENTAL
DJ BLUNT MIXTAPE
dj bland instrumental
dafyyy
dafina ft 2po2 dhe capital-t
d.u.d.a jeta jem
ditae flamurit
dabullgji armi
double gg 2009
Djogani - Cekaj me kod kolima
dritoni edheh ban edhe sban
dritoni ban edhe sban
duda- heroinash
durt e mia mu kan shkurt
duhemi un dhe ti
durt e mia mu kan
duhemi un
Don Choa Feat. Rickwell - Demain J't'appelle (2007)
dava gjergji e lek pecnikaj
duda.ju dyja na dy
djemt e marashit
djemt e marashit 2008
djemt e marashit 2009
d.j ironik stay with me
diana scheuneman
deshira ahmeti
dumtek tek
dritoni te kam
dritoni te
dritoni ft rrufeja edhe bon edhe zbon
dritoni ft rrufeja edhe bon
d.o.g. ft lurro
drittoni te kerkoj
dita e pavaris
denis ozcan
dona nuk te kam frik zemer
duli pina vski
Delon - Nasty Girl
Du me fol se me knu smuj
DULI 3 WHITE PA TY
daubleg
dilemma lyrics
da ghost diqka pom bjen ne men
DULI 3WITE PA TY
durty
da ghost diqka pom bjen nmen
do ti kall fitilat e llames
do ti kallum fitilat e llames
dafina and capital t
dafina and capital
dj bass hunter
duli-dy pi ka lot
Dionne Warwick
dita behet terr
Dashi ft. Vilma - Alo, Alo
Dashi ft. Vilma
dj i top cannelit
dj mix 2007
dita pavarsies
daim laia
duli nebolero
dj nono
dani me afrimin
drillet shqiptaria
duda atykujan gg ian bg
duli ne berlin
dote martohem per adet
Dj besarti
dy lul kuqe nje boj pembe
degjohet tupani
degjohet
dulemali
dule mali
don pi ruges
don pizhi ruges
drganamirkoviq
digjej ani
dem amadani
dora e zez
daffy 2po2
don pi e ndezim
duraj mos me pyt si po jetoj
duli gabimi njeher behet
daim lala te dua shpirti im
dafina ft. blero f-key
d3ervish shaqa
dervishh shaqa
dervishh shaqa
dafina ft lyrical son
Dani - pavarsi
dedikuar...
dije se e dua
dafina zeqiri-lurical son
dashnia ime
dokle kleopatra
dixhei bobo
doble-g kosov shqipni
dafina zeqiri-to short
dafina zeqiri-too short
dudat katunare
dighej bllan dhe geti
DULLLLE MALINDI
diss baba trodon
denisa malaj
do ti kallim fitilat sinani
denis malaj
do ti kallim fitilat sinan vllasaliu
dardan bakraqi
do ti kallim fitilat e llames sinan vllasaliu
dafina zeqiri harrim dashurie
Dita-Linda nje lot per ty nje Lot per mu
duli shpirti i jem
duli shprti i jem
daim lala shum e let
duli albimi
duli albumi
duli albumi i ri
duli albumi i ri 2008
dj tomekk ft skillz ich lebe for hip hop
dj bluint
dufyy capital 2
Dmx mama
doruntinaa disha
duli pina viskin
dimere vjesht
dafina zeqiri -lurical son kur jam ne clup
dhpat kasapi
dani zambaku i bardh
drobollite greke
drobollite shqiptare
dos star
don star
dafina zeqiri-Shumė nalt
dafina loric son
dori-vetem per mua
duda po thojn
dashnija bogjoz
dafina zeqiri ft blero daffy la vida loca
duli luj moj qik sa je beqare
dafunaeqiri
do re
dasmoret kendojn
dashnia bogjoz
difina zeqiri
difina
Don Lorkezz
dafina ismajli mbushi bateriat
Dj Suat Lil John
dafina zeqiri mbushi baterijat
dj maxi
djem e camerise
dashuria jone e pare
dj cukcek
dj-dyli ndoshta
Dj Suat Lil John Toni g
dazi buqja linda
dheten dit te muharemit
dafina zeqiri me spote
dafina zeqiri shum nalt me spot
dea 2006
dadhandyshe vogel
dj blunt feat real 1
duli msitet
duli“keng gurbeti
duli keng gurbeti
d.m.c premtimet
dy motrat ni frajer
duli kush asht ne gurbet
dhurata haliti inati
dhurata haliti inati po mvjen
dhurata haliti inati po mvjen
damsa tirona
duli ti do qajsh per mu une doqaj per ty
dlero dafina lavidaloka
dufee
djal nga kosova
duli-lot e mi
dr. Ibrahim Rugova
d-gost feat tingulli i 3nt feat master
d-gost feat tingulli i 3nt
duli lulija
dr.ibrahim rudova
dafina 2pre2
daone ft slick
dida qela kovaq
dida qela kovaq halit coka
dafina zeqiri feat 2po 2
degjoni degjoni
dj karaax
duli 009
dj karakax
durim92
duarja
duara
duar
duarj
DJ KÖKSAL
dimer vere 2008 supersonic tv
duda te molla kuqe
duda te molla
dj. ruku
dj blont real 1
dajre
duli pre kur jei nda
drenusha ft gold
dora po dridhet
duda dis prishtinali
dridhe cike
disa muzika per pavarsi
deshmoret e Glogjanit
darabuka
Dasma Tvjetra
dani - mos me kerko
diyelindje
durraj
duda apo qihemi se pom qihet
dil nje her nga zemra ime
dashuria ime e parė
dmx ruff
dmx-party up
dehm ahmeti
dmx t/.lygy;l
dmx t/.lygy;l00000000000000000000000
duda po fort te koka me vjedh
dafina 2 po 2
dashnie vjeter
Djali i Vogeli
Dasem per te Martuar
djal hastert
don pizhi - cirkuz parada
don pizhi - cerkuz parada
duda-ishoja zanin
dark angels
duda hiq mos ta nin
dark angels tradheia
dudija
darin ft kat deluna
diss infinit
duda 1sms
do re mi fa
duda sms
dsfsd
dida-cela
duli ft big tip
dg chost blero feat
deri n qiellin e shtat
dragana milomoje
dardan mehmeti
dragana luqe moje
dg chost-bleroft krejt anash
digjej rok
dridhe genta
dita e pavarsis meda
dafinafeatblero
duli qikat sodit
ditaen e flamurit
dani ende e dua
dafina 2po2 capitalt
dafina 2po2 capitalt shum nalt
dafina zeqiri capitalt
duda ta qi at nanen
dani maciato
dani band
d.m.k.rrebel
diski
dy her me ret
dona frig nuk te kam
daty
dj vali duda nano remix
duda nano remix
dafina zeqiri 2po 2 capiten-t
dafina zeqiri 2 po 2 shum nalt
dafina 2po 2 shum nalt
D A B E LL GJ I
dafina shum nalt 2009
demir elezi
dr.snake baba trodon janche mr.valos 1 2 3
DMX "Party Up"
dava gjergji besi dreca
DASHURI keng shqip italisht
dj fuli
despina vandi the thela
djemt e vojoses
duda-nanao
dashuria dashuria
dj blunt zemer
duli gƫnjƫshtare
dj beka valle
donatoos
djepat e gjakoves
dridhe vallen lulja ime
dridhe vallen
dafnia zeqiri shum nalt
dafnia zeqiri f capital-t
Drenusha Latifi - Ato ditė
Das fliegerlied
dheshi
dashuri per nenen
dj nity-unikatil
do t'martohem per adet
d.o.g. feat. real 1
d.o.g. feat. real
dj aligator davaj davaj
dafina zeqiri ka bllok ka stop
dani gjyle
du bist du
dafina capita-t
dafinazeqiri-adios
do bist du
Double G Army - diss unikatil
dafina hameli me dergoi babai me shqerra
duda rat tak
dafian ft 2po2
dj-teko new 2009
driton jaku
driton jaku ne ch
dicka alban skenderaj
dy unaza melodi
dj caja rmx
dj rmx hip hop shqip
dj stili
dj beku
dj tomekk ft coolio
duli unaz
dmc nate
DAFINA 2PO2
DAFINA ZEQIRI 2PO2
DAFINA 2PR2
drita musliu lejla te du
dj-cobra
dani ani ani
dafina-k-os
duda aty ku jane dy gg
do te jesh flori
do te jesh me
dafina zeqiri-rrall e permall
devis xherahu kolazh
dj klaudio
dj murato
dj crayzy
dj murati
dj mortano
dj other
dj lira
dj lira rindimid
dj englez
dj smoking
dj.blunt ah zemer
djemajli
dj.blunt feat mc kreshta
dj blunt feat mc kreshta
djblunt feat mckreshta
d.p.i
dani fjalet qe ana ndan
dani syt e mi ju qani
duli-gabimi bohet njeher
duli-gabimi bohet nje her
dj blunt ft.-classy
dj blunt.-classy
Dafina Zeqiri 2po2
d1p i
dafina zeqiri nalt
detyr shtepie dhe-
dafina zeqiri prishtina asht e jona
dafina zeqiri prishtina asht
dj blaunt kur hina na
dj blaunt kur hine na
devis xharahu
dj blaunt 2009
dollx
D-Ligs
dafina vs. capital t
dafina tf. capital t
daim lala-shum leht
da liks don arbas
dafina zeqiri kapitall-t
dafina feat capital shum nalt
dafina seqiri ipabes
doruntinė
depp-dish
dafina prishtina
dg.bllond
Deshmoret elirise
dafina zeqiri 2 po 2-nalt
Deshmoret e lirise
dj vesa lumaj
DA-LIGS ft. Don Arbas - Qoj Nalt
dj shpat kasapi
duli ke gabuar
dj dreni
duda ft zeero man aty ku jon 2g
digjej bllond ft bardull
digjej blond ft bardull
dj blero remix
dridhe prapanicen po du me ta pa cicen
dani jeta mer asgje nuk jep
dj iliri remix
dafina e 2po2 shum nalt
did dimri
DJ Blunt feat. Ghetto Gold tingulli 3nt - A po don kesh
dil prej gotes sime
dafina zeqiri/2po2
DA LIGS kaos
dallavere sante jo nuk ka
dallavere sante jo nuk
dallavere sante jo
DOG real 1 nr 1
dj suat ti mos vuaj
dj suat ti mos vuj
dj suat mos shko
dj blund ft 50 cent mix
dj blund ft 50 cent
dule malindi - tomorri
da ghost dicka pom mbjen nemn
da ghost dicka pom mbjen nmen
diten ti kur shkove
DHULKARENEJN RAMADANI
DHULKARENEJN RAMADANI
dj sedat valle
dj dini valle
dj cani valle
dj baba valle
dj miki valle
dj miki
dj adebu
dj buli game
dani afrimi - destan begu
DJ.Tomek ft Vanesa
dis sela aka boszman
dropolitisa
digju kalu
dheu me mbuloj
dheu me mbuloj
do te jemi shqiperi
duli album 2005
dj blunt hit
dj blunt white og
da ligs dj blunt
dj.suta
dj remixe
dyndele treqind pare
digjbllom
digjbllom
dibosick ft trill mc
dibosick 17 shkurt
daba daba muzik per femije
dola te kroi
dashuri pa prespektive
dj bland tingulli3nt
dj- suad
duda l
dona vallosh
duda dis uneikkatil
dafina zeqiri feat dj blunt
dule malindi
dida qela dhe kovaqi kega jemi bijte e nenes shqipe
duli per rikin
digjej remix
dafin zeqiri engjujt
dida qela kovaqi
dida qela kovaqi jemi bijet e nanes shqipe
dafina 2po2 capitali
dafina unikatil
dafina zeqiri dhe 2 po 2shi
dafina zeqiri dhe 2 po 2
digjej cima
dr.dree eminem 50cent
dafina feat capital T
dj dasul
digjej baba
digjej aferdita
digjej aferdita remiks
digjej arbeni
dafina zeqiri - shume
dasdan begu
driza musliu
dafina captal-t
dafina-nalt
dj maksudi
dj arjoli
dj blunt kur pi
djemt e vjoss
DJ Cimi - Nėntoka
dani sinani xeni
dei alegro
dhemje eshte kjo jet
dhimjet ti harroj
Duli - ndarja jon
duli pina viskime coc cola
dite jan tezeza
di blunt klasik
duli si llokume embel e embel
duda ft cannibalz
dragana mirkoviq 1998
dragana mirkoviq 1993
don piszhi
dafina blero feat
dumoshat
don pizhi ft. Ledri - rap kena rap skena
don pizhi ft. Ledri - rape kena rape skena
Daim lala te dua ti me don
deshmitaret e kalit
deshmitaret e hkalit
deshmitaret e hekalit
don rodrigo
don rafaelo
DOLA NBAQE
DOLA NBACE
DOLA KUR DOLA
duffy'e 2po2
dola ne bace
dola bace
dj suat the way
dafina - capital t
Dj Suat - The Way i Are
dal e pres djalin ne udhe
dal e pres trimin ne udhe
det o det i kaltri det
dafina zeqiri shum balt
dattoz
da liggs
dashuria e sinqerte
diss hysen unikkatil
digjej drini
dashuria nuk eshte shetitje
dafina zeqiri baerit
Dr.Dree Ft. Eminem
Drr.Dree
dafe'y
dani ti qe fike shoirtin tim
duli pina fiski cocacola
djalin qe dua
dafina ft gentz
dj- ujka
dafina ft etnoengjujt
don pizhi rap kena rap skena
duli nje lot per tuy
dj ujku - rumune
doubleg kosov shqipni
double-g kosov shqipni
dafina zeqiri popullore
duda gjilan o jeta jem
double-g otr kosov shqipni
duda nana
Dafina zeqiri Capital -T
duli viski kola
duli ajam fajtor
Duli a jam fajtor
dafina zeqir 2po2
dafina zeqirai-shum nalt
duli a jome fajtor
dafina zeqri
Do te pi raki
dj une
dafina zeqiri 2po2 2009
Dj tiosta
Dj tiost
Dj tiostt
dadyy janke
dul lulja te bunari
dahim jalja parti
daim lala dashurija
dahim laja
daim lala dashuroj
dugoj
Dj Suat feat.Gold AG - Gurrin e boj plumb
dj dean
dj blubang
duffy e shum nalt
Dj SuaT Jo Ti Mos vuaj
dafina zeqiri and capita ti
dafina zeqiri 2po2-shum nalt
duffy-capital-t -shum nalt
dj tomekk feat skillz
dert mi dert enver
drillu pak
Demush neziri
dudat - gg
dudat - gg .army
duli shqiptar
duda gurbeti
dudat-gg
duuf`e
duda loja bam bam
duda bam bam
dollar $
duda bam
duda jet veshtir
duda kamikaza nzemer tgjilanit
dbekoft zoti ibrahim rugova
duda rrak tak
dua kengen e drganes
dafina zeqiri ft capital-t ft 2po2 - shum nalt
dog ft real1ft lurro
dj kaztro music
duaje nenes
da ghost lkuni eshnat
duli falba gabimin
dani nje unaze
di em si
dafina zeqiri ft.
dj bega
din zymeri
Da kiLLa - Nah
despina vandi-na ti xairesai
duda 50 cent
dionis delia vitore rusha
dj blunt real 1 ai ai
deascargar RBD inalcanzable
duli-dada sale
dafina capital 2 2po2
do ta me shaje nenna
Duli 2009-Fshati VĆ«rbjan
duda-kush jan ata pidh nanash
do ta me shaje nena
duda-kush jan ata
dafina zeqiri ft.2-po-2
dafina zeqiri dhe festimi
dafina zeqiri festim
dadina 2pa2
duro nene
dafina une jom nalt
darka mbet e shtruar
double g new 2009
duda the sarand
duda diss unik
dj nihad
ddafina dhe 2po2 nalt
demir demirkan
dafina dhe 2po2 nalt
dj Blund kur vina na
duli pina viski
dafina zeqirift. 2po2 capital T
dafina zeqirift. 2po2
djdoni
dmc-karamboli
duffy akon - i promis
duli as nje vit
dafina zeqiri ft dy pa dy
danijel
diten qe nisa cigaren
dafina zeqiri ft kapital T shum nalt
duli dot te marr rrugen
duss'y
dafina zeqir 2009
duli dot te marr rrugen ne pa kthim
dj r-damn
dafina zeqir new
dj damn
duli dot te marr rrugen ne bakti
dhimbje eshte kjo jet
dhkurte fejza
ditet jan te zeza
dhembje eshte kjo jet
Dj Andi techno
dmc babloki
dite djele
daim lala-prindrit na ndan
djele
dukati labe
dafina zeqiei
dj drina
daffy bateri
dont talk dirty to me
dj nnity
dafina 2po2 me spot
dafina zeqiri batarija
desktopi
daim lala-un te dua
dmc_tb
dafdy
dj parrumi
d blindi
dj labi hip hop remix 2008
duet mamutferat me shyshreti
david vendeta oo like like
david vendeta oo like
dafina zeqiri-batarit
di se ke idene
David vendeta o like
David vendeta
David vendeta like like
David vendeta oo like like
David vendeta o like like
dj blund ft real1
dj blund ft real1
daim deda leht osht mu dashuru
daim deda let osht mu dashuru
duli vdis me
duli vdis
dobuleg-g
Dua te vi tek ti
dafina zeqiri shum lart
dafina zeqiri shum lart
degjoje kete keng
dark kingsft. Dr lemmy
dark kings ft. Dr lemmy
dark kings ft.Dr lemmy
Dr lemmy
Dr.Lemmy-Mjaft me Provokime
dj blunt tingulli
dj blunt tingulli 2009
dafina zeqiri-adios rmx
dj labi smajl pura
dalix ft. don arbas
dalix ft. don arbas
duli viski coca cola
dashuri fatale
dafina ft 50 cent
dashuri fatale amarda
dafita ft capital
dafina zeqiri panteriks
duda treja
duli fazlija kurbeti
droga por vesh
duli fazlija
daja zeq
derbom
der bomb
dafina zeqiri- adios
diada qela kovaqia
duli e lot e mija
duli e lot e mia
dani-moj dashnore
dorapom dridhet
DJ@BLOND
duda ft. triada - fjalt tona
DJ@FLO FT.ETNOENGJUJT
davina
duli qikat ne sokak
Duli xhelozojn
duli mandili
dava gjergji isa buletini
drenusha e jetes time
drvish shaqa kenga e reqes
do ligs top fest 6
dj bulint
difat draga
dafina zeqiri liris son
duli a kam faj
duffy 2p2 jena nelt
dj egur
dafina zeqiri 2p2 jena nelt
dafina zeqiri 2p2 jeni nelt
DjEgUr
Dafina Cegiri
duli elvana gjata
Dafina paderijat
Dafina paterijat
Dafina ceqiri paterijat
Dafina ceqiri paterija
dimensione
Dafina ceqiri
dj cubi
DiLleR
dafina zeqiri dy po dy
deja e nenes
duli u ndam
dj riky
dimi jelek
disturba
Destiny's Child feat. T.I.
dhe te du
dani dhe sinani
dj ermal fezullahu remix
dj ermal fezullahu
dj sabri fezullahu
dj.blunt clasy
dj suhat
dj tita
duli-aman gjane
duda ju dyja na dy
duli-ama xhane
duda qeni jem
dafinaft capitalt
dafinaft capital t
duda kosov shipni
dridhe dridhe qiko
dj ermal fejzullahu
dafiina zeqiiri
dmc kobra-hajde
dj ermal fejzullahu remix
duli teuta teuta
dj blunt-klasike
Duli ti u fejove
duli xhane
dino merlin sankeru
daim lala-shu
dashuri pa fat
dj kopliks
dancefloor
DMC a.K.a babloki -ka tal
duli mallkuar qofsh o gyrbet
duli shpirti im
dani moj hapsane
dafina zeqiri capital-t
do me shai nena
duli tavalla
Driton ft True`Color - T' rrxova
Driton ft True`Color
dengyorus
dj 3
dashta pa dashte
d.j.xheti
dafina zeqiri 3nt
deneda bare
do te kemi shqiperi sabri fejzullahu
dhagabondi
dy dashuri aleksander gjoka
dafina bacaliu
dj geni
double-t e.b tritoli
DUDA - UniKKatil
diali i evlatit
dhb army
dafina zrgjiri
dmc babloki a.k.a tropoja
don assassin ft.fresh-p
d2mc
d2 mc
dj jetti
dj.jetti
dafina zeqiri ft 2po2 capital
dalip
dafina zeqiri prishtina
dj.blound clasi
dj.blhound
Dardan Bakraqi 2008
dj.belhound
djali mir nane eki te shtir
dj mix leta
doublea
dul nusja ne shkallė
dergut pasha mor dergut
duda arigej
duli ymer bajrami
duli ft ymer bajrami
Dj LLokum ft. Fatman Scoop - Disco Schlampe
digjej bllond dridhe prapanicen
Disco Schlampe
discoschlampe
DHT - listen to your heart ( hardstyle remix )
dafina capital-t-shum nalt
djali i mirė nanė e ki tė sjtir
djali i mirė nanė e ki tė shtir
dafina blero-la vida loca
dmk jena trall
duda kusho
duda nane nane
duda nane
do marre nje valle tabani
da - ligs
Darkness World -New World
dafina zeqiri ft k-lay
dafina blro lavida lavida
dafina-kapital blero
dafina-kapital
darsem kosovare
dy her me vret
dy her me vret
dida qeli kovaqi
dafina kapital-t-shum nalt
dahulle
droton salihu
dj murandi
dj suat free beat
DJ blunt-classic
da ghost feat.blero krejt anash
dafina zeqirij feat capital
dail laja 2009
dragana milkoviq
dj blindi feat labi
dj blunt unpostable
drg feat sara
dafin i pa bes
dafina i pa bes
dafina i pabes
dj daffi
drita musliju
dafin zeqir
duli - genjeshtare
daffy blero dafina zeqiri la vida loca
daim lala nuk kam femi
dafina zeqiri ft capital-t ft 2po2
dafina lyricon
drita azis
duli hajde hajde
dafina ft 2 po 2 shum nalt
dy motrat ismaili
dj brank
dj bllank
dixejsex thing
dtita musliu
Dark Angeles
dul eminja e bukur xeni
dul eminja e bukur
dhedreams
DANNI feat. DEBA - Workin“Out
DANNI feat. DEBA
DANNI
diadema-jakup feri
daim lala skam femi
daim lala skam
dj benty rapper
dj benty
dgj bland
dgj blunt
Da;Liges - Qoj nast
D.u.d.a.feat B.genius
Da;Liges feat Don Arbas- Qoj nast
Da-Liges feat Don Arbas- Qoj nast
dafina ft capital ti
dahim lajla e yremli krasniqi
duff,y
DASHURI DHE STAR
dj david sex thing
denias
digjej dafi
DERVISH NASERI
dafina zeqiri lavi laloka
dani tallva
dul lulija te bunati
dj gamend
dj gazmend gjoll!
dani afrimi 2007
daliksa
dj sudi
dj.suat the way are shqip
djonurrmx
dmx let me fly
dadina 2po2
dmxlet me fly
daff y blero
dhender ti
dona hip hop
diam's
dj pantelis electro mix
duffy' e
duffy 'e
doli goca npengjere
dmk nganjeher
Dritoro
dj reka
dj lara
dervish shaqa dem salihi
dipsi
djvisblindi
dani machiato
DAFINA ZEQIRI feat Capital T
daim zeqiri
di lajlaj
dj.tomek
Dritaren
do te dal ne ato brigje
daim lala- sot a neser
do te kisha puthur
dafina proshtina esht e jona
dolls-buttons
dafina proshtina
dashuron
dunozz ft.mcdoni
dunozz
dj duffy
dufy-shum nalt
Da Ligs FT Don Arbas - Qoj nalt