0/0 1/0 1/1 2/0 2/1 2/2 2/3 2/4 3/0 4/0 5/0 5/1 6/0 7/0 8/0 9/0 A/0 A/1 A/2 A/3 A/4 A/5 A/6 A/7 A/8 A/9 A/10 A/11 A/12 A/13 A/14 A/15 A/16 A/17 A/18 A/19 A/20 A/21 A/22 A/23 A/24 A/25 A/26 A/27 A/28 A/29 A/30 A/31 A/32 A/33 A/34 A/35 A/36 A/37 A/38 A/39 A/40 A/41 A/42 A/43 A/44 A/45 A/46 A/47 A/48 A/49 A/50 A/51 B/0 B/1 B/2 B/3 B/4 B/5 B/6 B/7 B/8 B/9 B/10 B/11 B/12 B/13 B/14 B/15 B/16 B/17 B/18 B/19 B/20 B/21 B/22 B/23 B/24 B/25 B/26 B/27 B/28 B/29 B/30 B/31 B/32 B/33 B/34 B/35 B/36 B/37 B/38 B/39 B/40 C/0 C/1 C/2 C/3 C/4 C/5 C/6 C/7 C/8 C/9 C/10 C/11 C/12 C/13 C/14 C/15 D/0 D/1 D/2 D/3 D/4 D/5 D/6 D/7 D/8 D/9 D/10 D/11 D/12 D/13 D/14 D/15 D/16 D/17 D/18 D/19 D/20 D/21 D/22 D/23 D/24 D/25 D/26 D/27 D/28 D/29 D/30 D/31 D/32 D/33 D/34 D/35 D/36 D/37 D/38 D/39 D/40 D/41 D/42 D/43 D/44 D/45 D/46 D/47 E/0 E/1 E/2 E/3 E/4 E/5 E/6 E/7 E/8 E/9 E/10 E/11 E/12 E/13 E/14 E/15 E/16 E/17 E/18 E/19 E/20 E/21 E/22 E/23 E/24 E/25 E/26 E/27 E/28 E/29 E/30 F/0 F/1 F/2 F/3 F/4 F/5 F/6 F/7 F/8 F/9 F/10 F/11 F/12 F/13 F/14 F/15 F/16 G/0 G/1 G/2 G/3 G/4 G/5 G/6 G/7 G/8 G/9 G/10 G/11 G/12 G/13 G/14 G/15 G/16 G/17 G/18 G/19 G/20 G/21 G/22 G/23 G/24 G/25 G/26 H/0 H/1 H/2 H/3 H/4 H/5 H/6 H/7 H/8 H/9 H/10 H/11 H/12 H/13 H/14 I/0 I/1 I/2 I/3 I/4 I/5 I/6 I/7 I/8 I/9 I/10 I/11 I/12 I/13 I/14 I/15 J/0 J/1 J/2 J/3 J/4 J/5 J/6 J/7 J/8 J/9 J/10 K/0 K/1 K/2 K/3 K/4 K/5 K/6 K/7 K/8 K/9 K/10 K/11 K/12 K/13 K/14 K/15 K/16 K/17 K/18 K/19 K/20 K/21 K/22 K/23 K/24 K/25 K/26 K/27 K/28 K/29 K/30 K/31 K/32 K/33 K/34 K/35 L/0 L/1 L/2 L/3 L/4 L/5 L/6 L/7 L/8 L/9 L/10 L/11 L/12 L/13 L/14 L/15 L/16 L/17 L/18 L/19 L/20 L/21 L/22 L/23 L/24 L/25 L/26 L/27 L/28 L/29 L/30 L/31 M/0 M/1 M/2 M/3 M/4 M/5 M/6 M/7 M/8 M/9 M/10 M/11 M/12 M/13 M/14 M/15 M/16 M/17 M/18 M/19 M/20 M/21 M/22 M/23 M/24 M/25 M/26 M/27 M/28 M/29 M/30 M/31 M/32 M/33 M/34 M/35 M/36 M/37 M/38 M/39 M/40 M/41 M/42 M/43 M/44 M/45 M/46 M/47 M/48 M/49 M/50 M/51 M/52 M/53 M/54 M/55 M/56 M/57 M/58 M/59 M/60 M/61 M/62 M/63 M/64 M/65 M/66 M/67 N/0 N/1 N/2 N/3 N/4 N/5 N/6 N/7 N/8 N/9 N/10 N/11 N/12 N/13 N/14 N/15 N/16 N/17 N/18 N/19 N/20 N/21 N/22 N/23 N/24 N/25 N/26 N/27 N/28 O/0 O/1 O/2 O/3 O/4 O/5 O/6 O/7 P/0 P/1 P/2 P/3 P/4 P/5 P/6 P/7 P/8 P/9 P/10 P/11 P/12 P/13 P/14 P/15 P/16 P/17 P/18 P/19 P/20 P/21 Q/0 Q/1 Q/2 Q/3 Q/4 R/0 R/1 R/2 R/3 R/4 R/5 R/6 R/7 R/8 R/9 R/10 R/11 R/12 R/13 R/14 R/15 R/16 R/17 R/18 R/19 R/20 R/21 R/22 R/23 R/24 R/25 S/0 S/1 S/2 S/3 S/4 S/5 S/6 S/7 S/8 S/9 S/10 S/11 S/12 S/13 S/14 S/15 S/16 S/17 S/18 S/19 S/20 S/21 S/22 S/23 S/24 S/25 S/26 S/27 S/28 S/29 S/30 S/31 S/32 S/33 S/34 S/35 S/36 S/37 S/38 S/39 S/40 S/41 S/42 S/43 S/44 S/45 S/46 S/47 S/48 S/49 S/50 S/51 S/52 S/53 S/54 S/55 S/56 S/57 S/58 S/59 S/60 T/0 T/1 T/2 T/3 T/4 T/5 T/6 T/7 T/8 T/9 T/10 T/11 T/12 T/13 T/14 T/15 T/16 T/17 T/18 T/19 T/20 T/21 T/22 T/23 T/24 T/25 T/26 T/27 T/28 T/29 T/30 U/0 U/1 U/2 U/3 U/4 U/5 U/6 U/7 U/8 U/9 U/10 U/11 U/12 V/0 V/1 V/2 V/3 V/4 V/5 V/6 V/7 V/8 V/9 V/10 V/11 V/12 V/13 V/14 V/15 V/16 V/17 V/18 V/19 V/20 V/21 V/22 V/23 V/24 W/0 W/1 W/2 W/3 W/4 W/5 X/0 X/1 X/2 X/3 X/4 X/5 X/6 Y/0 Y/1 Y/2 Y/3 Z/0 Z/1 Z/2 Z/3 Z/4 Z/5 Z/6 Z/7
don pizhi a po doni vot
daim lala amanet ja lo
double g tatu nzemer
Dj Bland M.C Kreshta
Dj Blund M.C Kreshta
devi janki mirame
dynamid
dafine feat 2po2 kaos
don pizhi ajo e don
dafina dhe kapital 2
dashni rep
Dafina feat Capital-T -Shum Nalt
dj blunt_klasik
duli na shkoj jeta me lezet
dj cim
degjo vajtuse
dafina etno
don pizhi - po doni vot
duda strongi kush ka faj
dj dall
dua ta dihs sa shum te dua
dj-kastrati
dafy-e
drenushia
drenushija
dafina rrall e per mall
dafina rrall e per
dafina rrall
dj-omar@live.com
dj-omar
dafina ft Lirik Son
dalfina zeqira
Dj SuaT Ylker Baliu - Vuaj
dafyy ft lirik Son
dafyy zeqiri ft lirik Son
dafina zeqiri ft lirik Son
dj blunt ktu jom
dmc babloki merni msim
draganja mirkovic
duda feat o.t.r-kerkush sun na ndan
duli bina viski
duli djali jon amanaman
duli djali jon
duli djali
dj. rile 1
diss unikkatil dhe tingulli 3nt
d.u.d.a-wanted-
djemt e malsis jan bo kullera
dem ramadani burrat e sodit
dani nje leter
donny-g 9 vjet
DUKI U FEJOVE
duli - zemer
duli - zemra
daima lala
dafina kapitall
dafina zeqiri kapitellti
duda feat O.T.R.
dj suat ylker beliu-vuaj
dj blant mc creshta real1 ah zemer
demi lo vato
despoina bamndi papapa
demi lo vato get back
duda diss unkkatilit
dj dalool feat. rinora4 - therret
da ligs ft don arabas
do ta mar shkupjanen
derkani
dertz
dj issak
don arbas mori molla
dardi-g
dhom again
dhom:2 song
dhom:2
dasem me tupana
dorontina disha october 31
dit te diele
dasma me tupana
dorontina disha
dj blnad
defrimi kjo vere
dj saljani
dardan xehmajli-pse ti mu me le
dafina zeqiri kenga e re
dafin zeqiri blero efkej
duli.tlllava.2009
duda gg army nano
dafin capital t 2po2
dafin zeqiri 2009
DUDA SHUM NALT
dj tomeck
duli shkarko
dafina-kapital-t-dpod
djbllund
d.m.c diss noizy
duli falma gabimin
duli prej ku jemi nda
da gost-drog per vesh
d gost-drog per vesh
dafin zeqiri ka blok
dj.blunf
demo noyzi
D.M.X diss NOIZY
DuDa diss unikkatilve
dj.blunt clasyy
dafin efkej blero
duli wisky coca cola
duli falma tre vite pa ty
duli falma tre vite pa ty
don piizh
djemt e malsis e elma
duli pim uiski me kokakola
dafima 2 po2 capital
dafima 2po2 capital
dj remex
DJ BULIGANG Fat Joe - Make It Rain TALAVA REMIX
duda na dy ju dya
duda na dy ju dyja
daim lala te dua shpriti im
destan^begu
disturbie rihanna
duda feat Kamikaza-t
Diam Vita Frenhjisht
DiamVita
dj joni
dj jon
dafina dhe
dj mega 2po 2 dafina
D.M.C 2009
Dani - ndahet zemra
dighej bllond aj aj aj
digjej blond aj aj
D.M.C feat KOBRA
daire e tupana
didamak
duda nano me spot
Dizi
dona - embelsir
double-g insect
DAIL LALA 09
DAIL 2009
DAILI 2009
dj aligeto
dj algato
dj aligato
dj ferri rmx
dj ferri
do te them te dua
dragana mikovic
duli ne sallen vip
duble-gg army ku jeni
duli-dy pika l
duli-dy pika lote
don arbas ft/Simpatiko
don arbas ftSimpatiko
dabullgji ku jeni
daffi ft kapital t
dhimiter
dafina dhe capital t
duli zeri nuk po shkon
duli zeri nuk pom shkon
dingulli i 3nt soni
duli zeri nuk pom shkon
djemt e malsis edhe toni
dasm t madhe ka atdheu
duda mercedes
dafina zaqiti
daim lala party party
didjej suad
dope boyz
dmc feat rudi
dj exe
duli zerin nuk po shkon
D.u.d.A ft. B-GeniuS
dashnin ty ta pata
dashnin ty ta
Dj Jaha
dj bozzman
duda capital
daddy yanke 2009
dj blunl new shit
Don Arbas-rrafsh
dije blland
dj fijesta
dj fjesta
Dua Qe Ta DiDafina Zeqiri
dafina klas
dj caja gjithat
duli dhe rovena
Didem Turkish
dj irfan valle
Didem Turkish bellydancer IX
dj lido arta bajrami
dj sedat valle mix
Didem turkish bellydancer I
duli fshati
dj teko sinan hoxha
duli a moj dashni
duda ft mony kret i jemi
dj jani mix megamix
dmc vs unikkatil
daddy yenkee-la ga so lino
daddy yenkee
dafina zeqiri - harrimi i dashuris
dashuraova
DJ BULIGANG 2009 ALBUM Rapllava vol.
DJ BULIGANG 2009 ALBUM Rapllava vol
Dj Fidi Ft.Toni I Art - E Kallum Venin(ReMiX)
DJ BULIGANG 2009 ALBUM Rapllava vo
DJ BULIGANG 2009 ALBUM Rapllava v
DJ BULIGANG 2009 ALBUM Rapllav
DJ BULIGANG 2009 ALBUM Raplla
DJ BULIGANG 2009 ALBUM Rapll
DJ BULIGANG 2009 ALBUM Rapl
DJ BULIGANG 2009 ALBUM Rap
dml teper von
DJ BULIGANG 2009 ALBUM Ra
DJ BULIGANG 2009 ALBUM R
DJ BULIGANG 2009 ALBUM
DJ BULIGANG 2009 ALBU
DJ BULIGANG 2009 ALB
DJ BULIGANG 2009 AL
DJ BULIGANG 2009 A
DJ BULIGANG 200
DJ BULIGANG 20
DJ BULIGANG 2
dont pizhi
DADA IME
du me jau knu nje histori
djemte e keqin
dafina je si manushaqe
dafina zeqiri ft capital t-shum nalt
dil e krisja pushk
dema kadrise
di laj laj english
di laj laj turke
di laj laj grece
duda noizi kush jon kta pidh nonash
dj dalool feat rinora 4
duda pa njofshim
drdhe trupin
dissasters dita e pavarsis
dafina lyrical soon
da ghost pa emer
djalli rrezet po i leshon
dj omar uh uh
dj_teko
dissters
denisdhe eranda
dj qendra
dani kur hallall nuk ta boj
dafina zeqiri ating
Duli jam djal trim dai
Duli han mut
dj eni ama qiko ama
dua te sho
diassters
duble-g me fal
dhdreims
dida cela kovaci fryni era
dava gjergji lulja e fshatit
dava gjergji o lulja e frashrit
dj caja let the music play
duda hini kanuni
dy opsjone
dj bllonti
dashuria pa perspektiv
d.i.ll.e.r.i-g feat depresioni-g
Duli te dy
dafina kapital g
don pizhi-ska ma vota
dashurise se shkruar
duli kenge poullore
dj massari real love
don pizhi ft aka hija jetes
djemat pa kufi
don pizhi apo don vota kengen
dj.belond
djemt pa kufij
dmc-diss-noyze-merr msim
duli miljoner
diduksioni
d.o.g anonimos
don pizhi vota nuk ka
doni malaj
dopell d
dj blond ah zemer
dashnija e s'mut
duda feat kamikaza
dafina ft liver son
dafina ft lovea son
dj master genny
dule maliu
diaspora full
dj sheki
djali shiptar
degjo.comNUK
DMC bba remix
dervish shaqa na zemrat tona
donjeta lulnjeta
dafina and 2po2
dafina zeqiri.ft lyrical son
dafina zeqiri.ft
daimi tallava
duli u pengove
duli um pengove
duli um lendove
DJ BUQI
dog feat real 1 lurro
dj karaoke
Dasurije
dee jay abazi
dj-blodnt
diss noizy d.m.c
dfdsgd
dj besi feat blero
daim lala shkoklanew2009
dip ft joung j
d.i.p ft joung-j
dan derovcit
daim lala te dua shum
dj aleks k
durim demiri
duli luj me tupan e me def
dolcezza
dritton edhe bon
duli o bilbil qe fluturon
dangerus girl
dj-blunt shum clasy
dj-blunt shum clasyc
djellza gangelci
dissput
duli- per ty
da-ligs feat.don arabas-qoj nalt
dj cut
diadora
dida celi kovaci
duli te reja
daja do per nje lot
daja do per nje nan per njelot
daja do ft kastro zizo
do te vi nje dit ti do te pendohesh
dani kurr hallal nuk ta baj
djem e malesis
dribardha osmani
dribardha islami
dribardha
djcimi
djcimi
dj fllor - Arabic
duli deshu kallup
duli digju kallup
duda dashuria
d-gohst blero
debinja
dashurume
djniku
duda monny
daN1
DJ 009
duli tallava 09
dafina zeqiri -bateria
do bej dasem per bajram
duda jena mbreter
Dj Tiesto - Titanic
Despina Vandi - na ti xeresai
dj blunt ft tingulli3nt
do te mar nusen edhe dota com ne shkoder
da da o dadush
denada-me ty prane
da big bosz
dote vi nje nat me ty
don pizhi ft big xik
don pizhi ft big xik solo
du me tregu nje histroi
dino vertis
dirte e terr
DOLQE MIKA BANA
dirie e terr
dashurova burre te martuar
duli me ka ardh letra
dreagana
dijana qeliku
dafina zeqiri kapitall
do marr nje ull moj nena ime
daspina bandi
dj suat justin timberlake
dani meli meli
duda jemi mbreter
duda nojzy jemi mbreter
draganovic
daim lala prindrit na nadan
don remazoni
dardan gjemajli
dj alegate
dj algate
dy fjal maxhike
dashnin ton sujn me na ndalu
daim alal live gjakov
daim alal live
daim alal
dasem mirditore
duda ft big ar
Dj aligator davaj
daim alal 2008
digjej omar
Dj vigas
Dj vigase
dj lala
djigje lala
dafina feat capital 1
dj omar
dj najstall
Dj Suat - Gimme That (tallava remix
DMC -Merr Msi Diss Noizy
DMC -Merr Msim
don buzhala
duli bukuroshe
da goust
dadushin
deam lala
daem lala
dorheqja qiljeta
duda noys
driton shaqiri maturnta
dani kurr hallal nuk ta boj
dafina fiat 2po2
dua me u pi
duda hajde fllershirat
dj ship
driton shaqiri maturntat
driton shaqiri maturant
driton shaqiri maturat
derrne
duli-do te marr rrugen pa kethim
duli-do te marr rrugen
don arbas - molla me sherbet
dj beesy
darsm e madhe
darsem e madhe
dr.dardoos rrakla sams
dashuria te ka verbu
duda mix
demolli
dani- hallall
dashuroj dashuroj
do vdes nga merzia
Dil moj djal i ri
Dil mor djal i ri
drums tallava
dredha uuehh
dj daspora
dj.sncll
dafina party
dale duro
dua t'jem me ty
dj teko valle shqip
dj teko v
dashurija vjen eshkon
du;i
djlani
dj ketcheee
dj ketche
duli-xheni 2009
driton e rrufeja
davim
dj remix lani
duffy meryc
duli qikat e sotit
dj-lan
dj-lanii
duli gabimi simpati
duda herohinash
double g heroinash
dj ndero tip n
dj ndero tip n
dj ndero
dj ndero
dhe ti e veshur ushtarake
dj-sajo
dj-sajo
draper
dtir e han
drit e han shndrit ket dhe
dit e keqe
dioniz delia
duaje nenen duaje baben
duli von osht
DPAC
do ti shkyej lketrat
do ti shkyej lketrat
dani tradhtia
djem e qika vjoleta
duli nuse po shko
double g-po po
di ar gji
diargji
dem ameti
duli-di pika lot
doubel g naa jam kampiona
doubel g na jam kampiona
doubel g naa
dy pika ne lot
doubel g kampiona
doubel g - Naa jem kampiona
dy mika nlot
dy mika nelot
dy pika nlot
dj suat ft lin jon
dervish adem jashari
dj suat ft lil jon
duli zeri nukpo shkon
DMK ft.Unikkatil-nga njher
dmc merrni msim
digjrj beka
dafi9na
dradana
do te vi ne fund vit
djlabi 2009
dashnia e gjelozi
DESTAN MYFTARI
dani-xeni
DJ SHARI
DJ ADELON
dh beka
dafina z eqiri
dowlad
doule garmy spo kupton
Duda Hajde Kreit
Double-G ArmY - Spo kupton
Double-G ArmY - kupton
Double-G Army- kupton
dr. jet
Double G Army- kupton
dr.jet
duli pina viska
D.M.K shqiptar
daffi feat 2po2 shum nalt
daffi feat 2po2
D.M.K-Shqiptar
dashurio
dafi zeiri e pa bes
duda gg
dafila-blero
deshmitar e kam zotin
delpjero
dervish oj kosove
dalix parti
Dafina bateri
Dafina baterit
DAfina Zeqiri bateri Mbushi beterit
DILI QIKAT E SODIT
daublle h
dafina seqiri lavida loca
dafina seqiri lavida loca
daffy ft capital T 2po2
daffy ft capital T 2po2
dafy ft capital T 2po2
daffy ft capital T 2po2
duffy ft capital T 2po2
danjela
duda ft ti zi jabuq
duda feat b-genus
drenusha latifi-ku jre ti
drenusha latifi-ku je ti
drenusha latifi-ku je
drenusha latifi-ku
dale don dae
dafina zeqiei
duaqe ta di
duaqe tadi
duaqetadi
dafina mbushi baterit
dashuria jetes sime
dotikallim fitilat e lames
david vindeta
duli mbylli syte qaj
dedksjon tradhti
dionis delia
do femna i nguca
dafina e etno engjuj
djemte e vojses
daim lala sot
daim lala sot a
denycompiuters
denicompiuters
denycompiuter
darsma me tupana
dauble-g army kanuni
daatoozz
dj suat remix gimme that
dj-onur 2009
dj blunt normal
degjo nen zanin tim
dj teko tchno
dj wild tchno
Daim Lala Shum leht me u dsahuru
dj ruk
duli nej lot
duli nej lot per ty
dudua heroinash
dont pizhi boll mo vote
dont pizhi ska mo vota
derviq shaqa
duli ma bone zemren si prush
dergja e hasan ages
dj.suat feat mentor kurtishi
dj dugi
dj xhima
dy opsione feat stine
drenusha latifi ato dit
dasmë e madhe
dori femr
dori shiptare
dafy capital t 2po2
dafina zeqiri lorikin son
dafina zeqiri lorikinson
duda hajde krej
Dafina Zeqiri - Hot Shorts (Feat. Lyrical Son)
diss per te gjith
Dafina Zeqiri - Hot Shorts Lyrical Son
dafina zeqiri dhe capital
dajli mir i bukur shum
dajli mir
dafina zeqiri dhe capital shum nalt
dj teko ft.nehat- stolz
dickraiting
djdall
dj_dall
Dagost ft blero krejt anash
dj indiski
dmc-bablok-unikkatil
dj kalle
dj bland
dj ushere yeah
dj ushere
dafina zeqiri ne op party
dafina zeqiri te labi
d.m.c mer msim
don pizhi-vota
djem e malsise
dmc merni mesim
Duda -hajde krejt
dhender i papam
dafina zeqir ft etno engjujt my noumber
dafina zeqir ft etno engjujt my number
dy fajl i prita
dj cimi feat nentoka
dafina zeqiri capital-t 2po2-shum nalt
daim lala sa shum te dua
dj chuckie erdaall
DJ ccccccc
DJ c
dy fjal i prita prej teje
dj erdaall.mix
dafina zeqiri my number
dafina ft livercon son nkllop
dj cimi feat rahim
dafina zeqiri na nkllop
diss mcc qop
ditet e pleqris
diagnez
diagnez moj deagnez
duli-dashuria sot mbaroj
diagnes moj deagnes
dj kopili
dj kupili
dj blunt en marge
dj florian feat anila nimani
duda aty ku jon 2 gg
dugaja e re
dj florian feat anila
djalin e more si akullore
D M K tba
dj suat.net
dj suat sie light
dj suat po du
dj suat vdekja
dj suat jetoj per ty
dj suat jom lodh
dj suat jom ra ne depresion
Dmc and babloki
Dmc and babloki
dj suat jomgjermanisht
Dafina zeqiri - mbushi baterit
dj suat gjermanisht
dmx parti
dj suat une prap jetoj per ty
dj suat amshimi
dj suat shpirti i saj
DADDY YANKY
dmx parti ju
dj tomni
dita pavarsise
drenasi rep
dashnia e ran
dashnia e fundit
d-passo
dsshuria ime
dsshurija ime
duli-gabimi behet nje here
dafina bero
don pizhi aka hija e jetes po doni vota
dj boby
dj blunt hip hop instrumentale
daddy-yankee
dridhe trupin mentore kurtishi
dridhe trupin dridhe trupin mentore kurtishi
dridhe trupin dridhe trupin i
dridhe trupin i
dridhe trupine
dridhe trupineRezultatet do shfaqen ketu...
dafina kur jam e trash
dashuri a egziston mera
dashuria egziston mera
dafina kur veshem gusht
duda diss unikkatil gt tingulli 3-nt
duro xemer
duda diss unikkatil ft tingulli 3-nt
Dr.Dre ft Snoop Dogg - Stil Dre
duda 4live
dafina zeqiri - dua qe ta di
duli vajtuese
dot kthehem
delias
delis
duli ajde shpirt
dragonball gt
daddy yenake
dj.blunt ft real 1
DJ.blunt ft.REAL1
dj.blunt ft.real 1
Dua te jetoj me mir
djali ne diaspor
duda aty ku jon 2
dj blunt rill 1 mix
dj blunt mix
dj.qopa
dj caja vs north crew feat 5 cent kurvo remix
dj caja vs north crew feat 50 cent kurvo remix
dafina zeqiri feat 2po2 capital t
dj.qopa fama e rruges
dafina vallzim
dj bas
duda (fuck palic)
DJ-Du$hy
DJ-Dushy
DJ-Dushi
dafina labi op njri
dafina labi vallzim
drg fuck
dj besi theckno
dj besi tekno
duda aty ku jon d g
duda aty ku jon di g
dj bomba crazy pipe
duda dabelg army
dj fabio rmx
dry
Dj Blunt ft.Real1 dhe Mc Kresha Classy
dj blunt rel 1 ft Lil wayne -
dije se te du
dj blunt kaos real 1 mix
dj blunt real1
doja shum
dmc eleminimi gazepi
duli kenga merita
dj blunt tingulli 3 real 1 mix
dj blunt tingulli 3 real 1 remix
don pizhi aka hiaja e jetes - po doni vota
du wirst sehen
Dr.Dee-DINi.Djali im
duli paske djal
Dr.Dee
dj mensuri
diali im
Dr.Dee-.Djali im
Dr.Dee-Djali im
dmc a.k.a babl
dmc a.k.a
Dafina Zeqiri ft Lyrical Son
dote behem nje dit dhenderr
daim lala ah be zemer
dafina zeqiri hili
dashni nuk na lejun
dashnin nuk
dashnin ty ta pata fal un ty
dashnin na ndalun
DJ BLUNT TINGULLI REAL 1
dedgini
dj mili intervist
dj esi vs sean paul
dj esi sean paul
dj per dashuri
dont ft nitro
Dj Wild ft. Etno Engjujt
dj per vetmi
dafina dhe hekuran krasniqi
don pizhi a.k.a hija e jetes
duli qefin tu baft duvaku
duli qefin tu baft
dafina zeqirir 2po2
dafina zeqirir 2po2 shum nalt
dj suat je mundu
DJ TAO
dj_pablo
dmc dis nozy
dmc dis
dj.suat-vuaj
dj.suat vuaj
daim lela gurbeti
dona frik ty nuk te kom
dj.suat jo ti mos vuj
dj.suat -jo ti mos vuj
Doppio O
dou arba
daim lala dhe shkokla erdha ne zvicerr
daim lala erdha ne zvicerr
duli kto cikat esodit
duli nje loti per ty
digjej bll:nd
dua te pi gena
duli rovena
DJ Blunt ft.
DJ Blunt ft.Real McKresha - Classy
DULI - Mbylli syt e qaj
duli -gabimisht
DJ Blunt ft.Real Classy
dj llazi
duli shum po
DMC Feat Kobra-Kujtone shqipen
dj blund ft besnik kur vina na
dj blund ft besnik kur vina
dj-blund ft besnik kur vina
dan krasniqi 2009
dashurova ni lamperic
deprsioni-g
dj-blunt ft besnik kur vina na
dj-blunt feat besnik kur vina na
drenz feat
dj blunt-kur vina na
duda b-gunis
dahimlala
duli sante heshtja po zotron
dafina capitel 2po2
daff e
dafina zeqiri capitel 2po2
D.M.C [ T.B.A ] feat Gjira - Premtimet ( Demo )
Denisa Adamo
DA-L I G S feat DON ARBAS-QOJ Nalt KTV Party
DA-L I G S feat DON ARBAS-QOJ Nalt Party
don arbas qoj nalt
dj noizy
disko disko party
Denisa Tunde
Denisa Tunde Ne
dil njher
dj rony
duli gabimi behet njeher
dhylkarnejn ramadani
don pizhi vota ska
dul cikat
dul cikat e sodit
dellta
dj-dj2009
dj snika
dh-b army
dj-tomeck
duli dera e sokakut
duli sante heshtja
duli sante
DrKoda Këngë Gurbeti
duli-hajde me shuplak
duli ajo ma shkurtoj jeten
duli tjetin duke
duli tjetin duke perqefuar
duli ne at shpi ku je martu
dj bulligang ft gzimi alo alo
dj bulligang ft gzimi
dreams nana
duffi ft capital T 2po2
duli sante loti po me pikon
djali eshte me mu
duli- genjeshtare
duli- llokum
dj-xoni
drenica shala asllani
drenica shala ismet asllani
deshmor ismet asllani
dava gjergji e zef beka
Daim Lala prindrit na ndan
da.gjost
durova boll-habibe ostreni
djal o djal
djal o djal qe riti nena
djal o djal qe
dafina zeqiri feat liricer son
duli- rrina me qika
dejo merlin
deren eke tehapur adem ramadani
dj diti super remix
dani ndahet zemra ne 2 pjes
darum leben wr
dj.xiki remix 2009 police
don amar
drenni ft nicku
dreni ft nicku
Dj Tiestto
dona
duda -shloje zanin
duro zemer shyhrete beluli
do you like a track
dashuri kushton
dashurije morina
dj su at
Do të jesh me mua
duem tek tek
dasmat ne kosov
Don pizhi a po doni vota mo
duda2
duro zemer 2009
Don pizh po doni vota
duoble-g army
dua ti them fjalet aferdita demaku
double g 2008
duli 2009 cd
DMC - Diss - Noizy - Merr Msim
DMC - Diss
d eight
dasem malesor
don ghetto pavarsia
dafina zeqiriblero la vida
dj kokrroti
dave gjergja
di kur ma ke than
dy binjake dashurova
duli rovena stefa xhelozo
dasguria
dashuria kshtu se ka
Daim Lala - by Real-Abi #1
dyshim
djali nga opoja
djal nga opoja
dj blendos
dibranos
dibrano
dueble t
double G army unikkatil dhe tingulli 3nt diss
doim lala
Doim lola
Doimlola
dida cela covaci kenge per hasan fazlin
dosido
danu kurr hallall une nuk ta boj
dashnoren e kam
dashnoren kojshi
da ghost 20009
duli tallava 08
don piz doni vota
dafina capitalti
dafina zeqir ftcaptial ti
da-ligs feat don arbas qoj durt nalt
dali-x
diber
dibrra
don pizhi a po dhoni vota
don pizhi a po doni vota
dafina zeqiri adioss
Doors Down shqip
dashnor gjika
dashnor gjika banania
dada elheme
dj take
dj bixx
de-ligs
duda ft. JR -- hic mos ta nin
Daim Lala - Shum let me dashuru 2009
duda ft. JR
Daim Lala - Shum let me dashuru 2008
dmc ft cobra sinjali
duli von oshte per ty
Daim Lala - shum let medashuru
dj primo bass
daim lalaje
Daim Lala - shum let memdashuru
dui-shko
dragon ball cel
da ligs fet don arbas
da lighs fet don arbas
DJ RUKU RMX TEKNO
DJ RUKU RMX
dashurova ne ni vajz
dj kaaAstroo
Daim lala shume e Leht edhte M U Dashuru
dashurovaune ni vajz
d.og.real
dashurova une ni vajz
duda mony vrases
dhurata haliti lere bab gazeten