0/0 1/0 1/1 2/0 2/1 2/2 2/3 2/4 3/0 4/0 5/0 5/1 6/0 7/0 8/0 9/0 A/0 A/1 A/2 A/3 A/4 A/5 A/6 A/7 A/8 A/9 A/10 A/11 A/12 A/13 A/14 A/15 A/16 A/17 A/18 A/19 A/20 A/21 A/22 A/23 A/24 A/25 A/26 A/27 A/28 A/29 A/30 A/31 A/32 A/33 A/34 A/35 A/36 A/37 A/38 A/39 A/40 A/41 A/42 A/43 A/44 A/45 A/46 A/47 A/48 A/49 A/50 A/51 B/0 B/1 B/2 B/3 B/4 B/5 B/6 B/7 B/8 B/9 B/10 B/11 B/12 B/13 B/14 B/15 B/16 B/17 B/18 B/19 B/20 B/21 B/22 B/23 B/24 B/25 B/26 B/27 B/28 B/29 B/30 B/31 B/32 B/33 B/34 B/35 B/36 B/37 B/38 B/39 B/40 C/0 C/1 C/2 C/3 C/4 C/5 C/6 C/7 C/8 C/9 C/10 C/11 C/12 C/13 C/14 C/15 D/0 D/1 D/2 D/3 D/4 D/5 D/6 D/7 D/8 D/9 D/10 D/11 D/12 D/13 D/14 D/15 D/16 D/17 D/18 D/19 D/20 D/21 D/22 D/23 D/24 D/25 D/26 D/27 D/28 D/29 D/30 D/31 D/32 D/33 D/34 D/35 D/36 D/37 D/38 D/39 D/40 D/41 D/42 D/43 D/44 D/45 D/46 D/47 E/0 E/1 E/2 E/3 E/4 E/5 E/6 E/7 E/8 E/9 E/10 E/11 E/12 E/13 E/14 E/15 E/16 E/17 E/18 E/19 E/20 E/21 E/22 E/23 E/24 E/25 E/26 E/27 E/28 E/29 E/30 F/0 F/1 F/2 F/3 F/4 F/5 F/6 F/7 F/8 F/9 F/10 F/11 F/12 F/13 F/14 F/15 F/16 G/0 G/1 G/2 G/3 G/4 G/5 G/6 G/7 G/8 G/9 G/10 G/11 G/12 G/13 G/14 G/15 G/16 G/17 G/18 G/19 G/20 G/21 G/22 G/23 G/24 G/25 G/26 H/0 H/1 H/2 H/3 H/4 H/5 H/6 H/7 H/8 H/9 H/10 H/11 H/12 H/13 H/14 I/0 I/1 I/2 I/3 I/4 I/5 I/6 I/7 I/8 I/9 I/10 I/11 I/12 I/13 I/14 I/15 J/0 J/1 J/2 J/3 J/4 J/5 J/6 J/7 J/8 J/9 J/10 K/0 K/1 K/2 K/3 K/4 K/5 K/6 K/7 K/8 K/9 K/10 K/11 K/12 K/13 K/14 K/15 K/16 K/17 K/18 K/19 K/20 K/21 K/22 K/23 K/24 K/25 K/26 K/27 K/28 K/29 K/30 K/31 K/32 K/33 K/34 K/35 L/0 L/1 L/2 L/3 L/4 L/5 L/6 L/7 L/8 L/9 L/10 L/11 L/12 L/13 L/14 L/15 L/16 L/17 L/18 L/19 L/20 L/21 L/22 L/23 L/24 L/25 L/26 L/27 L/28 L/29 L/30 L/31 M/0 M/1 M/2 M/3 M/4 M/5 M/6 M/7 M/8 M/9 M/10 M/11 M/12 M/13 M/14 M/15 M/16 M/17 M/18 M/19 M/20 M/21 M/22 M/23 M/24 M/25 M/26 M/27 M/28 M/29 M/30 M/31 M/32 M/33 M/34 M/35 M/36 M/37 M/38 M/39 M/40 M/41 M/42 M/43 M/44 M/45 M/46 M/47 M/48 M/49 M/50 M/51 M/52 M/53 M/54 M/55 M/56 M/57 M/58 M/59 M/60 M/61 M/62 M/63 M/64 M/65 M/66 M/67 N/0 N/1 N/2 N/3 N/4 N/5 N/6 N/7 N/8 N/9 N/10 N/11 N/12 N/13 N/14 N/15 N/16 N/17 N/18 N/19 N/20 N/21 N/22 N/23 N/24 N/25 N/26 N/27 N/28 O/0 O/1 O/2 O/3 O/4 O/5 O/6 O/7 P/0 P/1 P/2 P/3 P/4 P/5 P/6 P/7 P/8 P/9 P/10 P/11 P/12 P/13 P/14 P/15 P/16 P/17 P/18 P/19 P/20 P/21 Q/0 Q/1 Q/2 Q/3 Q/4 R/0 R/1 R/2 R/3 R/4 R/5 R/6 R/7 R/8 R/9 R/10 R/11 R/12 R/13 R/14 R/15 R/16 R/17 R/18 R/19 R/20 R/21 R/22 R/23 R/24 R/25 S/0 S/1 S/2 S/3 S/4 S/5 S/6 S/7 S/8 S/9 S/10 S/11 S/12 S/13 S/14 S/15 S/16 S/17 S/18 S/19 S/20 S/21 S/22 S/23 S/24 S/25 S/26 S/27 S/28 S/29 S/30 S/31 S/32 S/33 S/34 S/35 S/36 S/37 S/38 S/39 S/40 S/41 S/42 S/43 S/44 S/45 S/46 S/47 S/48 S/49 S/50 S/51 S/52 S/53 S/54 S/55 S/56 S/57 S/58 S/59 S/60 T/0 T/1 T/2 T/3 T/4 T/5 T/6 T/7 T/8 T/9 T/10 T/11 T/12 T/13 T/14 T/15 T/16 T/17 T/18 T/19 T/20 T/21 T/22 T/23 T/24 T/25 T/26 T/27 T/28 T/29 T/30 U/0 U/1 U/2 U/3 U/4 U/5 U/6 U/7 U/8 U/9 U/10 U/11 U/12 V/0 V/1 V/2 V/3 V/4 V/5 V/6 V/7 V/8 V/9 V/10 V/11 V/12 V/13 V/14 V/15 V/16 V/17 V/18 V/19 V/20 V/21 V/22 V/23 V/24 W/0 W/1 W/2 W/3 W/4 W/5 X/0 X/1 X/2 X/3 X/4 X/5 X/6 Y/0 Y/1 Y/2 Y/3 Z/0 Z/1 Z/2 Z/3 Z/4 Z/5 Z/6 Z/7
dianis delia
dj tiest 2009
dj devils 2009
dj-teko valle
dita e flamurit shyhrete behluli
don pizhi-a po doni vota
duli a qikat se sodit
dil me mu
dani - per ty per ty
Don Pizhi a.k.a Hija E Jetes - "Po doni Vota"
dj-diki
duli e degjoj ni tupan
duli -pa ty
dj koli-by rapsha
duli -per ti
don pizhi aka hija e jetes - po doni vota
darsem time tallava
duli-gjith rruget
duli-me shpien
duli fjalt e botes
dal ne ferizaj mu shetit
dal mu shetit
duli¨
djale i mire nenen e ke te shtire
Dj-Engjujt Shake shake
DjEngjujt Shake shake
danstan begu
dafina ft capital 2po 2
don pizhi kallxoma
dAshnia e paharuar
dani - trathtare
don pizhi aka hija jetes
don pizhi aka hija jetes po doni vota
dr.flori
darsma e kosoves
dafina ft.bleroft.f-kay - lavi da
dafina ft.bleroft.f-kay - la vida
delfonet
delponet
delpone
DMC DISS NOZYT
dmc a.k.a babloki diss noyzit
DuKaTi - Krejt KapaK
derti diana
duda Diss Pishtinalive
demostrata 81
demostrata
duda dis pre prishtine
duda prishtine
dj bllant mc kresha
dy cupa nha struga
dj xhushi
dy zemra po qel sabahi
dy zemra sabahi
dafiina zeqiri-feat-capital-t
dafiina -capital-t -2po2
drenush energji bend
duda-ggarmy
duli pse
don pizhi po doni vota
dj blunt aa zemer
dj blunt aa
djal llapian
dy pika me lot
dj teko kur him na instrumental
dafina zqriri ft lyrical son hot shorts
dafina zeqiri hot shorts
dafina capital t-shum nalt
dj .....
da liigs don arbas
dafina zeqir capital t
duda hani kejt
DON PIZH-VOTONI
DON PIZHT
DON PIZHIT
djal i mir djal i keq
dj blland shum mesklik
digjej blland shum mesklik
dj bland shum mesklik
dj-nehati
dj-neha
donarbas dollikes
dj .caja
dj real dj loco-albania mix
do te khehem
dujak
dog. ft buja-usap
dog. ft buja
dul lulija te dunari
dafina zeqiri shum najs
dixhej buli
diss big wolf 2009
dy fjal bajn nje shekull
dafina ft lyrical hot short
duo tropicana
diss new
diss noisi
dmc diss noyzi
duffy feat capital-t
do you like, like
do te kthehesha
duda hajde hajde
don pizhi feat hija e jetes
dzhena i ilijan
don pizhi hija e jetes
don pizhi po doni vota
duli quregjo
djali i muqiqit
Dafina Zeqiri 2Po2 Capita T - shum nalt
Dafina Zeqiri 2Po2 Capital T - shum nalt
deita
daim lala shume e lete
D o G ft Vz
dj bland klassik
dj bland klasik
dul nusja me fshi oborrin
dafina zeqiri dhe capital -T shum nalt
dalix feat don arbas
dj sinan
dredhavu
duli djali jon
Dasmash remix
drangerosat
dani te dy nje oqean
duda nano clasik
dafina zeqiri 2po2 kapital
duda ju 2 na 2
da gohst blero
dita linda nje lot per mu nje lot per ty
dj blunt aiai
dua ti vras un ndjenjat pak me shishe skenderbe konjak
dj teko edita sopjani
dj blunt ai instrumental
duda blero
dafina 2 po2 shum nalt
da ligs albumi
da ghost pa emen
dafina zeqiri ft lurycal son hot shorts
da ligs sirenat
dani kanget ma te reja
duli-simpati
dani kurr sta baj hallall
dafina shum nat
don pizhi a.k.a hija e jetes a po doni vota
da ligs bonu real albumi
da ligs bonu real
do ti puth buzet
do ti kallum fitilat ellames
der n'mengjez
dj blunt frt tingulli 3nt
dj blunt ft tingulli 3nt un e boj
dj blunt un e boj
da killa this is my life
don pizhi ft deti e di un zemer
don pizhi ft geti e di un zemer
duli anembar botes mbar
don pizhi 2
dj ralf
dj pare
Discturbia
david vendetta
do te kethem
duli ndoshta prap nje dit te sho
dafina la vida
duli vs fazlija
duli mallo viski
duda kush sun na nal
duda aty ku jan ty gji
duda aty ku jan
duli-sille qiko at mindil 2009
dj-artan
disko tecno
duli dy poka lot
dita e kiris
dita e liris
dita e liri
duli pse me le
dita e liris 1999
dita e liris 1998
duli jeto
duduksjoni
dj suat dashur e pavdekshme
duduksion
duli e lotet e mia qe pikojn
dragana placi
do lights party
dashuri urrejtje
dhoom dhoom 2
dhoom dhoom 1
dhoom 2 dil laga na
dakikun sta falli
dakikun sta fali
Dakikin s'ta fali
Dakikin sta fali
don-pizhi ledri rap kena
don-pizhi ledri rap skena
DJ Blunt ft kresha
du me dek
duli ajde shpirti
duli ajde zemer
duli ajde zemer ajde zemer
duli ajde
dj xaku
dj xaki
dani kang dasmash
dani dasmash
do te vush
do te vushedhe ti ashtu si un
dj elvisv
d.o.g ft real 1 lurro
dj suat ft.ylker baliu
don-pizhi
dj gazi
dj gima
delvina sahiti
dj ledio
dafina zeqiri ft etnoengjuj-mynumber
dhe umartove
dafina zeqiri ft etno engjuj-mynumber
dafina zeqiri ft etno engjujt-mynumber
dafinazeqiri ft etno engjujt-mynumber
dafinazeqiri ft etno engjujt
dafinazeqiri eton engjujt
deshmoret e kombit patriotike hetem hasaj
duli ti je
deshmoret e liris
d.m.c - diss noizy
dj egzoni boy
dsem te madhe kemi ba na
darsem te madhe
duli fjalt e hallkve
duli fjalt e hallkve
dashurija shuet ne eshtje
duli fjalt e
duli fjalt
dil mashpesh mon fatime
DMC-diss-noyze -merr msim
dj labi rmx 2008
dj tupana
dj labi rmx 2008 hip hop
dj labi remix 2008 hip hop
double-g-army 2009
dafina 2po2 shum nalt
dj bora
do dal per gjah
duli amanet unazen
dj mulli
dafina zeqiri-2po2-capital-t
duli amanet ta lash unazen
dj gjilani
dj sinkolo
dj aka
dj _
duli spata koh te them te dua
dafina yeqiri lat
dafina yeqiri prishtina esht e jona
don arbas arberie
dafina ekurani
Dj.suat and DJ albana
dmc merrmsim
dmc diss noizy merr msim
drit musliu
dmx babloki
Dmc a.k.a BaBLoKi-diss Noizy 2009
d m s
D.G.A
dyybella
D.M.S
denisa - tunde ne pjep tunde
dj hous
driton - remix
dr rusha sara
dashurije e par
doubleking armyy
dj fll@r Arabich
dj fllor Arabich
delfina blero
dj teko ne boli remix
durt e mia mu kan shkurtu
dj teko ne boli
dfina l.son hi shorts
dafina zeqiri caiptal
duda me meze
dfinal.son hi shorts
dafina zeqiri lucar son
duda feat tizi
dj'babi
dafin zeqiri shum nalt
duli keng te vjetra
duffy 2po2 cpiral shum nalt
dj blond tingulli i 3nt
dj bllond tingulli i 3nt
DOTAMAR NUSEN KORCARE
duda 2009 disi
dfina zeqiri 2po2 kapital
doli bejka nga katundi
double g otr
dragana mirkovich
dj liag
dady yanke-Gasolina
double g,otr
dajil
dengeres
dail malaj
doj not
digjes bllond emsikresha
dj bland emsi kresha real 1
double g army-ngom
duda-ngom
daim lala tedua shpirti im by real-abi
dashuri e shkatrruar
dmx diss otr
daim lala prinderit emi
dashuri e vertete
dafina ceyos
dafina kejos
dollare dollare
Do ti del flaka
djceri
diltindja
defina blero
defina zeqiri blero
daffina ghetto
deshmoret e uqes
djal i dukagjinit
dj kastor
djx fat oriada
duda te molla e kuqe
djemte e tepelenes
duda po vijn ujqit
Dj Blunt -Aj Aj
donni
Dj-Dj
dg bland
digjei bland
duli dora e ljip dpren
duli dora e ljip doren
dite per dite
dada hyr gubeti
daiba zeqiri
Dardania Shqiperia
Dardania Shqiperia iliria
Duffy 2009
d'paso
Dafina feat. 2po2 feat. Capital - T - shum nalt
dori vetm per mu
dori vetm per mua
ddj caja ajshe
denis-g
duli xemer
di pika lot
danijela vranic
dashuris se vjeter
duli kush t ka rrejt
dashuris te vjeter
don pizhi rep kena
dritoni e dashur ti mos qaj
dafina zeqiri 2po2 nalt
denada bare te pdiej
denada bare te ndiej
denada bare te
Droge N'Xhep
dhendri
duffy 2po2 capitalat
dava gjergji isa havolli
didi-g
dj-drimi
dafine zaqiri baterit
dafina zaqiri baterit
duli kush prej neve dyve
dj suat gimmi theat
dj besi me kujtohet ajo nat
daim lalate dua shpirti
dj besi keng dashurie
dori bbf
dy tupana ne derë të kulles
dydi
dydy
dj-cany
dj-cani
duli mallë e kam me dal sokak
dafina feat capital t,lyrick
Daddy Ynakee
dafina shum nelt
duli nadahen zemrat
don arbas crazy lion simpatiko pikado
da ligst
DAIM LALA PRINDET TU NA NDAN
dj katili motori
dmc2009
dy dashnor mentor kurtishi
da- ligs
da- ligs don arbas
dafina ft capital -t
dafina feat capital2 2po2
daffy'e shum nalt
daffy-shum nalt
dafina zeqiri hekuran kransniqi
da-ligs daligs party
dafina zeqiri ft hekuran kransniqi
depresionet
dafin adios
dani qik e bukur
dej at'her
dangreus
dafina zeqiri bater
dudua 2009
dabollgji nano
daligs ft don arbes
dal.i.g.s ft don arbes
da.l.i.g.s ft don arbes
don pizhi -po doni vota
dafina regjepi
dedem
dorisi zemer kthehu
dafin hekurani
don pizhi-a po doni fota
Dj shuant
Dj shuat
drridhe shqipe
Dj-Rildo ft.
Dj-Rildo
dj.Elham blero
duda fjat tona
duki amanet live
duli dhe violeta lulgjuraj pina viski
dhe e bukur edhe tradhtare
duli kenga e zagrepit
deli mehmeti
davidguetta
dalixparty
deshmoter e kombit
dr.dre-dretox
duli kjo unaz
duli kjo unaza
dafy-capital
dashuria si loj
disco techno mix car
DJ BluntLyrical Son
DJ. BLLEND
daim lala shum ele
daim lala shum elet
daimi 2009
duaja e nenees
daimi 2008
daimi 2007
double-g per her tfundit
double-g per her fundit
duda hajt flleshirat
don pizhi hija e jetes vota
dj-trip
don pizhi hija e jetes po doni vota
don pizhi neser agon djelli
darka e ferrit
dj-trip-x
dj-tripx
djx-trip
djx-trip-hause e paster
dmc aka babloki diss noizyt
depressioni
dmc diss noizyt
depre ssioni
dervish shaca
drita musliu dhe bexheti
danc clab
dashnija per ty
duli viola
duli dhe viola
duda xhemile dabellgji
drilon rrufeja
dj.cimi-nentoka
dj shemi
dy temira
don pizhi ajo veq lek lek sheh
dafina capital shum nalt
dashuro e mos lendo
dafina zeqiri capital2
Dynamic Style .ft. Eva - Jam e mir un
dafina zeqiri capital 2 shum nalt
dani kurr hallall sta bej
dj blund real 1 mc kresha
duli-gabimi bahet ni her
dafina and capital shum nalt
dab daba
don arbas ft mad lion-mori molla me sherbet
djali i beqir gashit
dea demaj
duli kur jemi ndar
dj-blunt en marge
duda hajdi krejt vizioni i ri
denis rusos
dj bllond klesik
duble-gg
dhulkanejn
duli mbetresh
da-gost ft
dafina jakupi
Don pizhi politika
dj blund m.c kresha
duli te
drupi weside family
dafina capital shumnalt
dafina capital shum nalt
dj buligang mix dance
dafina zeqiri ft blero ft F key-la vida loca
dj buligang remix
dafina zeqiri ft blero ft key-la vida loca
duda loja pama pam
daim lala te dua me shpirt
dritoni ft lakerz
dotikallim fitilat
duli coca e cervejces me florj ne vesh
dua ta dish
da ghost:
drenush ft gold
drenush ft gold. ag.
drenush ft. gold. ag.
D.u.d.a te rejat
drenusha gold ag
dua ti them fjalet murat gjoniku
dragoshi
duli tallava coca e cervejces me florej ne vesh
dj-blont geti
deep wish-wegona feel it(1)
deep wish-wegona feel
deep wish-
durimi dema
DULI - Intervista
DULI Intervista
deba-lets make love
duli-tallava 2009
daja u prin krushqve perpara
duriq
djalli i barll
djalli dhe engjelli
djall dhe engjell
daj dhe endjej
djali remix
djj-besi
dola nbashqe
djali me zemer
dinni lbo
dinni albo
dj bunt aj aj instrumental
dafina 2po2 shum lart
dita dekes
dj aligata ft
dmc a.k.a babloki noizy 2009
dmc a.k.a babloki noizy 2009 ropqim
dufa
dj-taki ft b.king ft big-ar
dj-taki ft big-ar shen valentini
dafina feat capital/t
dafina zeqiri patri
dj blunt tingulli 3nt
dona je si embelsirat
dona je si embelsir
dj-suat diss tingulli 3nt
duli gabimi behet veq njeher
demistim
dmc jena trall
digjej bllanc aa zemer
dafina zeqiri kapitat-T
digjej bllanc hade pak ma nxet
digjej bllanc
Djkrash remix
digjej bllanc hajde bone pak ma nxet
digjej bllanc shum klasik
du du met mar
djdini
daim lala shum eshte leht
duda mfal
d.o.g 1 real
duda (2009)
duda new (2009)
duli gabimi bohet 1 her
dj-fissi
Don Pozhi a.k.a Hija e Jetes
drenzz
dafina zeqiri ft capital/t 2po2
da ghost-pa emer
dervish shaqa - kengea e rexhes
depresioni g tung
ditti
dy burra
dani kurr nuk ta baj hallall
depresioni 9
d-a-ghost
duma nanen
duma nanen
dafina dpod
da ghost real
drumbass
dj algatore
dj allgatore
dj allegejna
dj algator davaj davaj
Dj algetore
Dj algatoree
Dj algajene
Dj algatorre
Dj algene
dj vegas
duli o gurbet ti mu me ke djeg
dj vages
duli o gurbet i zi
dita e zese
dj bllond ef kej
dahim lalaen 2009
dani kur ke ikur
dani kur ke
dani kur ik
dani kur
drishu pak
doris shehu
don pizhi aka hija e jetes a po don vota
don pizhi aka hija e jetes
dafina ft kapital T-prishtina eshte e jona
dafina-prishtina eshte e jona
duli-rrug pa kthim
dr koda sonte qaj
dj bex
daja do ft olta
do te qoj
dani kur halall une nuk ta boj
djemtee cameris
djemte e cameris luizjana
duli hajde hajde mukadez
dy zemra i kam
duda qubanat
duli mukadez
davi gueta tomorro can
david gueta tomorro can
djemte e cameris.
DJ BLANT FT DJ FIDI TINGULLI 3NT
DJ BLANT FT DJ FID TINGULLI 3NT
dida keng e gezim
dida keng e gezim
dida keng e gezim qela
dida keng e gezim qela
dida keng e
dida keng e
dida keng
djal ime
dida po na shkon jeta
dida po na shkon
dida po na shkon
dida po na
dida po na
dida qela 2008
dida qela 2007
dida qela 2007
dida qela 2006
dida qela kovaqi 2006
dida qela kovaqi 2006
dida qela kovaqi 2007
depresioni g feat dilleri g pa ty
dida qela kovaqi 2008
dida qela kovaqi 2008
dida qela kovaqi 2005
dida qela kovaqi 2005
Dj Endi ju bon tfala perendimi
depresion pa ty
dylber fatimes
dafina ft 2po2 ft capital 1
dafina ft 2po2 ft capital 1 rmx
dmc kobra sna del afati
Daniket - urime pavarsia
dida qela kovaqi 2004
dida qela kovaqi 2003
dida qela kovaqi 2003
Daniket
Dj bland ft Real
Dj bland ft Real Ft laura
dida qela kovaqi 2002
dida qela kovaqi 2002
diis big wolf
dida qela kovaqi 2001
dida qela kovaqi 2001
diis sela
dida qela kovaqi 1999
diis seles
dmc feat kobra-prap knej
dida qela kovaqi 1998
dida qela kovaqi 1998
dida qela kovaqi 1994
dida 1999
dida 1999
dmc feat. kobra-prap knej
djali i mir nanen e shtir
dida 2004
dida 2004
dida 2008
dida 2008
dida 2007
dida 2006
diss kinng-virusi
diss kinng-virusit
dheu im
dj.cimi legend
dj.cimi legenda
depresion feat diller pa ty
diller pa ty
duli te dua kur qan dhe kur qesh
dmx rap
dedeksjoni
dyshe labe
dyshe jugu
dmx amerika
dedeuksioni
dmx 2pac
degjo edhe ni her
dj - limi
dj molela
dj dagostini
dj teko carole samaha va rab ara
dj teko carole samaha
dita-kush je ti
dida gzuar 2008
dida gzuar
dida gzuar
dorheqje
duli dj teko
dore
dj tiesto summer jam
dj teko rmx
ded gjoni
Diskolarda en çok çalinan müzik
Disco Discok
djal synet
day and night
DIPSET PRODUCER A.RAAB MUZIK LIVE ON CHAMP RADIO - WORKING ON CAMS ALBUM
Disco (remix) - Muzik (Elevator instrumental)
double g ngom
dj-teko ajshe
don pizhi aspo doni vota
don pizhi podonivota
duli 2008 hajde shpirt
duli 2008 hajde
duil 2008
duil 2008 Shqipe
dil moj zemer
dj suat techno 2009
DEBA - Lets make love
Deba 2009
Deba 2008
Deba 2007
Deba 2006
Deba 2005
Deba 2004
Deba 2003
Deba 2002
Deba 2001
dj oti
dhe cobani
duli tung
Dreanusha Latifi
duli tungaqeta o shiptar
duli o shiptar
djsadi
djali nga diaspora
Dj Oli
Dj Qendra
digjej ruku tekno2009
Dj Canny
dgj dyli
Dj 2009 dance
dil te kroni xhemil salihi
do mar c
duli zulcebegu
dj ruku tekno 2009
dj ruku tekno
dafina zeqiri lavida loga
dal-igx
dal-igs
dufii
duli gabimishtu u takum
dhuro lule ne dashni
daddy unakee Gasolina
daddy unakee
djali i mire nanen e ke te shtir
driton styler
dmc album 2009
deli yurek ajrarira
dj lumic
dashuri pa pespertiv
dashuri pa pespektiv
dj-bllund
duli-dora doren
dule malindi djali nga tomorri
don pizhi -a po doni vota
dafina stine vallzim te op labi
dafina stine
dhoom dhoom
drog per vesh tingulli 3tn
dj ibishi
dafina bleron f.kay
dj ben
dino merlin sve he laz
dafina .blero.f.kay
desperatos
dafina zeqirioi 2po2
dafina zeqirioi 2po2 lart
da ghost ft blero krejt anash.mp3
drecica
don pizhi- a po don pare
dj floriano feat gabry ponte
don pizhi a.k.a hija e jetes- "po doni vota"
don pizhi a.k.a hija e jetes- po doni vota
don pizhi ft a.k.a hija jetes-po doni vota
d-wahit
dafina zeqiri edhe capitall
degjo.com3186
dafina zeqiri-nenina
dafina zeqiri-nenina-
dafina zeqiri-nevnina--
dafina zeqiri-nevnina-
dafina ft skills
dafina ft skillz
darsemash
dafina skillz
dafina op labi party
dafina op labi
djali ne tommorr
dule malindi djali tomorr
dmc-babloki
DESPINA VANDI - NA TI XAIRESAI
don arbas-dalights
dalights
dj blunt-unstoppable
djatht_majt
dafinazeqiri hitet 2009
d grave
dashuri e pavdekshme
diss DRG
dhanrri yt
draggana mirkoviq
dafina zeqiri new song
dil moj poni
donita
duda kamikaz gilan
dmc diss noyze
dmc diss noyze
dr.gs
dmc diss noize
dmc diss noize
djalin neajroplan
dardana tallava
duli qerpik me rrema
dafina zeqiri dhe 2po2 shum nalt
devis xhevairi
don pishi
don pishi
doni qi
don pizhi aka hija e jetes-po doni vota
dj qeri
dj.qeri
dixhei qeri
dixhei ceri
d.o.g lurro real1 nr1
dabelqji
dabelsiarmi
dabelgji zjarmi
dabelzjarmi
danin
duda kush
duda kush po
duda kush po tute
duda kush po t
djell e han
dylo malindi
dj blendi-mose shko
dani kur halla nuk ta boi
DissAsTeRs Dita E Pavarsis Movie
DissAsTeRs Dita
dj roku
duda aty ku jon 2gi
dafina 2po2shum nalt
duli xheni
dafiiiiiiiina
Daligs ft Don Arbas-da ligs
Dahligs ft Don Arbas
duli o burg i zi
drita misliu
doktorr flori
dj kleisi
djemt e marash krasniqit
dida qela kovaqi hasan fazlia
dida qela kovaqi hikmetja
dida qela kovaqi keng per hasan fazlin
Dj-Vali-Aj Aj Instrumental
dimri fundit
dafina 2po2 ma nalt
doruntin disha
doruntin bisha
doruntina bisha
doruntina bisha
dikur te kam dashur
dikutekamdashur
dj blunt luje luje
dafina feat capitalT feat 2po2
do te dua deri ne vdekje
duli 2009
dafina capitalT 2po2 shum nalt
dashri e bukur
dashuri e bukur
dj dino balkan mox
dj dino
dj jaseen
dafina hot short
dafina zeqiri capitall
dafina hot shorts
dafina zeqiri capitallt
duli-gabimi bahet veq njehere
duda aty ku jan dg
dy shokt mentor kurtishi
digjet zemra mdigjt
digjet zemra mdigjet
dafine baterit
dawn of victory
dawn of vlctory
dawn of vlctory
dawn
don pizhi a.k.a-hija e jetes
death king
DADA DUA TE JEM ME TY
dafina zeqiri-etno engjujt
dale e ulem breg te detit
dale e ulem
Dmc a.k.a BaBLoKi-Diss No1zy
Dj Blunt feat. Real1
DJ.LOND GETI ANE E MAJT AN E DJADHT
dy vllazni
dafina zeqiri ft lyrical son hot shorts
dafina nad capital shum nalt shum nalt
dafina nad capital shum nalt
don pizhi po doni
dafina zeqiri-etno engjujt ku je mota
dafina zeqiri-etno engjujt kur je mota
dafina zeqiri-etno engjujt kur je me ta mota
daddy yaanke
daddy yyanke
dafina ft.2po2 e capitali
dafina zeqiri-hekuran krasniqi genc pervlukaj
duda fare fisi prej katuni
dafina zeqiri-hekuran krasniqi genci
dem zhurit
dafina ft blero la vida
dafina zeqiri-hekuran
duffy-2po2-capital-t.shum nalt
duffy-2po2-capital-t-shum nalt
Diadema-Jakup Ferri(demo)
DJ Khaled "We Takin' Over"
diadem
Don Pizhi-Votoni vota
dj besi ti
duda aty kujam dg
davidc carig
duda aty ku jam dg
dj-blunt classic
dj-blunt clasy
Desensitize
Duda zero man-aty ku jan 2G
dr shefket krasniqi
Dafina Zeqiri 2009 kenga Nalt
darsma smajl puraj
drridhet veni
dafina ft capitali
DMC Diss Noizy OTR Merr Msim
D'Paso - La Mirada (En Nombre del Amor)
dafina zeqiri-engjull
dafina-topfest 6
dafina zeqiri ft capital T ft 2po2-shum nalt
dafina zeqiri ft capital t ft 2po2-shum nalt
duli loti im
dafina zqeriri shum nalt
derkoda
duli loti
dolles
duli ndarja jon ishte gabin live
dj ruku hiphop
duffyy
dirdhem dridhem
da ligs qoj nalt feat don arabas
duda fuck the police
da-ligs qoj nalt
dafina 2po2 shum nalt
detyra ne histori
don pizhi a po don vot
Dmk ft F-Tim
duli-mallkuar qofsh o gurbet
diss o hyseni
diss o hyseni unikaqtil
diss o hyseni unikatil
Dafina Zeqiri-La vida locka
dafian dauti mke zhgenjy
dj besi remix
dafian dauti ft. loti m'ke zhgenjy
dmc - merr msim - diss noizy
djali qe te