0/0 1/0 1/1 2/0 2/1 2/2 2/3 2/4 3/0 4/0 5/0 5/1 6/0 7/0 8/0 9/0 A/0 A/1 A/2 A/3 A/4 A/5 A/6 A/7 A/8 A/9 A/10 A/11 A/12 A/13 A/14 A/15 A/16 A/17 A/18 A/19 A/20 A/21 A/22 A/23 A/24 A/25 A/26 A/27 A/28 A/29 A/30 A/31 A/32 A/33 A/34 A/35 A/36 A/37 A/38 A/39 A/40 A/41 A/42 A/43 A/44 A/45 A/46 A/47 A/48 A/49 A/50 A/51 B/0 B/1 B/2 B/3 B/4 B/5 B/6 B/7 B/8 B/9 B/10 B/11 B/12 B/13 B/14 B/15 B/16 B/17 B/18 B/19 B/20 B/21 B/22 B/23 B/24 B/25 B/26 B/27 B/28 B/29 B/30 B/31 B/32 B/33 B/34 B/35 B/36 B/37 B/38 B/39 B/40 C/0 C/1 C/2 C/3 C/4 C/5 C/6 C/7 C/8 C/9 C/10 C/11 C/12 C/13 C/14 C/15 D/0 D/1 D/2 D/3 D/4 D/5 D/6 D/7 D/8 D/9 D/10 D/11 D/12 D/13 D/14 D/15 D/16 D/17 D/18 D/19 D/20 D/21 D/22 D/23 D/24 D/25 D/26 D/27 D/28 D/29 D/30 D/31 D/32 D/33 D/34 D/35 D/36 D/37 D/38 D/39 D/40 D/41 D/42 D/43 D/44 D/45 D/46 D/47 E/0 E/1 E/2 E/3 E/4 E/5 E/6 E/7 E/8 E/9 E/10 E/11 E/12 E/13 E/14 E/15 E/16 E/17 E/18 E/19 E/20 E/21 E/22 E/23 E/24 E/25 E/26 E/27 E/28 E/29 E/30 F/0 F/1 F/2 F/3 F/4 F/5 F/6 F/7 F/8 F/9 F/10 F/11 F/12 F/13 F/14 F/15 F/16 G/0 G/1 G/2 G/3 G/4 G/5 G/6 G/7 G/8 G/9 G/10 G/11 G/12 G/13 G/14 G/15 G/16 G/17 G/18 G/19 G/20 G/21 G/22 G/23 G/24 G/25 G/26 H/0 H/1 H/2 H/3 H/4 H/5 H/6 H/7 H/8 H/9 H/10 H/11 H/12 H/13 H/14 I/0 I/1 I/2 I/3 I/4 I/5 I/6 I/7 I/8 I/9 I/10 I/11 I/12 I/13 I/14 I/15 J/0 J/1 J/2 J/3 J/4 J/5 J/6 J/7 J/8 J/9 J/10 K/0 K/1 K/2 K/3 K/4 K/5 K/6 K/7 K/8 K/9 K/10 K/11 K/12 K/13 K/14 K/15 K/16 K/17 K/18 K/19 K/20 K/21 K/22 K/23 K/24 K/25 K/26 K/27 K/28 K/29 K/30 K/31 K/32 K/33 K/34 K/35 L/0 L/1 L/2 L/3 L/4 L/5 L/6 L/7 L/8 L/9 L/10 L/11 L/12 L/13 L/14 L/15 L/16 L/17 L/18 L/19 L/20 L/21 L/22 L/23 L/24 L/25 L/26 L/27 L/28 L/29 L/30 L/31 M/0 M/1 M/2 M/3 M/4 M/5 M/6 M/7 M/8 M/9 M/10 M/11 M/12 M/13 M/14 M/15 M/16 M/17 M/18 M/19 M/20 M/21 M/22 M/23 M/24 M/25 M/26 M/27 M/28 M/29 M/30 M/31 M/32 M/33 M/34 M/35 M/36 M/37 M/38 M/39 M/40 M/41 M/42 M/43 M/44 M/45 M/46 M/47 M/48 M/49 M/50 M/51 M/52 M/53 M/54 M/55 M/56 M/57 M/58 M/59 M/60 M/61 M/62 M/63 M/64 M/65 M/66 M/67 N/0 N/1 N/2 N/3 N/4 N/5 N/6 N/7 N/8 N/9 N/10 N/11 N/12 N/13 N/14 N/15 N/16 N/17 N/18 N/19 N/20 N/21 N/22 N/23 N/24 N/25 N/26 N/27 N/28 O/0 O/1 O/2 O/3 O/4 O/5 O/6 O/7 P/0 P/1 P/2 P/3 P/4 P/5 P/6 P/7 P/8 P/9 P/10 P/11 P/12 P/13 P/14 P/15 P/16 P/17 P/18 P/19 P/20 P/21 Q/0 Q/1 Q/2 Q/3 Q/4 R/0 R/1 R/2 R/3 R/4 R/5 R/6 R/7 R/8 R/9 R/10 R/11 R/12 R/13 R/14 R/15 R/16 R/17 R/18 R/19 R/20 R/21 R/22 R/23 R/24 R/25 S/0 S/1 S/2 S/3 S/4 S/5 S/6 S/7 S/8 S/9 S/10 S/11 S/12 S/13 S/14 S/15 S/16 S/17 S/18 S/19 S/20 S/21 S/22 S/23 S/24 S/25 S/26 S/27 S/28 S/29 S/30 S/31 S/32 S/33 S/34 S/35 S/36 S/37 S/38 S/39 S/40 S/41 S/42 S/43 S/44 S/45 S/46 S/47 S/48 S/49 S/50 S/51 S/52 S/53 S/54 S/55 S/56 S/57 S/58 S/59 S/60 T/0 T/1 T/2 T/3 T/4 T/5 T/6 T/7 T/8 T/9 T/10 T/11 T/12 T/13 T/14 T/15 T/16 T/17 T/18 T/19 T/20 T/21 T/22 T/23 T/24 T/25 T/26 T/27 T/28 T/29 T/30 U/0 U/1 U/2 U/3 U/4 U/5 U/6 U/7 U/8 U/9 U/10 U/11 U/12 V/0 V/1 V/2 V/3 V/4 V/5 V/6 V/7 V/8 V/9 V/10 V/11 V/12 V/13 V/14 V/15 V/16 V/17 V/18 V/19 V/20 V/21 V/22 V/23 V/24 W/0 W/1 W/2 W/3 W/4 W/5 X/0 X/1 X/2 X/3 X/4 X/5 X/6 Y/0 Y/1 Y/2 Y/3 Z/0 Z/1 Z/2 Z/3 Z/4 Z/5 Z/6 Z/7
etno engjejt.altrip
etno engjejt.
eni koci-shprese
esat ruka keng per isa boletini
engy bend
energy bend
etno engjujt feat lyrica son-albania
El strip
ermal fejzullahi une e di
emine toska nystret muqiqi live
e mar shkupianen
emine emine toska live nystret muqiqi live
everytring ido
emine toska 2004 live
ermal fejzullahu nja nate
ex relax nanananan
ermali ti je gjaku i zemres sime
ekujtoj sone at nate
elavana gjhata
elavana gjhata
Everything I Do I Do It For Y - Bryan Adams
Elena- mambo
e pamundur
etno engjujt
eli zara
esmerada
etno engjujt arbas
energji band drenusha
Elena Paparuza- mambo
Elena Paparuza
emmir batllava
Elena Paparuza mambo
etno engjujt haje nje banane
etno engjujt thong a thong
e mora ni kafe
EJ vajza ime
ermal frejzullahiu ku i kam shokt e mi
ermal frejzullahu ku i kam shokt e mi
elevana
emrah xhejlal
etno egjujt mama
edhe santedu mepi
emiljano edhe grupi
Edhe n vdeksha
Edhe vdeksha per ti
eklisp
etono engjujt 25 dollar
enreque
etno engjest
etno engjujt kaos all night
edona -simpatia
edita sopjani krej mi more
edita sopjani merri
eshte pun per mu
ellerim
elvana gjata ani
Etno engjuijt-je per mu mama
eminem feat 2pac
eke mike eke
ervus bixi
etnoengjujt baki pestit kat
erisa dragoshi-altin sulku
ermali fejzullazhu
ermali ffejzullahu
edi krasniqi-ti po del perseri
eshkuar eharuar
ermal fejzulai e shkuar e haruar
ermal fejzulai
edi fura qobane
eni koqi shprese nga ty kerkoj
eni koqi shprese
energjeben
emnin nuk ta di
edona lloshi
EDONA SOKOLI
elvana gjata te kom gjan
elvana gjata te kom xhan
ermal fezullhu
ermal fezullhu
ermal fejzullahu po t'perbej
eni dhe greta koqi
eni koqi shpresoj nga ty
eni koqi shpresoj kerkojnga ty
ex king ft koki kur tkom pran
eni koqi shprese qe kerkon
eni koqi shprese kerkon nga ty
ex king a.K.a empror
ex king a.K.a empror ft. caylu koki kur tkom pran
eliza zari
e zari
e fort club
ermal fejzullahu new song
ermail fejzullahu kenget me te reja
elita reci 2009
erion korini kitara ime
etno engujit ft. arta bajrami
Era Corrupted - A e Dinnn
emmy ft valton-rastesisht u pame
etem qerimi
esad ademi te kam dasht
ene heldi hede
ermal fejzullahhi un dhe ti
eko fresh diss
erdh ni mesaz
erhml
erhm
ermal fejzullahu un dhe ty
enr band 2009
elrhm
ermal fejzullahu un dhe ty do te jemi perseri
elrhmli
erhmli
endrif duraku
endrif duraki
etno engjujt- zhadja
ermal fejuzullahu rrust kabashi
enki-g
ermal fejzulahun vetem nje nat
edita spojani dashuri e ndaluar
edhe 1000 vjet
edhe 1000 vjet
eja po te pres samte
eja po te pres somte
enki shabani
ermali nostalogjija
ermal fejzullau nostalogjija
elvana gajta vetem
eminem unikkatil kit sen e kam dit
ej mirjeta
evanscence
e pamundu
emin hasi
edona miloti per ty
edona miloti per ty
e di qe po gaboj
elita 5pendimi
elita '5
errol murati
english al-fatiha
english koran
etna 2009
e verteta ne plazh
Eugent Bushpepa - Na lini te jetojme (Elton Deda)
e mar drenicagn meda
e mar drenicakn meda
emir batllava live
etno classic grupi
e kam kuptuar se kush ishe ti
ekam kuptuar
elita pesa
ermal zemra ime
ermajl fejzullahu ku ikam shoket e mi
e urrej zemren
ermal mamaqi ku je o shoku im
e don buurrin tram prej qielli
e don burrin tram prej qielli
e don burrin tram
e don burrin
e don burrin te rene prej qielli
everelast
evereleast
everlast
ermal fejsullahu qou rexho qou djalo
e duam partizanin
edie shum gabova
erdhe pranvera
ermal fejzullahi7dit
enrique inglezia
ekmnpoiurcsahguifdreq
ermal fejzulllau
enrique ingl
eletronika
ed12
elvava gjata
enter media
elita 5 album
emi rastesisht u pam
emi2009
eja se po te pres
eja se te pres
enrique igleasia
e jotja do te jam
eri hoxhara
eri hoxha
etno lyrical
etno lyrical albanian
ermal felzullahu 2009
energy bend moj drrenush
eranda coko
eranda big basta choco
edona llalloshi me vellaun
edmond cibacu
enver batllava-riza selimi
eleganta feat dj cimi
emmy volton
edhe nje fudvit
eris kapllani
eris kapedani
Edona Llalloshi do te marr nektaein
ermira kola cim cim ca
eri haxhara
elvana gjata babes
edona-kush po te pelqen
emanon
emanon fuck it
ellisa
emiliano berato
esat ademi jehon jehon
eroll jakupi-dashuria
Esad ademi jehon
eroll jakupi-dashuria seshte shaka
e kujtoj ni atdhetar
etno egjujt edhe dafina
ento engju
entno engjujt ft dafina
elvana gjata sa te du
erol trubareva
ermajl fejzuzahu
egersirat e gilanit
edonit dafy
edonit dafy bek bek
edonit
ento engujujt me q
ento engujujt me qika me nejt
ento engujujt me qika me nejt
ento engujujt
ento engjujt me qika me nejt
ento engjujt me qika
emrin e ka shqipetare
e7 -24 ore
ef key lavidaloka
edona llalloshi prishtina
e korkodilo e cita
edona llallosha
emmy tf valton-rastesisht
eminem ft 50cent till a collapse
etno engjujt medalion
ermal mamaqi kenga e re
elvana blero 2009
every night
edhe un i du
elvin aka mbreti apet bashk
Elvana Sadriu Ktheu perseri
e hane
etno tetovare
ecem ne te ftohte
ecem ne te ftohte
etno tetovare maturant
edona lalloshi ecem ne te ftoht
etno tetovare maturant edhe nje "Gente" tjeter...) Pra, sigurisht qe kenga "Dridhem" do jet midis rezultateve, por ndoshta rezultatet per fjalen "Genta" jane kaq shume sa qe do ju leverdiste te kerkonit per dicka me specifike. Nese do kerkonit per "Genta I
e kam emrin shqiptar
etno etovare maturnt
etno tetovre maturant
Ervis Bici,kurbeti
etno tetovre edhe sonte maturant
ermal fezullau ni pik gjak
Etno Engjujt ft. Lyrical Son, Kaos - All night
etno tetovre
enrg bend drenushe
eli fara osman aga
e vogel isha un
e perditshmja jone
edita sopiani nuk me meriton
edita sopijani nuk me meriton
eli fara - kaperrolle
e kam,une e ke ti poni
edita nuk me meriton
edita spojani nuk me meri
elvis tenko new
e burgosur
e burgosur
ermal fejfullahu
ermal fejfullahu 2008
ermal fejfullahugjaku i zemers sime
edhe ti me doje meda
E DI TI DO TE SHKOSH E DI MIRE SE TI DO ME HARROSH
edhe ti meda
E DI TI DO TE SHKOSH
elvesktar
elves
ermal feszullahu ku i kam shokt e mi
ermal feszullahu shtat dit
edi krasniqi veq me zjarr te dashuroj
ej saj themeli
ermal perty fillimi
elvana gjata0
elvana gjata0
elmirandi meda mimoza
elmirandi meda live
etika
elmirandi live
ermali shtat dit pa digjej
ermali aa
e mis
elita-5 ti e vrave dashurin
e ambel si karramele
etno engjujt all naight
easd ademi
engjujt vrases
edashuria ime
e para n'valle live
eminem remix hip hop
ermal ndahet zemra
elvana gjata -sa tedua
e lumja nane
eli-ti e di
emsi cani
enrique eglesias por amarte
eta shoku
emiljno berati
energin unor
energin onor
emiljno osht bo cuni per tu martu
ermal fejzullahu gjaku i zemrs sime
eliza hogja shko
Erkani tallava
ermal fejzullahu nana loke
elif dededim
ermal fejuzullahi
etno engjeujt
eli fara vjeshta
edhe ket nat adelina
etno engjujt albenen
etno engjujt albanen
erlmali
erlmal fejzullahi
esad ademi-o sa nat e bukur
esad ademi- sa nat e bukur
Etno engjujt thong thong
evry girl and boy
ermajl fejzudhai
evry girl
e bukur je
eg me qitelia
esa lila
edona e miloti -per ty po flas
edona llalloshi e miloti -per ty po flas
egersirat e 7 korrigut
edona llalloshi prita shum
elvana gjata amane
edona llalloshi te kam dashur
etno engjejt perreth
ezperaca
ergys hyka-sheqer edhte sevdaja
e7 24 or
ermali diferenza
ermall fejzullahu diferenza
ema dhe valton -rastesisht u pam
ema valton -rastesisht u pam
ema valton
elegji per ibrahim rugoven
ermal fejzullahu-une dhe ti
ermal fejzullahu-kreit me rend
ermal fejzullahukreit me rend
etno engjuj soni
etno engjuj sani
edhe pse qdo nat mahmuti
edhe pse mahmuti
e bukra e lales
Emrah Unutamadim
elvana gja ta
elvana gjata
etno engjujt barac obama
etno engjujt marak ubana
ergys hyga
eranda libohova iluzion
eranda libohova kemisha e trupit
etno engjujt soni
easy rock
excellent arabic music dance
erjon bushati
ermal zejzullau
ermal zejzullai
ermal fejzullahu vetmia
e 7 24 ore
Enrique-Love to see
eni koqi shpres kerkon nga ty
ermali - per nje dashuri
etno engjut teta ajshe
elephant man ft basta raims
errol murati kaqurrele
Enrique Iglesias - My Love
enderroj video
ermal fejzullahu djali qe te don
edona llalloshi mirupafshim
edona mirupafshim
elez i sufit
e shiun vajtoj
e di se shum gabova
e di kush je
eneda tarifa lotet thaji
Etno Engjëjt
Ermal Fejzullali
edita sopiani 2008
edita sopiani 2007
elvana gjata albania
enrgb
emaesmajli
emrah-k dhe xhejlal
ema esmajli
emrah-k xhejlal
ermal fejzullahi dhe sinan hoxha
esad aemi jeten ma shkatrrove
esad ademi jeten ma shkatrrove
ermal fesolhai
elma nije vetar nije kishe
enrique inlesias feat ciara-takin back my love
enrique inlesias feat ciara-
enrique inlesias
etno engjuj ft dafina zeqiri
elvana gjata ma eh reja
etno engjuj ft dafina zeqiri si manushaqe
etno egj
e7 streets
e7neper gilan
enkelejeda
eduardo janez pablo montero jorge salinas
e lendove
ex king kur t`kom pran
ex king kur t`kom pran
elmirandi tallava
eli fara 2008
eli fara rruges e trishtuar
Enkelejda Hysni Alushi - Vaj per camerine
Enkelejda Hysni
esat ademi dy pikalot
ermal fejzullahi nuk te mbaj inat
e.t.n.a
ermal nana loke
elvis pura
edhe sonte une
edonjeta
e di qe mu ty tle nona
eci ruges
e sa katile u tregove
emiljano kenge e re
ermalfejzullahu qika e prishtines
erma; fejzullahi
eva mendez
emi-pse te dua ty
ejoo
edi-keq me ty e keq pa ty
enricio englesias
eci rruges tu mendu
elma sinanovic-treba mi boga mi
elma sinanovic-
etem skenderi
enigma sadenes
elvis prysli
endri fifo
elvis pysli
elita 5 al
elvin a.k.a
esat ademi o sa nat e buk
erkan musliiu
ermal fejzullahu trashe
e.k gjaja
edi azemi
english remix
elvona
e gjat kjo nat
e kujtoj sonte at nat
elita 5 kosova
e mar drenicakn meda live
e majna ne molla
edmond saliu
ervic bixi
enrique iglesias hits
e nesermja vjen shpejt
elvin .a.k.a
eminem wain im gone
ermal fjezullahu-2009
Etno Engjujt ft. Lyrical Son - Shake
eminem-los yourself
eni
ermali-2009
e kujtoh sonte ate nat
e kujtoh sonte at nat
e kujtoh sonte at nate
edi un i pari ti i fundit
etno engjojt haje ni banane
elvana xata
egzon mehmeti-xoni-ndahet zemra
E di e di
e zeze kjo nate
eranda libohova-kemisha blu
ermal fejzullahu nen loke
edi un i pari,ti e fundit
enis presheva dhe alberie hadergjonaj
elena ristevska-sakam da te galam
ermal, mamaqi
erkani madd dogs
ENIDA TA
ENIDA TA
edukata
Edi Malaj
ende te dua leonora jakupi
e pavarsis
ex-wnc
ex-wnc lazdrrejka
Etno Engjujt No Name
ermal fejzullahe potpuri
e di qe me don
ermal fizullahu
ermal feizullahu
ermal feijzullahu
elita5 al capone
elvana gjata ku jeton
ermali sina hoxha
egoizem
elida pest
etno engjuj-all night
Elizabeta lum kush mer djalin e vetem
etno egjujt-dubai
ermali hysen aga
e bici-tak tak
ejona esht priashtina
edhe don edhe s bon
ermali ku i kam shoket
emrajl
emal
ermal fejzullahu to ti puth buzet e tua
enrike ring my bells
ermal fejzullahu do ti puth buzet e tua
e vogla pike loti
el mirandi
eranda libohova bota
energji bende
elita 5-dua te vdes live
erihana
elephant man kat
etno engjujt ne studio
elita 5 cka me ka syri qe me loton
enrra
edi ft fisko
edy - kungjat
ermal fejzullahi shtat dit
ermal fejzullahu - gjaku
eranda libohova denis
eshte ftoft ne kete qytet
elmirandi elvisin evogel
elmirandi elvisin
edona-qka ka zogu
emmy valtoni
eneda tarifa loti u tha
Everybody Dance Now0
Everybody Dance
e mos me luj mene madhe
e mos me luj
elementi i surprizes
ener gjebend
elis ehilli
energjebend besa bes
engjell qe vret
ermal fejzullahu-mis bukurie
eminem feat akon
elita 5 dashuria e pare
ermal fejzullahu ti me bln mua te vuaj
ermal fejzullahu ti me ben mua te vuaj
ermajl fejzullahi ft sinan hoxha-hajredin pasha
ermal fejzullahi te dashurova ne mosh te re
ermajl fejzullahu- hajredin pasha
enissi
enis-si
emny kiss kiss
edin ve prost
Emny - kiss kiss
emny - kiss
emny
elvana gja
elektra a.k.a Luma
electra
error-kosov vendi im
EXTRA MUZIK
erdhi pranvera celi qershia
EKSTRA
ethnikality
etnikality
elektro 2009
edhe ket vit
emperror
elvana gjota
enlisht
eurovizioni 2008
enekelejda
eminem ft
Etno EnGjuit ft
Etno EnGjuit ft Lyrical
e imja do jesh
enrique igle
ermal fejzullahi veq ty ste kam
etno engjujt sheg sheg
Ender vere
ender jete
eejrmla tallava
ermal tallava
ex king kur te kom pran
Enrique iglesias-away Takin Back My Love
ermal frezujlahu 2009
edi kush jom
ermal frezujlahu new
Enrique iglesias Takin Back My Love
ermal fezujlahu new
edon gashi
ex king a.k.a eok emperor ft g-jet maestro- me neve
ex king a.k.a- me neve
ex king - me neve
ex king me neve
eriola
emra benallum
emmy - valton krasniqi
emmy - valton krasniqi - rastesisht u pame
est side
etno maturant
Evanescence - My Immortal
ervis bix
etno engjujt-naten
etno engjujt le mu mamma
elsani
emire
ermal fejzullau prit
enqrique
end te dua
enerji band
e lumja nane
eli fara sonat
e pathena fjale
e pathena fjale
enerjgi bend
eh sikur ta dije
elton xhoni
ermal fejzullahu ku i kam shoket
enrique iglesias feat ciara
edhe nje dit pa ty
eoritk
enisi unikkatil
endei stefi
enkliada
enkljada
enkl ada
emy and valton krasniqi
ervis bici fukara
edita ft. 2boys -merri krejt
erxhan terpeza
elycer sone
eja pran qe te tregoj se pa ty nuk mundem dhe nuk di te jetoj
e verteta neplazh
ejona dhe vjendita stojkaj
elida reci loti seshte thare
edona laloshi
e kam begenis e kojshis
elvana geti
eli fara morra rrugen per janine
emmre
ej miss anglisht
edona llalloshi e kam begenis
enriques iglacias
enricke iglesias ring my belse
e kam begenis oj nane
enricke iglesias
enrgji bend
eresira e jetes
eresira jetes
ermira mamaliu
ermal fejzullai nan loke
ELIZA HIXHA - SHKO
ermal nane loke
e kam begenis qiken
elvis pupa linda per te qene i lire
ermal nana loke
enio morikone
e kush ka dal o mir ma lujka lojen
ermal fejzullahu e shkuare harruar
edita sopjani - me merr
edita sopjani ft 2boys - me merr
erivn bushati
elmi krasniqi
erivn bushati lidhe qenin
etno engjujt-shek shek
e pamundurr
ema ijsjmaij
ermal fizllau
ermal fezujllai
etno engjujt-nje nat
etno engjujt-nat
Emmy ft. Valton - Rastesisht u pam
ef key-blero
engjulli i vdekjes
e fejuam fvvaun
e fejuam fvaun
ervin bushati v anjeza
edhe nje fund vit
Elife Podvorica
eni koci-loje fjalesh
ENTO ENGJT
edhe malet po lotojn
elif dedim be dim
e kjo rakija
e kjo rakija qenka shum ekeqe
e njejta enderr anjeza shahini
evansence my immortal
ermali ndarja jon
e shikoj qiellin
enkelejda hysni alushi vaj per camerine
e shikoj
e martojm djalin ton
esat rukaj
ermal fejzuffahu
ermal fejzullahu per er te par dashurin fillova
emi nem smecka
eshte jeta ime ndaj na lini te jetojme
eshte jeta ime
enkeleja dhe hysen alushi
enkelejda dhe hysen alushi
e kuku nan
engjullit vrasin nje lloj
elvana - displin
ende te ndjej
elmi radi
eli fara-qiragji
ELJO
ELIO
ermal fejzullahu krejt mimore
elena papariziu
esat--ademi
edona llalloshi pik ne zemer emle
edona llalloshi pik ne zemer me le
edona llalloshi pik ne zemer mele
edona llalloshi pik ne zemer le
edona llalloshti pik ne zemer
eminem ft 50cent you don`t
ex king kokki
ex king kok
ermal fejzulahu qika e prishtines
eminja lezgushi
eminja lezgushi 2009
ermal fejzulahu qika e
enver sikiraqa
elbana
elbana xgata
e pamundur genta ismaili
ermal mamaqi -mendova
E7-gilan
eliza hoxha - vendi im
eliza hoxha - himni im
Explode - Ngo Tash
e-style
ermal fezullahu intervist
emmy ft valton
elita 5 dua të vdes
elvana gjata-diciplina
ebays
Eja ne prere te te marre
EndriPrifti Eja ne prere te te marre
edhe kur ta zhdrypin lilien prej kerri
e di oji zemer
eranda libohova ty nuk te tuda pran
eranda libohova ty nuk te dua pran
eros ramazzitti
esele he
esere he
edhe pse se me do une prap te dua
elvin a.k.a per gerxheca li
elvin a.k.a per gerxhecali
elvin a.k.a per gergjecali
edita sponja - dashuri e ndaluar
esad-ademi
edita spiani
ermali-sinan hoxha
ermali-sinan hoxha-hajredin pasha
elita5 familinderit
energji bend live
eminem vs x zibit
eliza hogxha
ermal fezuhallu2009
ermal fezuhallu2008
ermal fezuhallu
ermal fejzuhallu2008
ermal fejzuhallu
eli fara hajde verashites
E dehur jam- Antigona Qena
edona edhe miloti
edona llallosh dit per dit
edona llalloshi emrin
edona llalloshi emrin kosovar
ermal fejzullahu se di
etnoengjul
etno engjut feat dafina
etno engjut feat dafina zeqiri
elfetja
endini
elita 5 metronom
ej allahem beni seni
ej allahem
es ist zu ende
eshte enderr e rradhes
eshte enderr e rradhes qe te le pa gjume
elvana blero
edita spoiani
ermal fejzuulahu
e pollates
ermal fejzillau nostalgjia
ermal fejzullau kush gabon
enrique iglesias don te stan me korason
enkleda alushi
elhame ameti
ermal fejzullahiu
Eng band dhe orinda huta
emri i kenges Endrrat
ermal fajzullahu gjakun ma ke pi
ermal fajzullahu gjaku i zemres time
ndrat - besart halimi
ermali haredin pasha
elhamdurila
edita sopiani - merri krejt
etno bingo
esht ilaqi i kesaj bote
esht fjala nene
edona llalloshi e kam emrin kosovar
elvana gjata- distanc
elvana gjata - distanc
english ilahi
ermal fejzullahu haredin pasha
enklejda mall per cameri
etno engjujt mckresha-classy
etno engjujt mckresha
edua sdeshiron tmeshe
edua sme don
edua
eramal fejzullahu une e di
eramal fejzullahu
e begenisa
ergus hykaj
etno engjujt new
etno engjujt nentoka3
etno nentoka3
erioni greta koci
ermal fejzullahut ere
eminem remi
edona llalloshi s'dua hic
edona llalloshi sdua hic
eliza-per ata qe sjam
Etno engjujt shtat dit ti je mundu
Etno engjujt shtat dit ti
evis mula "dua kengen"
endrra e vashes fjetur
etno engjuji
ermal nene
Ermali-nostalgjia
eli fara bu bu bu
eli fara albani flori
elita 5 moj
elvis nin
EJCO
era ft stine
edonabujari
ETNO ENGJUJT-LE PER MU'MAMA
ermali nuk edi
ermali nuk e di
ermal fejzullahu nuk e di
ermira barbali
eja po te pres mentori
eja po te pres sante mentori
eja pote pres un sante
eja pote pres sante
eja po te pres sant sefa
eri im esht mergim
edmont.islami
etno enxhi
etno enxhej
ervin bushati shota
erosrramazzoti fuco
elita 5 un jam allkapone
elita 5 un jam allka pone
ermal fezollaji
e bergosur
era in the hous
etno engjujt godas kuq e zi
etno engjujt-zadja
ervin gici
enrique ciara
elida bardha
emiz
etnu engjuit lepur mu mama
etno engjuit lepur lepur mama
etn0
evanscenca
eugent pushkpepa
esad ademi se di ku tretesh
esad ademi se di
ermali e sinani
ermali dhe sinan hoxha
eminem trick trick
eleminimi feat gazepi
el allem allah
edon ngucati
eh pamundur
elsa lila rocheri
ermali mis bukurie
e buker
ermal mis bukurie
e lumtur ti shkon
emila
esat ademi-jehon
emine-toska
ejup regja moj hapsane
ermal fejzedhau
etno engjejt feat
etno engjejt feat d master
edona milot llalloshi per ty
Eminem 2pac akon
e-7 korriki
ezcellent valle instrument
E7majklli
E7 - ILEGAL
edhe 1 loje
ergji bend
e7 koriki
elita 5-e urrej
eminem lost you self
elvana gjata tingulli 3'nt
emmy valton krasniqi rastesisht u pam
Enkelejda / Cameria
emmy valton krsniqi rastesisht u pam
ermal fejzullahu-veq ty nuk te kam
emma feat valton krasniqi
edhe ni dite pa ty
E Ta DiShE Sa ShUm Te DuA...(By: d0n_LuShI)
E-7 24 or
ELESA LILA
E-7 24 or
ermal kenga e rre
E-7 b-guince
E-7 b-genius
ermal e shkua e harruar
enerqji bend
ento enqjujt
esht nje vajz ne lagjen ton
etno engjhut
edi rama keq me ty keq pa ty
edhe eshtrat
edhe eshtrat po me qajn
edomnd cibaku
endri end stefi
ex-king mke harru
ermali 7 dit eshte kjo e pame
edhe gjakov e pej
evanescene song
edmond muho se kemi valle me huqe
ermal fezullhi
emi valton krsniqi
ec me zelim
edi krasniqi kenget e reja
elita 5 adelina moj e majra
elsa dhe pirro qako
er behari
endri dhe stefi greke
e marton nana djalin e hasrtetit
e marton nana djalin
ex-king kur tkom pran
elif dedim kurtlar vadisi
edita sopjani dashuri e ndaluar
edita sopjani dashuri e ndaluar
elona tairi
Etno engjujt- me qika me nejt
edhe ben edhe sbon
erdh pranve
Enrigue Iglesias do
esht fai yt
ermali me mjafton vetem nje nat
ejup gashi
english mix
ejup gashi gurbeti
ermal - e lus zotin
edmond krasniqi
elit5 cmendem
ejsi
eminem ft justin timberlake
Erreway-No Estas Seguro
Erreway teamo
Erreway te amo
e7or
etno engjujt haje ni ban
errewy
enis presdheva
erindahuta
ergini pasthirrme
era sa her fryn kujtoj se je ti
ekela
edhe une njeh koh si ti
edi e rifadia per nje dit per nje nat
Enerik Iglesias
e7 mafia
ermail fejzulahu
elekto hause
ERGEST HYKA
ermal mos harro te vish
edmond muha
ento ejgjit wu qa po sho
emrah as vet sedi