0/0 1/0 1/1 2/0 2/1 2/2 2/3 2/4 3/0 4/0 5/0 5/1 6/0 7/0 8/0 9/0 A/0 A/1 A/2 A/3 A/4 A/5 A/6 A/7 A/8 A/9 A/10 A/11 A/12 A/13 A/14 A/15 A/16 A/17 A/18 A/19 A/20 A/21 A/22 A/23 A/24 A/25 A/26 A/27 A/28 A/29 A/30 A/31 A/32 A/33 A/34 A/35 A/36 A/37 A/38 A/39 A/40 A/41 A/42 A/43 A/44 A/45 A/46 A/47 A/48 A/49 A/50 A/51 B/0 B/1 B/2 B/3 B/4 B/5 B/6 B/7 B/8 B/9 B/10 B/11 B/12 B/13 B/14 B/15 B/16 B/17 B/18 B/19 B/20 B/21 B/22 B/23 B/24 B/25 B/26 B/27 B/28 B/29 B/30 B/31 B/32 B/33 B/34 B/35 B/36 B/37 B/38 B/39 B/40 C/0 C/1 C/2 C/3 C/4 C/5 C/6 C/7 C/8 C/9 C/10 C/11 C/12 C/13 C/14 C/15 D/0 D/1 D/2 D/3 D/4 D/5 D/6 D/7 D/8 D/9 D/10 D/11 D/12 D/13 D/14 D/15 D/16 D/17 D/18 D/19 D/20 D/21 D/22 D/23 D/24 D/25 D/26 D/27 D/28 D/29 D/30 D/31 D/32 D/33 D/34 D/35 D/36 D/37 D/38 D/39 D/40 D/41 D/42 D/43 D/44 D/45 D/46 D/47 E/0 E/1 E/2 E/3 E/4 E/5 E/6 E/7 E/8 E/9 E/10 E/11 E/12 E/13 E/14 E/15 E/16 E/17 E/18 E/19 E/20 E/21 E/22 E/23 E/24 E/25 E/26 E/27 E/28 E/29 E/30 F/0 F/1 F/2 F/3 F/4 F/5 F/6 F/7 F/8 F/9 F/10 F/11 F/12 F/13 F/14 F/15 F/16 G/0 G/1 G/2 G/3 G/4 G/5 G/6 G/7 G/8 G/9 G/10 G/11 G/12 G/13 G/14 G/15 G/16 G/17 G/18 G/19 G/20 G/21 G/22 G/23 G/24 G/25 G/26 H/0 H/1 H/2 H/3 H/4 H/5 H/6 H/7 H/8 H/9 H/10 H/11 H/12 H/13 H/14 I/0 I/1 I/2 I/3 I/4 I/5 I/6 I/7 I/8 I/9 I/10 I/11 I/12 I/13 I/14 I/15 J/0 J/1 J/2 J/3 J/4 J/5 J/6 J/7 J/8 J/9 J/10 K/0 K/1 K/2 K/3 K/4 K/5 K/6 K/7 K/8 K/9 K/10 K/11 K/12 K/13 K/14 K/15 K/16 K/17 K/18 K/19 K/20 K/21 K/22 K/23 K/24 K/25 K/26 K/27 K/28 K/29 K/30 K/31 K/32 K/33 K/34 K/35 L/0 L/1 L/2 L/3 L/4 L/5 L/6 L/7 L/8 L/9 L/10 L/11 L/12 L/13 L/14 L/15 L/16 L/17 L/18 L/19 L/20 L/21 L/22 L/23 L/24 L/25 L/26 L/27 L/28 L/29 L/30 L/31 M/0 M/1 M/2 M/3 M/4 M/5 M/6 M/7 M/8 M/9 M/10 M/11 M/12 M/13 M/14 M/15 M/16 M/17 M/18 M/19 M/20 M/21 M/22 M/23 M/24 M/25 M/26 M/27 M/28 M/29 M/30 M/31 M/32 M/33 M/34 M/35 M/36 M/37 M/38 M/39 M/40 M/41 M/42 M/43 M/44 M/45 M/46 M/47 M/48 M/49 M/50 M/51 M/52 M/53 M/54 M/55 M/56 M/57 M/58 M/59 M/60 M/61 M/62 M/63 M/64 M/65 M/66 M/67 N/0 N/1 N/2 N/3 N/4 N/5 N/6 N/7 N/8 N/9 N/10 N/11 N/12 N/13 N/14 N/15 N/16 N/17 N/18 N/19 N/20 N/21 N/22 N/23 N/24 N/25 N/26 N/27 N/28 O/0 O/1 O/2 O/3 O/4 O/5 O/6 O/7 P/0 P/1 P/2 P/3 P/4 P/5 P/6 P/7 P/8 P/9 P/10 P/11 P/12 P/13 P/14 P/15 P/16 P/17 P/18 P/19 P/20 P/21 Q/0 Q/1 Q/2 Q/3 Q/4 R/0 R/1 R/2 R/3 R/4 R/5 R/6 R/7 R/8 R/9 R/10 R/11 R/12 R/13 R/14 R/15 R/16 R/17 R/18 R/19 R/20 R/21 R/22 R/23 R/24 R/25 S/0 S/1 S/2 S/3 S/4 S/5 S/6 S/7 S/8 S/9 S/10 S/11 S/12 S/13 S/14 S/15 S/16 S/17 S/18 S/19 S/20 S/21 S/22 S/23 S/24 S/25 S/26 S/27 S/28 S/29 S/30 S/31 S/32 S/33 S/34 S/35 S/36 S/37 S/38 S/39 S/40 S/41 S/42 S/43 S/44 S/45 S/46 S/47 S/48 S/49 S/50 S/51 S/52 S/53 S/54 S/55 S/56 S/57 S/58 S/59 S/60 T/0 T/1 T/2 T/3 T/4 T/5 T/6 T/7 T/8 T/9 T/10 T/11 T/12 T/13 T/14 T/15 T/16 T/17 T/18 T/19 T/20 T/21 T/22 T/23 T/24 T/25 T/26 T/27 T/28 T/29 T/30 U/0 U/1 U/2 U/3 U/4 U/5 U/6 U/7 U/8 U/9 U/10 U/11 U/12 V/0 V/1 V/2 V/3 V/4 V/5 V/6 V/7 V/8 V/9 V/10 V/11 V/12 V/13 V/14 V/15 V/16 V/17 V/18 V/19 V/20 V/21 V/22 V/23 V/24 W/0 W/1 W/2 W/3 W/4 W/5 X/0 X/1 X/2 X/3 X/4 X/5 X/6 Y/0 Y/1 Y/2 Y/3 Z/0 Z/1 Z/2 Z/3 Z/4 Z/5 Z/6 Z/7
goc trendi
girda
gazi buqja linda zemer qokollata
gazi sulltani
guardian angel-gurbet
grazias
grupi pirshtina
gili -enis potoku
get right
gjithka hy sheri
gjith ka hy sheri
gazmend rama fraer katastrofa
gane abazi
grupi bitunia
genta iamili
gili enis potoku kur u ndam
G-ejos
goes around goes around
gili enis potoku u ndam
genti -buzet e nj engjulli
Gulben
genta ismaili sme sheh
g army ARBI
gostivarit
genge te vjetra
gezim nikar
GJYSTJA LIVE
gazi ti me je nje pik loti
gazmend rama bija ime bijo
gabim e ki
gazmend rama bija ime bije
gazmend rama bye bye
gili fea enis potoku
gili feta enis potoku
geti ft.flori
gentian demaj vetem ty
gentian demaj
gjykata durresit
grupi i tepelens
gentijana isamaili
grusht
gili asgje
gili ami ami
genta pse ty te du
g.f.bardheci
genta Pse ty te dua
gili tirana
gili asaj
grupi rock shekulli dreqit
gili enis patoku
grupi troja - dielli
gjyste e vulja
getear soni malaj
grupi muzikor arena
gocat i bin qyli
gjermonija
gabimisht u pam rastesisht u ndam
Genta Ismaili Sme sheh ne sy
getoari dis
gold ag-ku met presheva
Gili Ft . enis potoku - kur u ndam
Gili Ft . enis potoku
Gili Ft . enis
geti kesh
gresa behluli dashuria hiq
getni muhaxheri
genti muhaxheri
gresa dashura kic
gjeki pa ty
gazmendt rama kur te pash oj bukuroshe
geodas
GENTA ISMAJLI Let s get loud
gazmend rama dashuro vajz
gamafon
gjeladini
grap monte
gruja jeme
gabimi ngoje me vemendje
genta ismajli 2004
grcia
gresa gashi
Gold AG presheve
guzhda
gazmend rama tela sharkis
greta korqi labi
gjyrevci
GjakoMan.ft.SoLjah.ft.Besniku - Hajde Zemer NeW 2009 By I Pa Njofshmi
gjyste vulaj luj me mu kyt nate
gjyste vulaj jena gezu jena gezu
gjyste vulaj jena gezu jena gezu
gurri rende ne vende te vete
gabimi behety nje her
g gold army-ski burrni
game over mc qoppa
genta ismajili
golldegjia
gollde
golde and gjia
gili feat enisi
gold play
grupi i mirditesi
genta ismili tradhtar
gengst
gengsto
gmbvndldlff
genta-dashuria ime
gazi linda buqja ku e begenise
genta ismajli s dua tjem e tjeter kujt
gjurmet me alltumat
gigi di alesio
gjini alo alo
gazmend rama e kam be o shok nje kerr
gazmend rama frajeri
geti baba po feston
gei u kall
genta ismaili e pamundu
gazi aj love mori qik
grupi i tepelenes
goni passioni
genta ismaili e pa mundur
gold ag-dihet
gjamaikan leydy
gjep
grupi elbasanit
geti e lvana gjata
gegolli
girls like you
ganimete abazi nuk e rrok
gjengji vogel
gjengji vogel
gjeze elezi
guri nazaraj
guri nazaraj
greta koqi pik me rrema
greta koqi pik me rema
gramos gervalla per pavarsin
Gramos Gervalla- 2009
gentiana ismajli e pa mundur
genta e pamundur shkarko
gogo shari
gg army duda-jeta jem
GEODAS e hujaj
grupi aurora - amaneti
gazmend ramama
GEODAS o laki laki
GEODAS laki laki
gazi buqia party
genta ismaili smundem pa tpa
greta koci sta kam thene
gazi buqe parti
gazi buqe party
gazi buqe 2009
gazemend rama live
gazi buqe linda 2009
gazi buqe linda
gazemend rama tallava
gang me qftelija
gazmen rrama
gazi isha bossi nr1
genta e pmundur
gavellezerit gashi
gazmend rama boss
gazmend rama isha boss
goldengji
greta bushati
GENTA ISMAJLI SLLAV
g.f.shala nga drenica
greta qdo hap
gazmend rama bossi nr 1
gazmend rama me qitelija
gili shoku
gazi bossi nr 1
goldAG ku met presheva
girll coll
girll 2008
guadino
gazi buzuk
ganji
ganjia
gazi pareli
gjytin timbeland
g-enuis
gledis trapi
gjyste vulaj-hera e par qe dashuroj
gazmend rama-zemra tė thyera
gazmend rama-te kėrkoj falje
gilii
gazi buqja linda un jam plus e ti minus
gjermanis
gazim uka
gjeloz
gethogold
gjaku i zemres tem
grupi merimamga
gg army aty ku jan gg
genta ismajli epamunder
gazi,buqa,linda
greta koci kur nuk ta kam thon
genta po se siv
GJETO LUCA 100 vjet
genta -sdua tjem e tjeter kujt
gurbeti zi
greta koci -nuk te kam thene
gllogjni
gzim uka-Leonarda
genti ft soni
gazi tkafal zoti pahile
gokiku
genta/un jam fati yt
genta/un jam fati yt
genta/un jam fati yt
Genta Ismaili - Un te dua
Genta Ismaili -
gezim cela ft nertila
gazmend rama mp3
greata koci
gili -kur u ndam
grupi polifonik mavrove vlore
get it on nga dafina zeqiri
grupi polifonik mavrove
grupi mavrove
gheto golt-big xik-soni Me Merr
ginjus etasht jeta paty nuk paska serim
geti suksesi jem
gheramni
gresa behluli 225
gacaferrat
genta ismajli premtimet
ganimete jashanica-dy vjet
grupi ilir
gent ismajli qeni qe le
gramoz gervalla per ty
greta koqi, nuk ta kam thene
genta ismajli remix
grekr
genta remix
gazmend rama sikur flutur
gangsta live
genta ismali kenga sa ilaqe
gashit vllezrit
gezuar me rtk 2009
gezuar me rtk
gezuar me 2009
gezuar 2009 me rtk
genta-zor me mu e keq pa mu
GILI - Le te plasin ne do fitojme
GILI - Le te plasin
gimme that-chris brown
gimme that chris brown
gime that chris brown
g.aurora amaneti
greta koci show
g.aurora2009
grupi aurora "amaneti"
geenniiuuss
gajdegji mor gajdegji
gabimsht u ndm
gabimsht
goku vs broly
gazi pavarsia paska ardh
Garancion ne leter
go wo
go titanic
genta ismajli e kam shpirtin ekspluziv remix
genta ismajli e kam shpirtin ekspluziv
grupi master kendojm per shqiperin
gentigetoar-krejt e din
gjemile veselaj bukurie morina do te kthehem
Gold AG - amaneti
gjarper
genta ismaili-atraktiv
gjarpen
gjeto luca o ku je
gjeto luca-kurbeti
gj- bllonde
gjemilesaliu
gjyste vulaj-vdeksha un per ty
gjyste sulaje
gjyste vulaje
gushbardha
Gerta Heta - Lamtumir
gazi alo alo
gettochi
gettogi
griselda rustemi
gabim:-(
gzim hasa
gjaku i nxet
gold ad nora
gazi mos me thuaj
gazmend rama un po shkoj
gold ag ft migja bib ft rrahim struja
genta geti shtet nveti
gili@enis potoku
geti ntelfon
gili@enis potoku-kur u ndam
gold ag dafina
gjyste vulaj-ti nuk je fajtor
genta imsajli
genius kush ka fai
gazmend rama-mos me shkruaj ma leter
gg armi notzi o t r
gg armi notzi
gjestin timellek
gracanic
genta ismajli- qeni qe len
genta ismajli- qeni qe leh
gastin timberlek
gjuj dis unikatil
gysen vulaj
gzemend rama
gjelsik
gjelsik
gazi,linda, bugja
gazi,linda,
grupi te rinjeve
grupi te vlores
gjerokaster
gjerokatr
gazi -mos me shkruj ma leter
gjeto luca mix
genta ismaijli 20009
grupi marigona 2099
grupi marigona 2009
gramos gervalla zemra digjet po nuk flet
gramos gervalla zemra digjet por nuk flet
gazi shyhrete behluli live
gjola doka
grupi polifonik dukat
gjithmon me ke pelqy
gjithmon meke pelqy
ganimete terbeshi
gg army - kush ka faj
gg army-kush ka faj
ganimete ganimete
ganja the zymberi
ganja zymberi
gjonsoni
gjeipa e motora
ganja tallva
genta-dridhe
getuar selimi soni malaj me merr
gg kush
gjistevula
ganimet moj
G-Fighter ft diellza
G-Fighter feat diellza
G-Fighter diellza
genta ismaili pa padron
geng darsmash tetovare
gjelberimi i mamit dhe i babit
G-fighters ft djellza
gezuar 2008 potpuri
G-fighter feat djellza
geti dhe soni me merr
geti dhe soni 2009
gjigjile
geti dhe soni
gjigjille
gofile papleka-grupi
gjuljeta ne kangen magjike
Gėzimi nanės
genta ismajlki
genta ismajli-for a moment
getuar dhe soni malaj
genta sllamniku
genta sllamniku
gzhoja
genta dhe
granit granit
ganimete abazi shko dreq te malkuar
Gojan
gili enis putoku
gezim cela
gencjani
gentai smaili dridhem
grupi nga lezha
golde dafina zeqiri
gili sikur te isha djal
gili sikur
genta ismaili unfaithful
genta ismaili unfaithfull
Gena -
gjeto lucaj 300 vjet me jetu
genta ishala
grupi janina
grupi janina ali pash
gang tetuvare
gazmend hyda lutju xotit
geti feat dj blund
genta a eshte e mundur
gili dhe enis potoku kur u ndam
gazi-adem jashari
genta ismaili eh mohoj
gold -Ag amaneti
Gremzat Hapat
Genta Ismaili - For a moment
gangsta - army na jem
gili -se ti mki vra
gili ft enis potoku - kur u ndam
gjrgj jorgaqi
gjakun enxet
gurbatqaret
gili -sikur tisha djal
Gili muzik 2009
griselda mondi
gili a me me me shok
genta per ty jam e vdekur
gazmend hyda mbulesa
g3 ft.mcfija
G3 ft.mcfija-livrit
gazmen rama un e di
gazmend hyda pse o njeri
gzim ahmeti lotet e saj
gazi tallava live
gili - kur u ndam
gazi,linda
ganimete abazi-mirupafshim nkosoven e lir
ganja-mirupafshim nkosoven e lir
gjeri ferre llopeze
grupi fama tallava
Gold ag
GRETA KOCI NUKM THENETAKAM
gazi bey bey
gazmend rama bye bye
gazmend rama kur te pash
gjakun i zemres time
goold gd amanteti
golde aga amaneti
girlfriend avril avigne
GRETA DHE STINE KUSH TE FOLI KEQ PER MU
geri sreldi
gazi.buqa
gazmend hyda lute zotin
genta ismaili nj her n vit
genta ismaili nj her ne vit
genta nj her ne vit
gusi ferreri
gjafern ahmetaj
genju
genti-te dua te urrej
Gabimi diss
gabuam te dyt
grruja ne amerik
Gold Ag ft arnis randobrova
genta ismaili new
gurbetit te reja
gjethet bien
gazi gjitha lulet
gazi gjumi naten
get dulina
get dulinna
gat dulina
GAZI BUQJAQ
gena sa lot kam derdhur
gena sa lot kam derdhur
gili edi
gjyste vulaj vuj vuj
gneta
gjevahiret kalendari
Gravyti albania
G.M.C.D.-ME GJETHE HASHASHI
G.M.C.D.-ME GJETHE ASHASHI
gili enispotoku
geti ft don pizi
guda
geti super star
geto golld super star
greta berati - jam e re
greta berati jam e re
gazi shyhreti live
good bye my
geti ft sony malaj
genta-fall
gazmend rama -linda-buqja
geti dhe soni me mer
greta koci - do te me shaj nena
g-style.b-king.b.ar
grupi kozanostra
give it to me
genda ismaili-dridhem
genda ismaili-ku je
genda ismaili-se je ti
genda ismaili-smandin
genta ismaili-smandin
genta ismaili-mos luj me mua
genta ismaili-se je ti
genta ismaili-mos luj
give too me
gjeka live
genta largohu
gazmend rama - katunare
grafile papleka
grafile
greta koci-kolazh 2008
gurrat
gazi bye byegerta koci
gili ne top fest 6
g-bu
gili ne top fest
germani more virane
germani tu e ndertu
geti anash perpara
genta-qeni qe leh
gbani 355
gishti i 3-te
gold ag dada polce
greeca
gold ag dade polce
gold ag dade police
gold ag dada police
greta barati
greece 2002
gabova,gabova
gold ag ti je qyr
gold ag ti je qyr (diss Getit)
gangsa
GAZI lamtumir
GAZmend rama lamtumir
ganga e ahmet delis
gjazer e elezi
genius-jeta paty
grupi ilirit
gjata-cifteteli
Gazmend Rama - Si Sheqer
gena-ti je jeta ime
genta ismailiii
gidersen
grerza
gili enis patoko
grupi fjerak
gela sela
Gazmend Rama Tallva te Egzoni live
Gazmend Rama Tallva te Egzoni
Gazmend Rama Tallva
gili - te fala nga tirana
gag ft fiss
gag ft fissi
grup kengtarsh rtv 21
gangstra d
gangstra
grup kengtarsh rtv 21 venedi im
grup kengtarsh rtv 21 venedi im osht vendi im thu a je vendi im
ganja dhe zyberi
GENC PIRRAKI
Gjyste vulaj kenge dasmash
Gjyste vulaj Luni LUni
genta ismali pavarsia
GENJEN VETEN
gili i braktisur kur te jesh
gili haram te qoft puthja ime
gjermanij bƶzemann
gjermanij bƶzemann
gag ft fiss-
gjemajl salihu
gjethen e dafines
goga sekuli
gili- se ti mke vra
G Bani telefoni
genta sdua te jem e tjeter kujt
grecce musik
Gjurmet - Mendoja cdo gje merr fund p ty
Gjurmet - Mendoja cdo gje merr fund p ty
gr. 408
gentajana ismaili
gentjana ismaili
gjeki ne ditlindjen tane
gazmend rama 2009 tallava
gazmend gjelili
gjelili gazmend
gjyla rrushja
g dema vetem ty
gjahe
ganimete jashanica 2004
grupi karshiaka
grupi karshiaka me qiftelia
gold ag swet
gold ag at kam shok
gold ag emrin se bon njerin
gjith rruget me shpien
gjithat kenget
genga per korishen
gjitha lulet kan lulzu shum e vjeter asht emrin nuk edi kush e knon
grupi brilant
gili- enis potoku
gai buqja
gjaku i zemren time
gerta dhe vjen tek une
gjuvani
greta berat shume e vogel
geti soni malja
ggarmy-d. u.d.a-kujeni
ggarmy-duda
gengaezagrebi
grupi i kolon jes
gazmend hyda lutje zotin
gurbeti mentor
genta isemajli
gg-army qeni jem
gg-army qeni jem
greta beratii
gili un 20 vjet
gilii 20 vjet dispor
Grits - My life be like - music video
gjali qe te do
gjersin guler
greta berati-vetem ty te dua
genta epamundure
gjemil salihu kthema zemren time
gazmend rama-qokolata jeme
Gazmend Roma 2009
gjyste vualaj
gazi buqja zhutem
gazi aiden emajna ne molla
genta mundem
gazi buqja jam iri je ere
Genta Ismajli edhe ti tradhtar
grupi jugut
gazi gjeza pandora
gjystevule
Gjon Ukaj
Gjergj Ukaj
Gjergj Gojani
Gjergj Gojani
gipsy kings - novolvero
genius-jeta pa ty
getuae selimi
gazi buqja dhurata dashurije
genta sa ilaqe farmaci
gili enis pitoku
Gili dhe Enis patoku
Gili, Enis patoku
gazi,bujqja
ganimete asllani hallalli
gazi,bujqja kredija
ganimete asllani hallall nan
gold ag ku mbet preshevea
gili 20 vjete ne diaspor
gold ang ku met
gold ang ku mbet presheva
Gazi Buqja 'Bye bye baby
genjeshtari im
genta ismaili2009
greta koqi-nuk ta kam thene
greek 2002
greek 2003
Greek flok mix
Greek flok
gg army kush sun na nal
Greek dance
gjeki shm e vogl e qfar fati
Greek Party
geti te reja
greek-albania mix
greek-albania
garzmend rama
gjin gazulli " maturant
gafurr bytyqi
greta koqi ti je deti
gezuar 82
givet
geti sony malaj
geti malaj
gezim nika vallet e vendit tim
gili enis potoku kur u ndam
gili-ensi potoku
gresa e shkurte fejza
gzim uka 2008
gzim uka 2008
gzim uka 2007
gzim uka 2006
g gold army qe po vina
gjiste vulaje
gjystjavulaje
GJystja vulaje
genta- Gabova
gold ag dakikun sta falli
geti don-pizhi e di une zemere
Greta Koci (Eurovision 2008 Albania)
greta koqi eurovizion
geti anas djathtas
gjira- shake my ass
gjira- shake
gzim salla
Gjaksori Ti dhe un
Gjaksori ft. NG
Gjaksori new
gili pa ty nuk po bojka
genta ismajli pa mundur
goni-mos u ndal
gjenerali.i.gramafonit
greta berati eja ti
gjenerali.
grupi shqipja master kendojm per shqiperine
Gjilani song
gili mke vra me puthje tradhtare
genta nefill
genta nef
ghijste
gili mke vra
geti elvana gjata te dy
geti elvana gjata
GB MC aka xhentile
GB MC aka xhentile - dilni e kerceni
gazmend rama t kam marak
gjo nana
grke soma mu
greke soma mu
grupi vesaj femelli
gazmend rama party
goca s
genta-sdu tjem e tjeter kujt
G-gold Army
G-gold Army Dada Police
genta ismaili-sdua tjem e tjeterkujt
gilang-g
geto prishtinali jam
geti prishtinali jam
geti prishtinali
genta kopi pest
genta kopi past
genta ismaili e pamunder
genta copy paste
G-gold Dada Police
gashi ymer popovci
grupi i kanines
GILAN-G-SI CUNAMI
gadaf ahmeti
geti dhe soni-me merr
gianis plutarhos
genta dridhi
genta sdu
gjeni plas
greta koci hall
gazmed rama rico
gjiljeta ingrid mpuq
gjiljeta ingrid
gili mamin babin
gg army otr kela g shans skan
gg army otr shans skan
gili mamin babin e mashtroj
gili^mamin babin
gillimamin babin
gillGili mamin babin
gurbeqari i im
grupi nga malisheva
g-max 2009
greta zani popullore
greta zani tironse
greta zani kenge tironse
greta berati- ekzistoj
gntjan selfo
gntjan
gazmend rama-alo alo vetem 5minuta
gazmend rama-alo alo vetem 5minuta
gazmend rama-alo vetem5minuta
gazmend rama-vetem5minuta
gnti
genta e genti
grupi shkondan
gazi-vetem 5minuta
gazi-alo alo fol me mua
gazi-alo alo fol me mua
grupi 2 po 2
gili enuis potoku
greta heta
gjenidhe lumja
geno-salot kam derdhur
geno-sa lot kam derdhur
gurebti
gili a me mu e me shok
gang 2009
gili-enisi ne u ndam
gang 2008
gjyste velo
gjetoluco
ganimete.a
goldberg
gishti i mesem
gishti i mesem
gjiftisa mera
GAZI ty metlan tjetrern me gjet 2008
genta pa pardon
gjyste vulaj ma e mira
geri-g
greta koci- shkolla winston
g ft tk sa her po vi
g ft tk
G-Style Na E Bojm
G Style Na E Bojm
galere
genta ismaili pendohem
gjyla mustasfa
gazi rrak tak tak
genge nuses
greta behrati
gjergj jorgaqi te them me fal
ghemailehasanqeta
gold ag- shipri etnike
gold ag- shqipri etnike
gentae pamundur
gazi linda buqja album
gili sa mir
gili o sa mir
ganja oh kur epash at vajzen te shkolla
gili ste kam frajer
ganja kur e pash vajzen te shkolla
geny me mir me ty
ganja vajzen te shkolla
g-soldier ft 2po2
g-soldier ti ke lind per mu
genta ismaili-skllav ti kurr nuk do te jesh
Gjyste Vulaj je ma e mira
grupi djemte vjoses
gazi dhe buqja by by baby
gjyksi-shkupi
Gena -Salot kam derdhur
Gena -Sa lot kam derdhur
gazi buqja linda qka kam ber per ti
gili a mua ame shok
gr skills nano
gentian muqiqi
gzim dobordalani
genta s`dua tjeter
genta ismajli sdua te jem e jotja
genta ismajlie po mundur
genta ismajlie
grupi vrionit
GAYMEND RAMA AMAN AMAN
GAYMEND RAMA AMAN
gazmend rama aman aman
geng anglisht
gersimat e kallashit
gjo maj llava
gllogovci 81
gjyste vulaj gjan more gjan
grupi hajvali
genta ismaij
genta ismai
gjan more gjan
Genta feat. Ghetto Gold
gezim nika -shqiperi oj nena ime
gezim nuka
gili-edhe pa ty u knaqa
gabimisht duli
genta ismajli perty jam e vdekur
gibo
go go ven
gllero
gjyste-valentina dedvukaj
gazmend rama - flamuri
gron tallava
gazi anila
genta e pamandur
genta ismajli e pa mundur esht e pa mundur thash kur me flisnin
gjeza kam nje lutje
gzim uka me pa fmijen si po qan
geti tingulli 3nt ft soni
gazi-bosi nr 1
gazi-bosi
gold ag me spot
gzim uka fmija
gehhto
genge cifteli
gili-enis
gazi remzije osmani
gehti
gentian florian sula
ganja live
gafur murafi
godbye my love godbye
gazi xheza pandora shqipe potpuri
gazi xheza pandora shqipe potpuri
Gazi Xheza Shqipja Pandora Leka Potpuri
Gazi Xheza Shqipja Pandora
Gazi Xheza Shqipja
Gazi Xheza potpuri
Gazmend rama Xheza potpuri
gjeto luca veq per ty rri tuj mendu
genta nuk du tjeter
gezuar 1996
geto-goold
genta zor me mu e keqpa mu
Geti ft. Dj Blunt
ghetto gospel, 2pac
gjystin ft rihana
gjyste vulaj-hera e pare qe dashuroj
gajlen tem e mbaj vet
gajlen tem
gjyste vulaj-shuj zemer
gjyste vulaj hera epar qe dashuroj
gjyste vula live
Genta Ismajli - Dridhem" ju
gjethe vjeshte
grupi n.r.g
go shary
go shary
grupi rebelde
gold ag per msn
glkh
genta ismajli kengen ma te ren
give 2 my
gjyste vulaj-kulshedra e vjeter
gabimish ne u ndam
gabimisht u dashurum
gazmend rama dhe buqja ... bye bye baby 2008
geti ft.besnik qa kia
geti ft.besnik qa ka
geti ft.besnik
gold ag nje fite tek ti
gjyste vulaj-pendohu o pellumb
geti hej neni
gent 2009
genta ismaili albumi 2008
gena ermira koli
gjeto luca gjthqka ty un ta dhurova
gena ermira kolli
gentiana ismajli zor me mu e keq pa mu
grupi tini
gulten
geradu
genta ismajli fati yt
grata
genta pse te dua
Gėzim Nika - Liridona
geo da sillvo
geo da sillvo-i'll
geo da sillvo-i'll
geo da sillvo -lake lake
gili enisi kur u ndam
gorilla ft lil wany
gresa behluli fejza
gazmend linda dhe buqe rama
Gjyste Vulaj - Shah mat
gresa behluli mori nene
Gjyste Vulaj-Shah mat
gresa behluli shkurte fejza
gili nje jet e kemi
Gjyste Vulaj-bjeri bjeri
Gjyste Vulaj - bjeri bjeri
ghamajk
ganja u knaq
GEZUAR 2008 RAMADAN KRASNIQI DHE GRUPI
genta ismajli sme she me sy
gagjo
garda e kumanoves
genta jam fati yt
gold ag new
Gena kjo ishte jeta
grupi djemt e lumit vlores
grupi djemt e lumit t vlores
gento luca
gento luca kam mendu se kam me vdek
greta berati acari
genta ermali adelina zamfina beka
grupi ere etepelenes
gili me mua ame shok
geti a po don kish
geti a po
getogji
G-bllond lamtumir
golld ag
golld ages
gjaferametaj
gazi pandora shqipja xheza
gena ma mir me ty se fukara se sa pa ty i pasur
gjema ndalu mekupto
gjema ndalu
gazi kenge dasmash
ganja zymber
gezuar2008 dida qela kovaqi
gezuar2008 dida qela kovaqi
gezuar2008 dida qela
gezuar2008 dida qela
gezuar2008 dida
gezuar2008 qela
gezuar 2008 kovaqi
gzuar 2008 dida
gzuar dida
gzuar dida qela
gzuar dida qela
gigi d'agostino bla bla bla
gzim nika fatmire bercani
givmi more
gjergj elez alija
Groove State - Disco Disco (Deep G Club Remix)
gurin e bloj plumb
Groove State - Disco Disco
ganimete jashanica shko ne dreq tmallkuar
grupi atta - smundem pa ty
GENTA ISMAJLI - "Ti mendon"
gjelani
grupi i vranishtit
gold ag ameti
golden ag ameti
gazmend rama - linda e e buqja
gazmend rama - qika ne amerik
gezohu
Ganimete Jashanica dhe Nexhmi Mehmeti
gangstery feat tony g