0/0 1/0 1/1 2/0 2/1 2/2 2/3 2/4 3/0 4/0 5/0 5/1 6/0 7/0 8/0 9/0 A/0 A/1 A/2 A/3 A/4 A/5 A/6 A/7 A/8 A/9 A/10 A/11 A/12 A/13 A/14 A/15 A/16 A/17 A/18 A/19 A/20 A/21 A/22 A/23 A/24 A/25 A/26 A/27 A/28 A/29 A/30 A/31 A/32 A/33 A/34 A/35 A/36 A/37 A/38 A/39 A/40 A/41 A/42 A/43 A/44 A/45 A/46 A/47 A/48 A/49 A/50 A/51 B/0 B/1 B/2 B/3 B/4 B/5 B/6 B/7 B/8 B/9 B/10 B/11 B/12 B/13 B/14 B/15 B/16 B/17 B/18 B/19 B/20 B/21 B/22 B/23 B/24 B/25 B/26 B/27 B/28 B/29 B/30 B/31 B/32 B/33 B/34 B/35 B/36 B/37 B/38 B/39 B/40 C/0 C/1 C/2 C/3 C/4 C/5 C/6 C/7 C/8 C/9 C/10 C/11 C/12 C/13 C/14 C/15 D/0 D/1 D/2 D/3 D/4 D/5 D/6 D/7 D/8 D/9 D/10 D/11 D/12 D/13 D/14 D/15 D/16 D/17 D/18 D/19 D/20 D/21 D/22 D/23 D/24 D/25 D/26 D/27 D/28 D/29 D/30 D/31 D/32 D/33 D/34 D/35 D/36 D/37 D/38 D/39 D/40 D/41 D/42 D/43 D/44 D/45 D/46 D/47 E/0 E/1 E/2 E/3 E/4 E/5 E/6 E/7 E/8 E/9 E/10 E/11 E/12 E/13 E/14 E/15 E/16 E/17 E/18 E/19 E/20 E/21 E/22 E/23 E/24 E/25 E/26 E/27 E/28 E/29 E/30 F/0 F/1 F/2 F/3 F/4 F/5 F/6 F/7 F/8 F/9 F/10 F/11 F/12 F/13 F/14 F/15 F/16 G/0 G/1 G/2 G/3 G/4 G/5 G/6 G/7 G/8 G/9 G/10 G/11 G/12 G/13 G/14 G/15 G/16 G/17 G/18 G/19 G/20 G/21 G/22 G/23 G/24 G/25 G/26 H/0 H/1 H/2 H/3 H/4 H/5 H/6 H/7 H/8 H/9 H/10 H/11 H/12 H/13 H/14 I/0 I/1 I/2 I/3 I/4 I/5 I/6 I/7 I/8 I/9 I/10 I/11 I/12 I/13 I/14 I/15 J/0 J/1 J/2 J/3 J/4 J/5 J/6 J/7 J/8 J/9 J/10 K/0 K/1 K/2 K/3 K/4 K/5 K/6 K/7 K/8 K/9 K/10 K/11 K/12 K/13 K/14 K/15 K/16 K/17 K/18 K/19 K/20 K/21 K/22 K/23 K/24 K/25 K/26 K/27 K/28 K/29 K/30 K/31 K/32 K/33 K/34 K/35 L/0 L/1 L/2 L/3 L/4 L/5 L/6 L/7 L/8 L/9 L/10 L/11 L/12 L/13 L/14 L/15 L/16 L/17 L/18 L/19 L/20 L/21 L/22 L/23 L/24 L/25 L/26 L/27 L/28 L/29 L/30 L/31 M/0 M/1 M/2 M/3 M/4 M/5 M/6 M/7 M/8 M/9 M/10 M/11 M/12 M/13 M/14 M/15 M/16 M/17 M/18 M/19 M/20 M/21 M/22 M/23 M/24 M/25 M/26 M/27 M/28 M/29 M/30 M/31 M/32 M/33 M/34 M/35 M/36 M/37 M/38 M/39 M/40 M/41 M/42 M/43 M/44 M/45 M/46 M/47 M/48 M/49 M/50 M/51 M/52 M/53 M/54 M/55 M/56 M/57 M/58 M/59 M/60 M/61 M/62 M/63 M/64 M/65 M/66 M/67 N/0 N/1 N/2 N/3 N/4 N/5 N/6 N/7 N/8 N/9 N/10 N/11 N/12 N/13 N/14 N/15 N/16 N/17 N/18 N/19 N/20 N/21 N/22 N/23 N/24 N/25 N/26 N/27 N/28 O/0 O/1 O/2 O/3 O/4 O/5 O/6 O/7 P/0 P/1 P/2 P/3 P/4 P/5 P/6 P/7 P/8 P/9 P/10 P/11 P/12 P/13 P/14 P/15 P/16 P/17 P/18 P/19 P/20 P/21 Q/0 Q/1 Q/2 Q/3 Q/4 R/0 R/1 R/2 R/3 R/4 R/5 R/6 R/7 R/8 R/9 R/10 R/11 R/12 R/13 R/14 R/15 R/16 R/17 R/18 R/19 R/20 R/21 R/22 R/23 R/24 R/25 S/0 S/1 S/2 S/3 S/4 S/5 S/6 S/7 S/8 S/9 S/10 S/11 S/12 S/13 S/14 S/15 S/16 S/17 S/18 S/19 S/20 S/21 S/22 S/23 S/24 S/25 S/26 S/27 S/28 S/29 S/30 S/31 S/32 S/33 S/34 S/35 S/36 S/37 S/38 S/39 S/40 S/41 S/42 S/43 S/44 S/45 S/46 S/47 S/48 S/49 S/50 S/51 S/52 S/53 S/54 S/55 S/56 S/57 S/58 S/59 S/60 T/0 T/1 T/2 T/3 T/4 T/5 T/6 T/7 T/8 T/9 T/10 T/11 T/12 T/13 T/14 T/15 T/16 T/17 T/18 T/19 T/20 T/21 T/22 T/23 T/24 T/25 T/26 T/27 T/28 T/29 T/30 U/0 U/1 U/2 U/3 U/4 U/5 U/6 U/7 U/8 U/9 U/10 U/11 U/12 V/0 V/1 V/2 V/3 V/4 V/5 V/6 V/7 V/8 V/9 V/10 V/11 V/12 V/13 V/14 V/15 V/16 V/17 V/18 V/19 V/20 V/21 V/22 V/23 V/24 W/0 W/1 W/2 W/3 W/4 W/5 X/0 X/1 X/2 X/3 X/4 X/5 X/6 Y/0 Y/1 Y/2 Y/3 Z/0 Z/1 Z/2 Z/3 Z/4 Z/5 Z/6 Z/7
dj kenti
dava gjergji qan
duda jemi krejt
dritan musliu
duda new song
duli-dashuria ime
dita 2 korrikut
duda-qe qe ku jena
duda-qe ku jena
Dj Suat ft. Duli
djemt e lumes
dj donyy met
dafina zeqiri baterit
duda per her tfunduti
dj nitty
dita e pavarsia
dj endi ft. bt - naaa
dj teko vs gazi
dj teko vs gazmend rama
dal nga dal vjen behari
duli kercovarko
dashnin ton na ndalun
dawa feat mel
dawa
dawa
djali i asllanit
donika tufa
djepa
dj dedi ks
dona je si ombelsir
dabllq
dudeksion -tradhti
dudeksion -tradhtia
daim lala gurbeti
dashnin ton nuk na lejun se jem familje von na tregun
dafina prishtinaasht e jona
dafina prishtina asht e jona
dafina prishtina
d.qorr ilazi
dashuris i kendoj
dafina e 2po2-shum nait
duli emine
dafina zaqiri e 2po2-shum nait
dafina zaqiri e 2po2-shum nait(new videocilp 2009
dafina zeqiri 2po2 capital.t
Djalin synet e bajna 2008
Do te pres deri sa te vdes
duffye capital.t ft 2 po 2
do gohost ft blero
dok ft gica
da gohost ft blero
driten e qirut
dont stop the music
don`t stop the music
DULI MALL E KAM ME DAL ME SHOKET
dj hause
dafina 2 po2 kapital t
dorezohem- rovena dilo
daim lala oj arba
daim lala arba
drenica degjani
dj regji
dixhej regji
dj blunt rill 1
dafina shum nalt
dan darovci
dj viski
dj blund mc kresha ft.real1
da club-50cent
dj zucki
dj avniu
duda aty ku jen 2 g
dasma e malesorit artan kola
demto unikkatil
demtoj
duda-aty ku jan
duli pandora flora potpuri
duli pandora flora
Dj RUKU-
daim lala te dua shpirt
duffy ft cipital-t 2po2
daim te dua shpirt
DJ Tomekk GZA Prodigal Sunn - Ich Lebe Fur Hip Hop
dy po dyshi dafina zeqiri
dj explosion
DANCEHALL REMIX
Dj Enno Vs Rebel a.k.a UniKKatil Feat Eminem - Kanuni KatiliT (Remix)" "(shkarkuar nga www.degjo.com)"
Dj Enno Vs Rebel a.k.a UniKKatil Feat Eminem - Kanuni KatiliT Remix
dj kydd
dj kyd
Dj Enno Vs Rebel a.k.a UniKKatil Feat Eminem - Kanuni KatiliT
dj scaloni
dj manathera
dj manathera
dafina capitel-t shum nalt
duda mc mimo
duda mimo
Dami LaLa-Shume E lehet
d.m.k. unikkatil
duli fajtor jam une
duli fajtor
dg host
d.m.k. unikkatil nganjehere
dg ghost
dele manare
dhos dos pajaran
dhos dos pajaran dhos dos suvriran
dj dj
dafina ft 2po2 dhe capital-T shum nalt
dj remix lolliop
dhajredin gjeta al e ulem ne breg te detit
dasuris se shkuar
duda mallk
dafina kaios
dafina keios
duli me kenget e 2008
dafina blero vida loca
dj well
dj wiell
dani-kur halla nuk ta bej
dij papa
dj blunt ft. lyrical son
dj cimi feat legenda nentoka 3
do ti kallim fitilat e llames remix
djali tetoves
dj cea
Daim LaLa-Shume Lehet
Daim Lala-shume e lehet
doisch
duda - per inat-g
dr.prof.shefqet krasniqi
deni boy
dal x
dridhe prapnicen
dil nga zemra ime
don arbas ft simpat
dj-joni
daim lala prinderit e tu neve na ndan
doni -G
dridhu b.f.k
dancee
dmk unikatil nganiher
djali mir nonen eki mir
dafina zeqiri 2 po 2
Depersioni Dafinaa T'kam zhgenju
Depersioni Dafinaa
dostat e ri
diti g nuk tutna
dafyy'e
Depersioni
don arbaz
don arba
dafina lavida loca
darina 2po2
djali mir nonen eke shtir
daffy 2po2 capital-t
duda kosov shqip
ddrras te vekut
duli qikat mes veti
daim lala print e tu
daim lala prind e tu neve na ndan
delino
dj.blont ms kreshta iriu blont
dj.blont ms kreshta iriu blont clasic
dafina ft.blero la vida
duli duro
dado the1
dostan begu
drems
dostan
DJAldo-Letsgo.mp3
DJAldo-Letsgo
dh drems
dj blund aj aj
dj blund tingulli 3nt
dida cela covaci
dinastia
dj landi
dor e kam
Dashuri ere
dafina fet kapital
dafy feat capital
DADDY YANKEE-
demush malaj goja flet veq qka don zemra
DADDY GASOLINA
Dj Floriano vs Dj Suat
duli remix 2009
doruntina I burn 4 U
double g-ushtari
dj eki
dein brief
dj shqip 2009
duli,elvana,
duli,elvana,xhoni
dj rimx
diwlaki a.k.a Ksg
DAFINA ZEQIRI - Harimi i dashurise
DitA Pavarsis
duli lujna
duli lujna me def
duli me tupana
demiri i vll gashi
dafina ft kapital t
dijamant
dijamant
drita musli
dale bon dale
Dark Angel's
deduksion tradhti dandlodof
Duffy - Mercy
dj suad snop dogg
dj suad snop dogg
dafina zeqiri ft kapituli 2po2
dhembje
dj blunt drop it rmx
dj dedi 2009 remix
degjo nene zerin tim
do ti kallum fitlat
driton- te kerkoj
daim lalatallava
daim lala-tallava
daim lala-tall
dj.blund remix istrumental
duaja e nones
dj suat feat massari remix
danguros
dj ruku istrumental
dj ruku remix
dj suat remx
dgj bobo
dashurin e vjeter
dj bulibang
dani kush
dafina zeqiri shumnalt
dafina zeqiri shum nalt
dafina shum,nalt
dshuriae par
dashuria epar
dj- babo
dj- fati
djal astret
deri dje me ke dasht sef duraj
degjoje kangen ti
digjej gjermonisht
digjej anglisht
dls Ata nane qe i thu
dj telno titanik
dj tekno titanik
dmx trina moe
dita eksodit
duda feat mony
deamond
DIJAMAD
DASHNIM
DELONI
duli-gurbet
DASHURIM
driton saliu new 2008
dashnore ku po shkon
dal ne dritare
dashuria si rakia
daimi lala
daimi lajla
dj blnd
Dr.Nushi - Jam i vdekur
duda double gg army
dj amiri techno
dostat e vertet
drod por vash
drog por vesh
duda ft izi
dafina zeqiri-2po2-krejt nalt
dafina zeqiri t-kay feat blero
dj.xhepi
Dj.blong
diton salihu
Dj.tecno
driton salihu ilahi
doubel-g instrumental rep
doubel-g instrumentale
duda instrumentale rep
duda instrumentale
do ta kallim bekim kumanova
dj shqip mix
dj tali
drew seelery
deliyerek
dafina zeqiri new
duli do marr rrugen e pa kthim
dj_suat
dit vere te takova
dj yan
duda hari krejt
duda har
duda lavida
dafina zexhiri
dafina zezhiri
dafina zeqiri 2po2 duffye
dashuri pa lot
dt binjake dashurova
dani nuk ta boi hallall
dafina zeqiri party labi
d.o.gft real one
d.o.g ftreal one
d.o.g ftreal 1
duli ndarja moj tradhtare
degjo heshtjen qe sflet
DULI QIKAT E LAZDRUAR
dafina zqeiri dt lirical son
dafina zeqir ft lirical son
dafina zeqir ft lirical son hot shorts
dafina zeqir ft lyrical son hot shorts
dafina zeqir ft lyrical son
dj meki
dj dashi
didalool rinora4
didalool rinora 4
drojet
Dita e Betimit
dadona
dadona shqiptare
dil nga ky ferr gracke e mallkuar
du west
doubl g army
daim lala ah bre zemer
Dj.Suat feat.Cyanide
dafina 2po2 capital-t shum nalt
dj-xaja
darjan
duda- lshoja zonin
dj blund instrumentals
dog ft.lurro1
dragon ball af1
dragon ball af2
D.O.G ft. real 1 dhe lurro -nr.1
don't cry english
diferneca je ti
difereneca je ti
duli ere 2009
drog per vesh
Dj rukuNuk te besoj
dani pavarsia
dj blund intrumental
dusefe duraje
daniel dhe xhoni
destane begu
daniell dhe xhoni amerika
dashuri rinore
dafina shum nait
dafina to capital
drrog per vesh
drrog
demë ahmeti
dashnia rinore
DJ blund kur hina na
duli ka ra dielli
dj blond classi
dj blund kur hina in club
dj skenda
dj loco
dafina feta blero
dritton - te kerkoj
dafina zeqiri la vida locka
do mar ciften do dal per gjah
dafina zeqiki kapiten t
dafina vs kapiten t
din moter kur te vogla ishim
dj bjunt
dj bjund
d.u.d.a 2po2
dani - kurr hallall sta boj
dhebshmri
duli dasma
dr.nano
dr.nano -si me pare
dr. nano
duli sehir
DMK Nganjiher Feat unikatil
drita msliu
Duli - Merita
ditelindja urime
Duli - Merita merita
dafina zeqiri ft 2po 2
don arbas ft gheto gold
don arbas ft gheto
duli pona viski
dashurij
dj blunt kaos bardol
dj blunt kaos bardoll
dy tmira jan dal nbahqe
duli poina viski
duli oina viski
dani leonora afrimi
daffy 2po2 shum nalt
daim lala te du shpirti im
daim lala me fal
dj,bllond fet kos fet bardhyl
dj,bllond fet kos fet bardyl
Deep Dish - We gonna feel it
Deep Dish - We
duda209
Dafina Zeqiri ft Lyrical Son -
Deep Dish - We it
Deep Dish -
duli ti mos qaj komplet
dj diaspora te dashuroj
duli ti mos qaj se nuk gabove
dafina zeqiri lavida looka
dh.b
dh.b army
do te them jo dafina
dafina lyrical son hot shorts
dafi na zeqiri ft 2p2
dafi na zeqiri
dafina zeqiri 2po2.capital-T shum lart
dafina zeqiri feat. 2po2 capital-T
don assaassin
dafina zeiqri capital t
don pizhi ajo veq lek sheh
dj endi big boy niti -
dj endi dhe big boy niti -
duli-mbylli syt e qaj me zemer mpelqen shum dulit
dj blund-aj aj
dini eja eja
duli-mbylli syt e qaj me zemer
dj endi be_bady
dj caja let the muzic play
dj caja let the muzic
dj real feat.djteko
dj real feat
dule kolazh
dj felli ft akon ft didy
dj felli
duli ti
dino mix
duli ti ske faj
duli ti s ke faj
dj -fiti--mentor kurtishi -kuaza e art --pa deshir te kan feju
dashurija pa perspektive
dj pitbnull
doxhi zemren
do ti kallim
da ghost 2009
DONARTI
dajli te shkolla
daim lala a shum fjal
daim lala aq shum fjal
daim lala nev 2009
dilala la
dj englishte
DISS HISENIT
dr.akor 2009
Dr.Akor -Little angel 2009
dashuri vrastare-amarda
dj blunt besnik don pi
dj blunt besnik don pizhi
dj blunt besnik
dj korrado
dj eljoni
DR.DRE CALIFORNIA LOVE
dridhet toka
dasem tmadhe ka kosova
dasem te madhe ka kosova
dasem ka kosova
dasem kosova
dida-kovaqi-qela
dafina feta lyricen son
dafina feta lyricon
dafina n'culb
dj bloaund
dj ridol
djbaso 2009
dorina goruci
dj baso 2009
djbaso
dita nji jet
djteko 2009
dj ni style
dalina tingulli3
dont stop the muzik
disk
dynamite records-disk
do te shkrimet te venitem
duli lotet e mi
duli mbylli suyt e qaj me zemer
dafiana hekurani
dj suat tingulli 3nt
dj suat blero
dj suat duli
duru
dj lumi rimix
Dj Blunt - Kur Hina Na (Nina Nina Na) (Feat. Besniku (2Po2)
D-uble G-army mc kresha
D-uble G-army
dafina zeqiri-2 po 2 shum nalt
dj samet
don pizhi geti e di zemer
dashnia s shkon me zor
dashnia shkon me zor
davgjergji
driton salihu 2008
dj booka shande
driton salihu 2007
dj loli-dj loli
driton salihu muhamet
dj boola shade
dj booka shade
djemt e macis
dafina 2per2
double gg army-italia e vogel
dola me shetit ka peja
DMC a.k.a. Babloki ft. Kobra a.k.a. Helmusi - Patriotizem [New 2008]
DMC a.k.a. Babloki ft. Kobra a.k.a. Helmusi - Patriotizem
dafina zeqiri 2per2
dj.ardiani mp3
dridhun sonte
dj df
dd.master
ddmaster
dj D.F.
duda-inati
da ligs feat don arbas
durunti disha
dafina fest 2po2 feat capital ti
dafina fest 2po2 i
dafina fest 2po2
dida cela kavaqi
dona embelsire
duda-judya na dy
dj rinora
DJ Tomekk - Ganxtaville
digjej te ndryshem
DMK Ft. UniKKatiL - nganjiher
daghost.blero-krejt anash
duli kemi marr nusen per qefi
duda-per ata 2008
das bo
duda-nano mos ta nin
Don't Cry -- Guns N' Roses
dona-ku je sot
duda diss prishtanlive
duda dis prishtanlive
dino merlin-da sutis
dj-blount ft real1 ft mc kresha
dog ft real1 ft mc kresha
dashi milan
digjej arbi gasolina
digjej arbi
deda e kosovs
devda e kosovs
dy kokefort
djal i mir-remzie dhe nexhat osmani
dj cimi ac milan
dj cimi milan champion
dj cimi milan
dqafina zeqiri
daim lala live 2008
duda milan champion
duda ac milan
down town qika e mihanes
dashi fotbolli
do te ze mallkimi im
dj.goni
duangia
duangjia
duhangjia
diten edijel
dashnia nbigjoz
Dj.DiTTy
duangjia cigare
duangjia pa cigare
duhangjia pa cigare
dylbere fatime
duda per her te fundit
dafina2po2 krejt nalt
Da L.I.G.S.
dafina zeqiri 2po2 krejt nalt
dafina zeqiri hit i ri
Double G baby
Double G-baby
Double G nedy
Double G nedi
doti kallum fitilat ellomes
Dj beats
dalecs
dafina 2po2 kapitalT
daleks
dafina yeqiri
dj unikkatil eci neper ter
dj besi eci neper ter
dafina lyric son
dixhei bland
dafina zeqiri remix ne rtv 21
Daom Lala
dy pellumbat
drini@net
Dafina Zeqiri beats
drininet
duda 2009.
dafina zeqiro hadios
dafina zeqiro adios
dafinazeqiro adios
deti kalter
dj.blound klasik
djemajl
dj blun
dj elm
duda fundi
djelm
duli-cola viski
dj fisa
degjo .com
drobullite greke
drobull
dafina zheqiri
daim lala- femi nuk kam
dafina me bleron
duda unikkatili
dafina ne op labi 2009
d0ni
dem saliu
daffy capital-t
DQNGEROUS
dash sinoni
dafina blero la vida looka
diten ediel
darburka
dmc ak.ka babloku
dafina zeqiri la vida ka
drenz feat nkk
dypodyshi
dufry
dafina zeqiri -lavida loka
desturibea
desturibe
dule malindi loti nuses si flori
dafyy capital
djsuat ylker baliu
djsuat ylker baliu vuaj
demir magjupi
duli shko shko
duli shko shko ne rrug pa kthim
DULI FJALT E REJSHME
duda aty ku jan 2g
double-g-army aty ku jan 2g
dragana mirkovc
DIGJJE CAJA
DIGJJE CAJ
dafina ft 2po2 ft capital t shum nalt
duda double-g-army
duda double-g-army aty ku jan 2g
daim lala shkokla diskoteka
daim lala diskoteka
dervish shaqa pikoj loti
dy unaza remix
dj suat vuaj o sa vuaj
distorbia
dj dedi-remix lori meda
dita pamvarsis
djemt e abazit
dijos aventura
duda pavarsia e kosoves
dashurija kushton
drita martini
dmc s'mun na
dita flamurit
dafina ft capital-T ft 2po2
dafina zeqiri 2op2 shum nalte
dj bllunt feat geti
dr deer
da ghost remyx
da ghost remx
djemte e tirones
dj blaun
das boo
dasboo
dasbo
daim lala - te kam zemer
digger
Driton Salihu - Agjro
daboo
dicker
das dicker
dule mandani
dog feat luro1
Do t iki larg
dule malindi kenge per motren
deduksioni -tradhti
dy fierake ne oden brenda
defa isa
dj blond feat 2po2
dj blond feat besniku(2po2)
dj blunt feat 2po2
Dj Blont ft.real1
Double G -MonnY
da.gost ft tingulli 3net drog per veshe
dj blunt feat besnik
Duhet me u nda
duff`e
dashuri e ndalume
Dani Pengjere
dil niher
do na ndajn
dafina 2po2 shume nalt
dashuria miku im
dashurise se
don pizhi ft dritoni
duda dhe gg
duda dhe gjgj
duda dhe jj
dafina zeqiricapital
dj bobo lakite lakite
dj.blunt ft. lyrical son - mu ba rrumuj
duda ft lakko-nje e kalume
dabullgjit
dabullgjit nje kalume
duunozz
dallandyshe krahe thyer
d.o.g real1 luro nr1
duda nje e kalume
dj cimi nontoka
dj cimi legenta
dj mani
da ghost plas prej inati
dafina ft2po2
du met nzan jaran
dj suat -jo ti mos vuaj
duda ljshoja zonin
duda deri ne vdekje
duda ma te rehen
de it
dida qela dhe kuvaqi
djelli si zban drit
dagina zeqiri baterit
duheti shyreti mahmuti
duda nde-rim
dua te jem me ndryshe
duda nde-rim gezimi
dua te jem me ndrishe
dua te jem e fort
dj cimi ft legenda
dafina ft blero f-kay
dua to mdje buzet tua
dua to ndje buzet tua
duffy'e shum nalt
diss dmc
dj suat mos vuj
dashurin smun me na ndalu
duda zemer gilanit
duble g
duble g
duli 2009 tallava
duda diss prishtinaalive
dana mirkvic
duli gabimi behet njerer
dasfina zeqiri
djal i mir remzia negjat osmani
Drjtan
d-aldo
dj excplosion
dj oldo
dj cherri club venju
dj i top channel
dj labi qyqek
djogani cekaj me kod kolima
duli ndahet zemra ne 2 pjes
djj vali
duli kam mar vesht se paske djal
duli kam mar vesht
duli kam mar vesht se paske
dj vali adem jashari
dj suat - Vuaj
dot kisha bler me ar
djale nga lamberia
do ti kallim fitilat e molles
dj blunt tingulli 3-a po don kesh
duli ndarja jone ishte gabim
duli iona viski
duli pina viski
dj caliente
detyr e posaqme
dj anaconda
duli meso di dashurohet
doulbe-g
double-g prit prit
dosta
dot kisha ble me ar
dot kisha bler me ar
dafina and 2 po2
Davud Guloglu
dafina zeqiri - zi e terr
dafina vs 2po2 dhecapter2
Duffy’e
duff'y
dj blunt feat mc kresha
dmk-unikkatil-nganjeher
despina vand
dafina zeqiri fotografia
duda 2009 xhemile
dj labi valle by skenda
denada bane
dj labi valle dashmash
denada bare lot
disko e fort
dj alba sound
dj labi valle dasmash
dj teko valle dasmash
dj teko valle dasmash
duda a po te pelqen freshi
dj andri
dashurti cigane
dj antoine ready or not
dy dele tre qind pare
doktorri
ditelindja sinan vllasaliu
dit vere
dj perzime
dajim lales
do gjendemi prane
don pizhi ledri rep kena
doren gjep
don pizhi rep kena
don pizhi rep skena
dj balnd
dasmash sinan vllasaliu
dutch song
dasem pa
dita e pavrsis
duda kejt kejt
dafina k-os
Djemte e vjoses - Kolazh nga jugu
dikush shkak u bo
duda kalle
Dj Cimi dhe Legenda - Kosova Army
duda ahahahah
dy vellezerit
duli shum ke gabuar
dafina 2 po 2 shum nalt
djali nysret muqiqit
duda tidi hajte krejt
darabani
dervish shaqa lugi i baranit
duda farefisi i par
duda farefisi i 1
duda 1
duda farefisi 1
dafina zeqiri heruran krasniqi
dadyjankke
detan behu
degjoo
Dashuri Dhe Urejtje
Dashuri Dhe Urretje
dj angelo
dj rebeka
dj summer
dj allen
dj tani
dj-wali
dita e pavarsis ilir shaqiri
duda fuck police
dafina zeqiri shum naltcapital
dafina ft 2po2 ft capita t
dafina 2po2 capita t
dafina capita 2po l
dafina capita 2po 2
dj.fiti
dafina 2 po 2
dafina capita 2po 2shum nalt
dafina 2po2
dafina zeqiri-my number
denada live
dem muhameti
duli.mp3
dades
dades cuni
doktorshpiele
daim lalal
Daim lala A zemer 2009
double-g aty ku dridhet
deshmoret e luftes
deshmoret e luftes
dmc pa fitim
D.M.C a.ka Babloki-Qellim Pa Fitim
dmc qellim pa fitim
duli-si te jetoj pa ty
draga rifat
draga rifat te gjitha muzikat
draga rifat muzik
dita epavarsis
diell e hen
dita epavrsis
dita e epavarsis
deduksjoni tradhti
dridhusont
dridhu sont
doci federik
Dj Blunt ft Ill Will
D4L - Lafy Tafy
dantis
drita ime
duda dhe moni
dmc babloki kengt e reja
duda ft mony shum gjon
dimer edhe vjeshte
dafina zeqiri panama
duli - xhelozia
dani nga linda ne perendim
dani nga linda
dani linda
double g army kosov shqipni
dill e hane
djell e hane
diell e hene
dave gjeergji
dikur ishe
dani instrumental
dani instrumental tradhtare
diss GG army
doni brahimi
dafina 2po2 capilat shum nalt
dasma me tupan
duli cocat e cervejces me florej ne vesh
duli cocat e cervejces
duli tallava cocat e cervejces me florej ne vesh
duli tallava cocat e cerveces
duli tallava cocat e cerveces me florej ne vesh
duli tallava me florej ne vesh
duli tallava mihane
duli tallava coca e cerves
duli tallava coca e cerves me florej ne vesh
Daim Lala - Shum e let
dani gruas
dj blin
dj blinti
dj koksol
dashni dashni
duli gbimi behet njer her
duli gbimi
daim lala ritma
daim lala ritom
dehmor
dashnia svdes
der freund der du warst
dj total
dj tonton
dj arabric
dem ahemeti
Da Sop feat. Mentor Kurtishi
Da Sop feat. Mentori
dal ne ferizaje
dal ne ferizaj me shetit
Drenn feat. nikk - Mundohem
Drenn feat. Mundohem
Drenn feat
Drenn feat -zagrapi
don albo
duli mall e kam
dvd humor
duli mall e kom me dal ne sokak
duli sa shum kahnat kan ndryshu
duli kam ra nhall
duli qysh me dal me pi ni kafe
duli ma per femna sesht problem
duli kan me marr me qu te shpia
duli msillen qikat rreth e gjat
duli qyhs me dal mepi ni kafe
dani-korona
ditero shaqiri
dalgy partiy
daim lala almaalma
daim lala almaalma
daim lala alma alma
daim lala alma alma bukuroshe
dervish shaqa pavarsia
dona jam si emeblisr
del te dera
dha jeten per liri
dha jeten
DIMO$
DOMO$
dashuri te pafat
du bist mein engel
dj blunt ill will drop it mix
dios.Aka.serpenter
dixhe shpirtiim
dixhe shpirti im
daim lala gajle se ki
do ti kallim fitilat
do ti kallim fitilat e llames
duda ft ti zi
dinani tallav
dita nis me ty me ty mbaron
dj-arellos
dj-lindi
dola nbace me karrike
daim lala
dita-poezi fale teje
do te doja qfar do doja
dj blland emsi kresha
don arbas ft. med layon