0/0 1/0 1/1 2/0 2/1 2/2 2/3 2/4 3/0 4/0 5/0 5/1 6/0 7/0 8/0 9/0 A/0 A/1 A/2 A/3 A/4 A/5 A/6 A/7 A/8 A/9 A/10 A/11 A/12 A/13 A/14 A/15 A/16 A/17 A/18 A/19 A/20 A/21 A/22 A/23 A/24 A/25 A/26 A/27 A/28 A/29 A/30 A/31 A/32 A/33 A/34 A/35 A/36 A/37 A/38 A/39 A/40 A/41 A/42 A/43 A/44 A/45 A/46 A/47 A/48 A/49 A/50 A/51 B/0 B/1 B/2 B/3 B/4 B/5 B/6 B/7 B/8 B/9 B/10 B/11 B/12 B/13 B/14 B/15 B/16 B/17 B/18 B/19 B/20 B/21 B/22 B/23 B/24 B/25 B/26 B/27 B/28 B/29 B/30 B/31 B/32 B/33 B/34 B/35 B/36 B/37 B/38 B/39 B/40 C/0 C/1 C/2 C/3 C/4 C/5 C/6 C/7 C/8 C/9 C/10 C/11 C/12 C/13 C/14 C/15 D/0 D/1 D/2 D/3 D/4 D/5 D/6 D/7 D/8 D/9 D/10 D/11 D/12 D/13 D/14 D/15 D/16 D/17 D/18 D/19 D/20 D/21 D/22 D/23 D/24 D/25 D/26 D/27 D/28 D/29 D/30 D/31 D/32 D/33 D/34 D/35 D/36 D/37 D/38 D/39 D/40 D/41 D/42 D/43 D/44 D/45 D/46 D/47 E/0 E/1 E/2 E/3 E/4 E/5 E/6 E/7 E/8 E/9 E/10 E/11 E/12 E/13 E/14 E/15 E/16 E/17 E/18 E/19 E/20 E/21 E/22 E/23 E/24 E/25 E/26 E/27 E/28 E/29 E/30 F/0 F/1 F/2 F/3 F/4 F/5 F/6 F/7 F/8 F/9 F/10 F/11 F/12 F/13 F/14 F/15 F/16 G/0 G/1 G/2 G/3 G/4 G/5 G/6 G/7 G/8 G/9 G/10 G/11 G/12 G/13 G/14 G/15 G/16 G/17 G/18 G/19 G/20 G/21 G/22 G/23 G/24 G/25 G/26 H/0 H/1 H/2 H/3 H/4 H/5 H/6 H/7 H/8 H/9 H/10 H/11 H/12 H/13 H/14 I/0 I/1 I/2 I/3 I/4 I/5 I/6 I/7 I/8 I/9 I/10 I/11 I/12 I/13 I/14 I/15 J/0 J/1 J/2 J/3 J/4 J/5 J/6 J/7 J/8 J/9 J/10 K/0 K/1 K/2 K/3 K/4 K/5 K/6 K/7 K/8 K/9 K/10 K/11 K/12 K/13 K/14 K/15 K/16 K/17 K/18 K/19 K/20 K/21 K/22 K/23 K/24 K/25 K/26 K/27 K/28 K/29 K/30 K/31 K/32 K/33 K/34 K/35 L/0 L/1 L/2 L/3 L/4 L/5 L/6 L/7 L/8 L/9 L/10 L/11 L/12 L/13 L/14 L/15 L/16 L/17 L/18 L/19 L/20 L/21 L/22 L/23 L/24 L/25 L/26 L/27 L/28 L/29 L/30 L/31 M/0 M/1 M/2 M/3 M/4 M/5 M/6 M/7 M/8 M/9 M/10 M/11 M/12 M/13 M/14 M/15 M/16 M/17 M/18 M/19 M/20 M/21 M/22 M/23 M/24 M/25 M/26 M/27 M/28 M/29 M/30 M/31 M/32 M/33 M/34 M/35 M/36 M/37 M/38 M/39 M/40 M/41 M/42 M/43 M/44 M/45 M/46 M/47 M/48 M/49 M/50 M/51 M/52 M/53 M/54 M/55 M/56 M/57 M/58 M/59 M/60 M/61 M/62 M/63 M/64 M/65 M/66 M/67 N/0 N/1 N/2 N/3 N/4 N/5 N/6 N/7 N/8 N/9 N/10 N/11 N/12 N/13 N/14 N/15 N/16 N/17 N/18 N/19 N/20 N/21 N/22 N/23 N/24 N/25 N/26 N/27 N/28 O/0 O/1 O/2 O/3 O/4 O/5 O/6 O/7 P/0 P/1 P/2 P/3 P/4 P/5 P/6 P/7 P/8 P/9 P/10 P/11 P/12 P/13 P/14 P/15 P/16 P/17 P/18 P/19 P/20 P/21 Q/0 Q/1 Q/2 Q/3 Q/4 R/0 R/1 R/2 R/3 R/4 R/5 R/6 R/7 R/8 R/9 R/10 R/11 R/12 R/13 R/14 R/15 R/16 R/17 R/18 R/19 R/20 R/21 R/22 R/23 R/24 R/25 S/0 S/1 S/2 S/3 S/4 S/5 S/6 S/7 S/8 S/9 S/10 S/11 S/12 S/13 S/14 S/15 S/16 S/17 S/18 S/19 S/20 S/21 S/22 S/23 S/24 S/25 S/26 S/27 S/28 S/29 S/30 S/31 S/32 S/33 S/34 S/35 S/36 S/37 S/38 S/39 S/40 S/41 S/42 S/43 S/44 S/45 S/46 S/47 S/48 S/49 S/50 S/51 S/52 S/53 S/54 S/55 S/56 S/57 S/58 S/59 S/60 T/0 T/1 T/2 T/3 T/4 T/5 T/6 T/7 T/8 T/9 T/10 T/11 T/12 T/13 T/14 T/15 T/16 T/17 T/18 T/19 T/20 T/21 T/22 T/23 T/24 T/25 T/26 T/27 T/28 T/29 T/30 U/0 U/1 U/2 U/3 U/4 U/5 U/6 U/7 U/8 U/9 U/10 U/11 U/12 V/0 V/1 V/2 V/3 V/4 V/5 V/6 V/7 V/8 V/9 V/10 V/11 V/12 V/13 V/14 V/15 V/16 V/17 V/18 V/19 V/20 V/21 V/22 V/23 V/24 W/0 W/1 W/2 W/3 W/4 W/5 X/0 X/1 X/2 X/3 X/4 X/5 X/6 Y/0 Y/1 Y/2 Y/3 Z/0 Z/1 Z/2 Z/3 Z/4 Z/5 Z/6 Z/7
pshurrnu
prej shoshnis tone
pina ne club
potpuri remix
pachanga loko
pikito
pikito-are you ready
panjambi
panjamb
pandora kanga
prisem breik
pas ni jaran o te vjeter
popullore krasniqve
prishtina tirona
po 2 po
PREBREZA
PASSY CAT DOOLLS
po vjen deti me tallaz
po vjen deti tallaz
per komtare
po vjen deti tallaz tallaz
po vika deti tallaz tallaz
pavarsia nju jork
popullore alma vela
prit ne aksham e prit saba
piensa in
prit aksham prit sabah
pavarsia nje yll
papi culo
perparim barati 2009
potpuri new 2009
pavarsia dj doni
pisa
per 1 qast ndaloj zemra
pllume tropojes
pllume tropojes nikaj
pllume tropojes mertur
pllume mertur
pllume
pozi sms
po te lutem shpirti jem se nuk kam faj une
pandora kur i busha 20 vjet
produkt 28 te guri qe sbo xixa
po te lutem shpirti jem qe nuk kam faj une fatin kshtu e pata te shkrum pa ty me jetu
po te lutem shpirti jem
po te lutem shpirti
pashik si rrjellin lot e mia
pashiko si rrjellin lot e mia
pashiko si rrjelin lot e mia
per gurbedxi
per ty dashnia
pandora dashnin ty ta pata
prej sabhit deri ndrek
prej sabhit
per kaqanikin
per kaqanikina
perral
paro dhe djemt e vjoses
paro djemt e vjoses
Prej sabahi deri ndrek
puthem
popullore reja
prej fillimit
prej fillimit nisemi
princ double h hyseni
Perfundoi
perty perty
poni si trendafila
por vena
por vena veqpor
per ata dy sy
premtimi a ka ma keq e ma gjynah
PIP DEDI
popullore dasmash 2009
premtimi a ka ma keq a ka ma xhynah
pe ty
pa e vete nanen
pirro-rovena dilo
pse o shpirte
pse o shpirte mentor
pan D ora
proband
prrall me tupan-u knaqem u knaqem
poni-shpirt im
po lamtumir
pysucat dolls
prokt 28
potpori mamuti meda
pluralizmi
per vajza shqiptare po flas
per shkupin
palyboy
pop2
po vjen nusja
presioni ft unikktil
per gezimet
per gezime
pse m harrove
parajse
po te lutem more djal
proud to be albanian mp3
produckt 28
po i mbylli syt me lot
plot bas
prej se u largove
pandora un pa ty jetoj kot
per sy e faqe
per sy e faqe motrat mjeku
per sy e faqe motrat mustafa
per sy e faqe remzije
per sy e faqe mustafa
per sy e faqe shkurte
per sy e faqe shuhret
por nanes tende qka i bona
paske dasht per sy e faqe
per nje tieter
paloma sammerdepo 2008
paloma 2008
pimios
per nje vajze me a zen meraku
perbej pashe perendin dani
pyssicat dolls
posika doolls
po kerkoj flje
per nje vajze me ka zan meraku
po me nshon takati
pom nshon takati
per darsem
p'diddy
po nuk e di be
per topanic samija
pikon loti mentor kurtishi
padil zariqi
puthejt tona
PSE PO QAN SYZEZA
PO NANES TANE KA I BANE
pse moj
PO NANES TANE 'KA I BANE
PO NANES TANE QKA I BANE
PO NANES TANE QKA I BANA
per fest
per fest 123
pyva
per ata qes jane
per ata qe s jane eliza hoxha
pincesh e bukuris
princesh e bukuris
paloma y diego
players
prishe mercedezin
pritum
perdha
pussycat dollsft beep
popullore veriu
po du buzen me ta a
pavrcia
per te zhdukurit
pate hy ne zemren time
paff didy
paff diddy
per ferizaj
per nje goc na
parrealizuar
pasion gavilanes danna garcia
po si bab e bir
pirro-rpvena dilo
plero tafina
per tafen
produkt 28 lamtumire
per edonen
per edonen tallava
perealizuar
police siren remix
police siren
po vin krushqir rrethit malit
police siren mix
police mix
perrshesh
Psikoo
pyscet dolls
popullore feriake
po rpitoj
po mendoj per ty
psychopath
Psyco
produkt28 mos fol
produkt28 mos fol
pergjothmone
product 28 vs etno engjujt - fanellat kuq e zi
pranvera erdh behari me cifteli
prishtina asht ejona
pse ky djell
pirro cako une dhe ti
prap per ty
petrit halitjaha
petrit rap
pse o tposhter kshtu veproni
pastrim shpirteror
pipll
pse sme tuthe ti ankela
Plumi aka
Plumi aka ft bullet le le pse me le
per rusin
patrioike
perzini qajat
PORNO FILM
poltika e kosoves
per tahir sinanin
per dashurii
pandora nuk e kam dit
pandora nuk e kam
per ty aka bozman
paro me grupin
paro me grupin e bences
produkt 28 feat rovena
pse spo hi
popullore arabe
pishat 2003
pe kallim
pajtim struga baromi
per ty shum luftova e tjetri tfitoj per ndjenjat e mija ty ste interesoj
po vjen era makarona
pote lutem me zemer
pritem e dashur
popullore 08 09
peter fox - alles neu
popullore shqip vallja me motive
per labin
Pan Paluca
per dakin
pos me puthe ti
pipbzat
please don't stop
prejtsisht me ty
per mu jeton teksti
prelpapnika dava gjergji
prelpapnika
prel papnika
per zemren
pergjithmon blero
për ty kreshnik
pimp 50 cent
pse po rreni
princ unikkatil
princ unikkatil feat hisen
princ unikkatil feat
pese sme erdhe
pellumb hajdari sherri ne katund
P.Hajdari
por przren
pa shuar
pavarsia remzije osmani
pavarsia remzije
pijanecesh
pianisti
po pavarsin
po pavarsin vi-po
por pavarsin vi-po
pse sme erdhe kur te prita
per san valentin
produkut 28-
produkut 28
popullore maqedonse
popullore dasme mix dj
popullore dasme mix
po bojm darsem per lakmi
Pussycat Dolls "Bottle Pop" feat Snoop Dogg
pysycat feat snoop dog
pussycat dolls "bottle pop feat snoop dogg
pussycat dolls bottle pop feat snoop dogg
popullore hitet e 2009
perparim brati dhe hamit kastrati kenga e myftarit
popullore hitet 2009
perparim brati dhe hamit kastrati
popullore 2009 hitet
pse m'tradhtove
poni mengadal
poni sandale
pse m'tradhtove nga mentor kurtishi
per zile
pandorra live
pa ty genta ismaili
prit e prit
premtim mehmeti - gezuar me tupan
premtim mehmeti - me tupan
pro band ft violet kukuaj
pac s live
pibeks
pimbeks
produku 28
po de ship jom ka lypi
pussiket dodlss
paqe jeshile
pdk-muzika
pot sori
piza
princ hyseni doble H
princ doble H
plus d'espoir
pandora jam jam
Pussycat Dolls Don't Need A Man
poci
per mu femer ska
per nje qast me ndali zemra
perj kur jemi ndar
presioni ft klepto-per liri
problemat nr 1
po shihet ne syt e tu zanatin se ke harru
produkt 28 -kenga per tifozet
pavarsia ilir shqiri
ploytarxos
pije duhan
per presidentin
patriotat
pop kosove
PIKADO 2005
parandjeja
parandjeja devis xherahu
pederr
prene zogaj
pikado 2008
paraveli
paster
pima-live
pima
perparim brati puntori e dembeli
prostitut
popullore riza cerova
pina viski me occola
perseri fajtor jom un
produkt 28 shqipet
pristin kaj
PER SHANVLENTIN
PER SHAN VALENTIN
pety paplo
petypaplo
pidh none
polifest 2009
popullore dasme jugu
popullore jugu
pasha at nan
pare pare sevcet
plazhi
potpuri burim alu lindita agroni viola
potpuri burim alu lindita agroni v;ora
per mangupa
posidon ka
prishtinalina jom
puna
po pritoj me shku npun
po te pres akoma
Princ Hysen diss unikkatil
potpuri e 2009
po me lendon
per miradijen
per 1 cast me ndali zemra
pandora-rruges me gure
perparim brata
pandora rruges me gure
papushi em vjen mir
papushi me vjen mir
poturi biblav
pa tyy
pandora pendimi
Prej Nje Shpatit ti leshova
Prej Nje Shpatit ti leshova Syt
per telefon
per lalin
per pajtimi live
per har te fundit
po behes nuse
peje o lule dukagjini
pej o lule dukagjini
prap po don me dal
perendim
per nje goc na hy sherri
pikon loti ne sy
pikon loti ne sy
pse ozot
per nje goc na ka zen maraku
peje o lule dukagjinit
po ju qa po mendoni qi po bani
pime whisky o me coca cola
pllumbi bardh
potupuri
poni ekam un
prrall mme tupan valtoni
prrall me tupan valtoni
patriot ekuksit
principata
principata 3
per pvarsine
pushka etopi
pse zemer ti je beach
pse zemer ti je bach
pa dashni
potporit
psd hush hush
potpuri vjollc muqaj dhe rifadie grajqevci
prefesori
pik mama
poni-taka taka
pse ma han?
pse ma han
pste te dua ty
paro ft silva gunbardhi
per ty atfhe
prit e prit mahmuti
parua
parua tepelena
Produkt 28 Missi Im
prektur
perektur
poullore gramshi
po mendoj per dashnoren time
poo du met prek ne per cullak
pa e pyt nanen
pro me
po qaje
prishtina 2po2
pidhash
per te qeshur muzik
patric
pink - leave me alone
popullore te shpris se mesme
popullore te shqiperis se mesme
pse sme kalon nata
pushk
prishtina live
prishtina e prizireni
prishtina e drenasi
prishtina e skenderaji
prishtina e skenderaji
prishtina e prizireni live
prishtina e prizireni mahmuti
prishtina e prizireni mahmuti
po te prese
Potpuri live 2007
per leotrimin live
puthjet e tua genta
patika padrejtesia
porosita krushqit
poopullore
parashivk simaku
produkt 29 missi im
produkt 28 missi
pi raki instrumental
paint
paraisen ta fal
pak e shum
pllizen stapen mjuzic
pse po rrin vetem tuj mendu
per martes
paret nuk i ha asnjeri
peqini
pom leshon takati
pom dhimesh
presioni jetoni klepto
pasion de guvilanes
petey pablo feat lil jon
pse -stine
perzjer
p.diddy ft mario
potpuri burim aliu
por band
por band ft violet kukaj
per pavaresine
pavaresine
pse nuk del
Pse po Fryhna
piro qako rovena dilo
pash bacen
pse po rri me ta
passyat dolls
passycay dolls
pojo
potpuri kengesh korcare
per nje avantur
pogan
poni-laberi
puthja e nje engjulli
puthja e nje engjulli
parashqevi simaku - sonte
prishtina osht e jona
princi ne kosov
princi me missat e kosove
po spo manin
prudukt28
possesiv angisht
pjes arur qerimi
pirro qaku per nje qast me dogji zemra
per nje qast
per nje qast me dogji zemra
pubertet i vonuar
poni sexi
pubertet i vonuar big mama
pse s moj me mor Musa e Halili 3-4
Per ty mdigjet zemra
perendesh e bukuris
Per me djeg malli
perhere do te dua
populore remzija shyreti shkurta 2009
pavarsia nga meda
papa bear cherish the love
Pa hile une ty te deshta
Perkthim anglisht shqip Fjalor Anglisht Shqip Albanian to English Dictionary and Translation horoskopi ditor horoskopi sot - horoskopi ditor horoskopi shqip sot muzik shqiptare mp3 muzik shqip hite hot or not image rating script hot or not clone script hot
pqes fli
piklluar
pushtuar
parasqevi simaku
parasqevi
po fyn fylli
pse me le
prodkt 28
pikolina
possyca doll
put a ring on it
pa remix habibe ostreni
pefecTi
pse pom shtin
premier love
per shen valentin un ty vajz te ftova
plagen
pse mete ne spital
pse ma
per shokin tim
pishta
papushi gjuha shqipe
papushi gjuha
poni - ti je shpirti im
poezi dashnije 2005
per mu qi
prhan rexhepi
preshevari
preshevari
patriotikeshqipekastrati
plase me
pidemi
pa zemere jeton
pajtim artiola
pajtim struga
priteme djal
plase mi
popullore tropojane
prer
potpuri altin shira
pja esi
ploutarhos yannis
ploutarhos
pall mihilli
pall
pr nje qast mdali zemra
parajsa-rezarta shkurta
pa kushte
po binte shpi
potpuri linda 2009
paja ka lezet
pirro qako rovena dilo
pirro qako-rovena dilo
produkt28 shqipe
perjetsia
puro shiptare
pse dy zemra i helmoni
pse o shpirt pse oj loqk
poni si nje trendafil
pijna viski
pijna viski o me koka kolla
pirro elsa
per ty kosove
popullore shtrouar
pa nan e pa baba
prej kercove ne gostivar
pusika dolc
pousica dolch
poni si trandofil remix
printesa
Pussycat Dolls Ft. Missy Elliot - Whatcha Think About That
Pussycat Dolls Ft. Missy elliot
per isuf gervalla
Pandora - Tallava - 2008 Pandora - Tallava -
Pandora - Tallava
popullore shtruar
potpuri,ermali,genta,rovena,beka
performaca
potpuri,rovena,beka
potpuri beka
pse me le vete
papa riki
po kalon nata
per pavarsin e kosoves
per shen valentinin
per naimin
per bekimin
Prrallat me tupan
per shkup
pussi cad dools
pandora teuta turbo tallava
pi raki e qaj per ty
poezi dashrija
pa kosov nuk ka shqipni
pvarsia
popullore rugovqe
pse u vanove
pezholino
plakut
produkt 28 etno engjej
politsi
per nji goc ka hy sherri
per cunat e shijakut
Po më lshon takati
per pak magji
paulin
pejoni 39
Perendimi Shejt
Pejoni
polak
Paffendorf where are You
perralle
Pishta Deqani
pishat Deqani
portokall
py to kosova
po shoht
pijano e vjeter
per dashnie
pse me denoev
pse me denove
per tjetrin te kan
please forget me
per tjetrin te kan feju
poezi islamin
pavarsia shkurte
preri i nenes
prej podrime po vjen haberi
paundora tallava
potpuri 21
pse je shku
puraj pse je shku
policit
prokurori
per ty po shkruaj
per ty shkruaj
PO MI DRIDH TELAT E ZEMERS
pasunik e fukara
per zagrebin
pa ty jeta nuk esht jet
poni e kam un
paniabi mc
pysyket dolls
porosia-unikkatil
potpuri shkurtja me mahmutin
pa o ty dashuri
pa ty o dashuri
pa tekst
Plus 2 Radio
Principata3
parashiviku maku
perqafom perqafom
produkt 28 tre shoket
produkt 28 tre shoket
pej shoqnis
Prej shoqni
popullorekrahina
per astritin tallava
per astritin
preke vukaj
presjoni 2009
presoni
pa dshir ta kan feju
per pavarsi vz
plisi toni
per nitin
pirro qkao dhe rovena dilo
pirro qkao dhe rovena dilo un dhe ti
prrio qako
per ty jam ka mendoj
prej zamanit
per ty drit per mu terr
per memedhen
pal melisi
pimi-sa mka marr malli per ty
potpuri shqiptare me yjet
premtimche
p.k.c shkriu
Plisat-Prishtina
produkt 28 loja tre
produkt 28 loja 3
pandora qaza
princ double hyseni sju kum harru
princ double hyseni
pirnce dauble H
pirnce double H
pirnce double-H
pirnce double
pasthirme
plus dhe minus
progresiv music
pse i le djemt
pes plus 2009
puthja e nje engjulli
patjeta
pesqind me tukrk
pesqind vjet
prishtinail
plako
prishtinal
pot kerkoj falje
po ju nuk po ma qwitni kengen qe pe kerkoj po njerz palidhje hahh
po due me ta pa cicen
per pavarsi kege
plisat-rruges sy pa trembur
portokslli
portoalli
pran burimit-
poni shpirtit tim
per club
piro qarko
parshqivi simaku
pushiket dags
Produkti 28 Nesr
per strellcin
per strellc
prishtinaplisat
per shqiprin
per shqiprin e lire
pavarsia i .sh
per trimat e uqk-se
per trimat e uqk-se
POR SI LULJA ELBASANIT
por vllazri unikkatil
por vllazri
potpuri gezuar2009 gati gjith motrat mustafa
popullore gjakovare
poni dale moj dale
pash dy syt ne ball
pandora 2009 tallava
per ty jap flori
populli-vendi im
pandora e kujtoj sante at nat
prishtina osht e jona
per nje kafe ne tirane
pa shiko si lindi dashuria
pussicat dalls
pablo rebeldeway
po t'shoh
pasion de gavilanes Fiera Inquieta
prishtina and visi
po vjen pleqeria
per ty qaj me lot
panjohur mbete pr mua
pellum hajdari sherri ine katun
panjohur
pllav
problem i pa zgjidhur
para se me u martu
para se me u martu
pejani 039
pirro rovena dilo
prej ni shpatit ti nshova syt
prralla-mziu
pimpcess Ay$enur
pimpcess
per shen valentin vajze te ftova
plizfrgwmi
pse me ben te te urej
pati pati
perj nje shpati
ponovo
produkte 28 missi im
pas saj
plaket kur
parukriere
pun e mahde
poni eshte dashurija
poni eshte dashuria
popullore me te reja
Pse, Pse
po keshtu epaska jeta xheki
po keshtu edeshti jeta
pandora xheza
pink famili
parrukjere
per shen valentin
po knon zogu
parrukjerja
pozi te dua
pucu puci
preng curri
pavarsin e gzoft kosova
per gjdo dit
presioni-raki
pocami
pocam
pandora ty te dua
pooo - jooo
pajazit krasnici
potpuri dibrane
prishtina fuck in city
pitchai
pichai
pikoi vesa e mengjezit
pirates of the caraibes
presioni mos u nal
presioni 2009
presioni goni
panos psaltis
per vajzen 8 vjeqare
prej podeimes
pirro cao
pikoj loti
pirro cako rovena dilo per nje cast me ndali zemra
pamp it
pse me flet kur nuk me flitet
pamuri
premier league music
pederas
pirro qako un dhe ti
pirro qako une dhe ti
potpuri, shyrete, mahmuti
plot me yllza
produkt fama
per llapijanet
PARAJSEN TIME REZ
pirro qako-per nje qast me dali zemra
pirro qako feat rovena dilo
pirro qako rovena dilo
pandora ne beli9 per vit te ri per rexh miljonerin
potpuri meda mamuti
pse shkove tih
PENG SAMANTA
pandor
pishtari demokracise
POP...ME QIFTELI
poezi 2006
poezi 2000
poezi te ndryshme
per qifteli remix
produkt 28 etno engjuj
per ty po menoj
per ty menoj
parparim brati
parparim
purparim
presheve
per enisin tallava
pirro qako rovena dilo-mos me thuaj humbi dashuria
pirro rovena -mos me thuaj humbi dashuria
pirro rovena -humbi dashuria
popoJAMLLAPJANI
pirro qako rovena dilo -humbi dashuria
putriti
per vloren
poqi- ti je vet iluzijon
poqi- ti je vetem iluzijon
prrall me tupan petriti
PIRRO ANUSHKA
PIRRO ANJUSHKA
PIRRO DIFERENCA
poqi-ti je vetem iluzion
pital T
potpuri 98
PAPAGAL
PAPAGALL
pandora ndoshta neser nuk jam gjall
petrovci
piro qako un deh ti
piro qako un dhe ti
per shen valentin andi shkoza
puthje e hatrit
paraoni g
paturesh
pandora pandimi
prince diss unikatil
prince zefi
prince 2006
presla
pavarsia me lot
pandora sonte ne ket nat
permeti popullore
pato frestyle
princ double h- diss unikkatilit
popullore vajzat e permetit
per liri ste fal shqitari
pour que tu maimes oncore
pour que tu maimes oncor
Pour Que Tu M"aimes encore
Pour Ques Tu M"aimes encore
Pour Que Tu M'aimes encore
Pour Que Tu Maimes Oncors
Pour Que Tu Maime Oncore
po ri ne kujtime
po rri ne kujtime
pershesh hangra bekimi
prap te kun
pa ty mbeta vetem
po du pidhin
produkt kz
PO PI PER TY
pse nuk te thash te du
per besim ndrecen
parajsa flroi elvana
pranvera në prishtinë199
pranvera në prishtinë
plas moj zemer ...
pussyc
p. didy keisha cole last night
P. diddy keisha cole
parti tekilla
poni shpirt
po pina
per eshrefin ekallim
per eshrefin
Produkt 28 - Si heren e pare
per shum valentin
prince double h
preshevka
pse vajz u fejove
prizren prishtin
prince dizz H
prinche diz H
prinche double H
produkt 28 ke guri qe ben xixa
poni roberi
prej sabahi deri ne drek
psikopata tbt
potpori me labin
potpori me labinot tahirin
pirro qako dhe rovena dilo
pime wiski
potpuri luje luje vallen ti
pime wiski coca cola
pime wiski me coca cola
pandora-o bilbil
Pajtim Struga e Valbona Mema oh moj goce tirane
po qmendem se te dua
po qmendem
pirro qako-falja dashurin
pin binit post
post
povuj
Posh the buttons
poezi hymni i flamurit
pirro cako elca lila
pirro cako diferenca je ti
per xenin tallava
parashqevi maku
pun me jarana
pa deshir te kan feju-mentor kurtishi
paatriotike
patushka
per ni qast
paci pec
p.brati h.kastrati
Pachanga remix
perse me ben
prej ni shpati ti lshova syt
partyy
prty
piggy bank
poezija
prince doubble h
pendimi ndaj
princ sante vdes
PARASHEVISI
po ti
perrlate pasha
p. didy
pes vllezrit mziu
presioni taikin over
per gurbet une kur jam nis
pandora 1
plisat sy patrembur
pa ty sjetoj shpat kasapi
pa ty sjetoj 2006
paro silva
pasoja
parvarsa
pavarsia 2009
parvarsia
piju prishtin
prrall me tpan flok
pogpnishte
per 1 qast me ndali zemra
pozi dashuri
plleki
pamvarsija mp3
psichopat
polizia
poni drandafili
prshtinali jom
po ta dish sa shum te dua
presioni si na
presioni takin over
pandora e kujtoj
pandora shabani
Para siempre
pussycat dolls bottle pop
patpuri nexhati remazija antigon
patpuri nexhati remazija antigon shpati
pa hile