0/0 1/0 1/1 2/0 2/1 2/2 2/3 2/4 3/0 4/0 5/0 5/1 6/0 7/0 8/0 9/0 A/0 A/1 A/2 A/3 A/4 A/5 A/6 A/7 A/8 A/9 A/10 A/11 A/12 A/13 A/14 A/15 A/16 A/17 A/18 A/19 A/20 A/21 A/22 A/23 A/24 A/25 A/26 A/27 A/28 A/29 A/30 A/31 A/32 A/33 A/34 A/35 A/36 A/37 A/38 A/39 A/40 A/41 A/42 A/43 A/44 A/45 A/46 A/47 A/48 A/49 A/50 A/51 B/0 B/1 B/2 B/3 B/4 B/5 B/6 B/7 B/8 B/9 B/10 B/11 B/12 B/13 B/14 B/15 B/16 B/17 B/18 B/19 B/20 B/21 B/22 B/23 B/24 B/25 B/26 B/27 B/28 B/29 B/30 B/31 B/32 B/33 B/34 B/35 B/36 B/37 B/38 B/39 B/40 C/0 C/1 C/2 C/3 C/4 C/5 C/6 C/7 C/8 C/9 C/10 C/11 C/12 C/13 C/14 C/15 D/0 D/1 D/2 D/3 D/4 D/5 D/6 D/7 D/8 D/9 D/10 D/11 D/12 D/13 D/14 D/15 D/16 D/17 D/18 D/19 D/20 D/21 D/22 D/23 D/24 D/25 D/26 D/27 D/28 D/29 D/30 D/31 D/32 D/33 D/34 D/35 D/36 D/37 D/38 D/39 D/40 D/41 D/42 D/43 D/44 D/45 D/46 D/47 E/0 E/1 E/2 E/3 E/4 E/5 E/6 E/7 E/8 E/9 E/10 E/11 E/12 E/13 E/14 E/15 E/16 E/17 E/18 E/19 E/20 E/21 E/22 E/23 E/24 E/25 E/26 E/27 E/28 E/29 E/30 F/0 F/1 F/2 F/3 F/4 F/5 F/6 F/7 F/8 F/9 F/10 F/11 F/12 F/13 F/14 F/15 F/16 G/0 G/1 G/2 G/3 G/4 G/5 G/6 G/7 G/8 G/9 G/10 G/11 G/12 G/13 G/14 G/15 G/16 G/17 G/18 G/19 G/20 G/21 G/22 G/23 G/24 G/25 G/26 H/0 H/1 H/2 H/3 H/4 H/5 H/6 H/7 H/8 H/9 H/10 H/11 H/12 H/13 H/14 I/0 I/1 I/2 I/3 I/4 I/5 I/6 I/7 I/8 I/9 I/10 I/11 I/12 I/13 I/14 I/15 J/0 J/1 J/2 J/3 J/4 J/5 J/6 J/7 J/8 J/9 J/10 K/0 K/1 K/2 K/3 K/4 K/5 K/6 K/7 K/8 K/9 K/10 K/11 K/12 K/13 K/14 K/15 K/16 K/17 K/18 K/19 K/20 K/21 K/22 K/23 K/24 K/25 K/26 K/27 K/28 K/29 K/30 K/31 K/32 K/33 K/34 K/35 L/0 L/1 L/2 L/3 L/4 L/5 L/6 L/7 L/8 L/9 L/10 L/11 L/12 L/13 L/14 L/15 L/16 L/17 L/18 L/19 L/20 L/21 L/22 L/23 L/24 L/25 L/26 L/27 L/28 L/29 L/30 L/31 M/0 M/1 M/2 M/3 M/4 M/5 M/6 M/7 M/8 M/9 M/10 M/11 M/12 M/13 M/14 M/15 M/16 M/17 M/18 M/19 M/20 M/21 M/22 M/23 M/24 M/25 M/26 M/27 M/28 M/29 M/30 M/31 M/32 M/33 M/34 M/35 M/36 M/37 M/38 M/39 M/40 M/41 M/42 M/43 M/44 M/45 M/46 M/47 M/48 M/49 M/50 M/51 M/52 M/53 M/54 M/55 M/56 M/57 M/58 M/59 M/60 M/61 M/62 M/63 M/64 M/65 M/66 M/67 N/0 N/1 N/2 N/3 N/4 N/5 N/6 N/7 N/8 N/9 N/10 N/11 N/12 N/13 N/14 N/15 N/16 N/17 N/18 N/19 N/20 N/21 N/22 N/23 N/24 N/25 N/26 N/27 N/28 O/0 O/1 O/2 O/3 O/4 O/5 O/6 O/7 P/0 P/1 P/2 P/3 P/4 P/5 P/6 P/7 P/8 P/9 P/10 P/11 P/12 P/13 P/14 P/15 P/16 P/17 P/18 P/19 P/20 P/21 Q/0 Q/1 Q/2 Q/3 Q/4 R/0 R/1 R/2 R/3 R/4 R/5 R/6 R/7 R/8 R/9 R/10 R/11 R/12 R/13 R/14 R/15 R/16 R/17 R/18 R/19 R/20 R/21 R/22 R/23 R/24 R/25 S/0 S/1 S/2 S/3 S/4 S/5 S/6 S/7 S/8 S/9 S/10 S/11 S/12 S/13 S/14 S/15 S/16 S/17 S/18 S/19 S/20 S/21 S/22 S/23 S/24 S/25 S/26 S/27 S/28 S/29 S/30 S/31 S/32 S/33 S/34 S/35 S/36 S/37 S/38 S/39 S/40 S/41 S/42 S/43 S/44 S/45 S/46 S/47 S/48 S/49 S/50 S/51 S/52 S/53 S/54 S/55 S/56 S/57 S/58 S/59 S/60 T/0 T/1 T/2 T/3 T/4 T/5 T/6 T/7 T/8 T/9 T/10 T/11 T/12 T/13 T/14 T/15 T/16 T/17 T/18 T/19 T/20 T/21 T/22 T/23 T/24 T/25 T/26 T/27 T/28 T/29 T/30 U/0 U/1 U/2 U/3 U/4 U/5 U/6 U/7 U/8 U/9 U/10 U/11 U/12 V/0 V/1 V/2 V/3 V/4 V/5 V/6 V/7 V/8 V/9 V/10 V/11 V/12 V/13 V/14 V/15 V/16 V/17 V/18 V/19 V/20 V/21 V/22 V/23 V/24 W/0 W/1 W/2 W/3 W/4 W/5 X/0 X/1 X/2 X/3 X/4 X/5 X/6 Y/0 Y/1 Y/2 Y/3 Z/0 Z/1 Z/2 Z/3 Z/4 Z/5 Z/6 Z/7
gjeto lulo
gjyle qellaku
gjyle qellakut
gazi.buqjq linda
Gili shigjeta e amorit
Gili amori
genta duda
gervish
good charlotte
gazi buqja linda kolazh
gamimisht
gili-me mu a me shok 2009
guci cuci
gazend rama tallava
ganja e agron berisha
genti dhe soni malaj
geti-prishtanali
gonja
gentya ismaili
genta ismaili te dashuruarit
gjita
gjeki ku je ti
gallat
Gold AG ku met presheva
grupi aurora - nuqi nuqi
geto soni malaj
grupi shala meh uka
gabini
gabini i par
greta koci me
gezim ahmet
greta koci me ka thene
genta ti larg meje je
greta koci-vetem pese minuta
gavrani
genta -Afer teje
gladbach
genta ismjali e pamundur
genta ismajli album 2008
gani zeneli-amendon per mua
gani zeneli-a mendon per mua
genc pervulaj
gruja buri
gezuar 2009 vll.aga zhutat
GRETA KOCI TI NUK BEN PA MUA
geti dhe sony
gazmznd rama
grupi alipasha
g-ban
gili - nuk abortoj
gentjan ferati
gentjan ferati
g-ban-crazy girl
gbani-crazygirl
gjeka shaban
genta ismaili- smund ta them
genta ismaili- smund te them
gazmen rama si sheqer
grupi i camerise
grupi pembi tepelene
greta koci -nuk ta kam thene
grupi polifonik i gjirokatres
grupi polifonik i gjirokstres
genta ismajli zero zero
grupi polifonik i gjirokastres
gazmendi rama
GJYLE QOLLAKU 2000
GJYLE QOLLAKU KENGET E VITIT 2000
gazi buqja linnda
gika
gazi buqja linda kollazh
gjeza fati i zi
guardian angel
guardian angle
grupi3 ruga e lindjes
gajde instrumental
get up away
gazi po te vjen era kredi
Gjyste Vulaj-Atdheu Shqiperia
get is one
gigolos
grupi mirdits
guardian angel gurbeti
geti big
Gangsta-Army
geng te gurbetit
Gangsta-Army Na Jem
gent saliu
glykeria
gurbet-i zi
gurbet-i -zi
gg army diss unikkatil
gg army kamikaz
gg army kamikas
Greta Koci - Nuk ta kam thene New
getift.soni
geti ft. soni
gili-budall
gasi buqja
gjeku i zemres time
gazi linda bucja
gold-ag 2009
gold-ag 2009 amaneti
gold-ag 2008 amaneti
gazmend rama nje dashnore ekam pas
grupi mjella
g-style ft b-king
geri rushit
genta ismajli sdu tjem e tjeter kujt
gold ag 2009 track
gjuh te huja me te reja
geti-sony
genta ismali e pa mundur
genta ismail dridhem
geti-sony me mer
getifttingulli3ftsoni
gerti musollari
genge dashorije
gazmend ramma.aman aman
grupi i gramshit
grupi i korces
geenta
geng gjermanisht
genta isamjli 2009
Gena Kjo pallto e vjete
Gena Kjo pallto
genta ismail qeni qe leh
genta qeni qe leh
gzimi nikaj
golde ag ku met presheva
gjugji edoni
giil keq e me keq
Genta Ismajli - S'dua t'jem e tjeter kujt
grupi gaz dhe maraz
gentijana ismailj
Goni-x-T"lutem
gili bu
giggi d'alesio
giggi d'alesio
grupe kosovare te vjetra
gimi i cajes
genta vuaj
genta ismali-je qapkan
g bani 355
greta koci ste kam then
grupi yjet
gezim maloku
gezim maloku: darka e dreqit
gjyl fatimja
ganimete jashanica konstantin
gazmend ramda gjulijeta
gazmend ramda xhuli
goc pleqeri
greta koci nuk te kam then
GENG PER ADEM JASHARIN
gheto qoespel
greta koci nuk te kam thene
gjulijeta muharrem ahmeti
gazmend rama xhuli
gazmend rama gjulijeta
gresa rudaku
gili nuk te kom frajer
grupi.i.te.rinjve.gjirokaster
gazmend rama fotokrafija
gjygji
gold afrohu ma ngat
Gezuar 2009
gold a.g afrohu ma ngat
gili shoku ime me puth ne faqe
get frikke
get frike
gazi shyhrete behluli
gjyle callaku
gypsy
geti viktima
geti viktima ne telefon
grupi muzikor dea
gjimillej remix
gjithmon do te kujtoj
grupi bbendi
genisu
grupi bendi
Genta Ismajli - Sa ilaq
goc trendy
greta koqi dhe stine
gazi buqja linad 2009
grupi i kukesit
genta dua tjetoj e lir
greta kaoqi
genta dua tjetoj
ghulo star ft dondoni
geti ft soni 2009
geti ft soni - me merr
Gili - 20 vjet ne diaspor Gezuar 2009
Gili - 20 vjet ne diaspor 2009
Greta Koci Kercim Dashurie
genda e pa mundur
gethuar
genta ismajli epa mundur
gjamaica lady
Gezon Kosova
Ghuli star ft DonDoni
Ghul star ft DonDoni
G-eX
gabimsht u pam
gazmend rama buqja nkafe nkafe
gabimsht u ndam
gazmend rama buqja kafe nkafe
gazmend rama buqja plus minus
grupi polifonik dukate
genc prlvukaj
Gezohu shqiptari
Gzohu shqiptari
gezohu kosov
gezuar per jet e mot
gentiana ismaili sdua
Genissi
geniana ismajli
gllyka gllyka
grupi ali pash tepelena beradasem tunda fshan
grupi ali pash tepelena bera dasem tunda fshan
genta kuj
grupi alipash
getuar selimi-son malaj
G-Soldier - Ft Phat Beny
getoar soni malaj me merr
greqia qele qele
gashit
gili lot i kam numru
genta puqi puqi
gresa berisha
geti tu u sha
getoar me soni
genta puq puq
geti intervist
gigile
gati per tabut
gjushja ime
gazi plasni nga inati
genta tingulli tre
gurbetÁari
genta geti krejt e din
gilanka
gilanka
georg besons
getoari album
gili 20
gazmend rama qaj aktore qaj
getuar 2009
grun e ke ne anen tjeter
grupi muzikor shaljanet
gjynah remix
gent bucpepaj
grupieuropa
gent bu
gergisht
goold g
goold gg
gjyshja
gazi pavarsi
genta gabova
gjak shptari
gent kosova
giokero
ginjus
gold ag 100
geti pavarsi
gjyshin ma ke shpall
grupi bashkimi
greta koci feat. stine
genta ismajli sdua t`jem e tjeter kujt
gjelin
gjak
golden g per pavarsi
gereqisht
garmy
grupi i tepelenes - kenge per nenen
Gold AG ft. Rrahim struja
Gold AG Kysmetin
Gold AG Kysmet
gjygjezetat
gjygje
gjygjez
genti hysaj
geniuz
gjeto loca 300 vite
gjeto luca je si yll
gazmend rama remzije osmani
gjeto luza
g bani bcc
grupi 124
gresa behluli nan moj
genta valle
genta pse te dua ti
gneta ismajli
grupi meta
gjasht tetor 68
grup kengtaresh keng te pavarsis
gjyse
genta largohu
geni-g
gazmennd rama-plasni plasni
gazmennd rama-qikat
gazmennd rama
gazmend rama-plasni plasni
gjugji tallva
Gjovani-Te ulliri i ulqinit
gezuar me lazgushin 2009-pjesa e 2 (gruja me thmi e as nja nuk asht i jemi)
g.m.c aka mortaja
g.m.c
gmcakamortaja
gmcakanaicon
gulben ergen-supriz
gmc aka naicon
golldogjia
gurbeti xeni
gazi pavarsia
gazmend rama-kto qikat e reja
GURBET MOJE MILE KITIC
gettogoldftsonimalaj
generiqe les freres scott
gazmend rama-aman
gjiqvcs
gjiqavics
GG-Army ushtari
greta berati rmx
greta berati remix
greta amendon ti pak
greta berati amendon ti pak
gili-2 dakika
g-style big ar big boy niti
gazmad
genta dhe geti/
grekos
gollder
golldergjioa
gazi pina viski
grupi kosovaret
grit gjoni
Geuta
goca e lagjies
ghulo star
gazi buqe rama
ganimete abazi shko dreq mallkuar
grabitja e nje femije
go shari
gjyste vulaj remix
gazmend rama dhe linda shabani
genta ismaili epamundur
gazmend rama dhe linda
gurbet izi
genta ismajli don mem prek
gili (shigjeta e amorit)
geng vajtuese
geng te dhimshum
geta e pamundur
gimme that tallava remix
genta zer zero
guli edhe sinan
gili edhe sinan
Ghul Star ft Don doni
Ghuli ft Don doni
gjergji nazari
gjali agim ramadanit
genta ismajli 2009
gŲkan Ųzen
gezuar me pavaresin
gŲkan
gezuar me pavaresi
gezuar pavaresin
getuarin
gzim jaha shkau i zi
greta koci - nuk ta kam thene
genta ismajli foto
grupi aurora sa ebukur je prishtin
gjira dmc
greta koqi-nuk ta kam then
genta romantike
Genta - sje per aventur
gurbete
ghulo star ft dondoni sa here qe vina
genta ismajli - attractive
genta ismajli - attractiv
genta ismajli - atractiv
ghulo star ft.dondoni
genta ismajli attractiv
ghulo star ft.dondoni-sa here qe vina
genta ismali - dridhem
gjinii
gjinii
gara ga sorina
gretra koco
greta koco
Gjermomisht
grupi menatori
giljeta qilaga
giljeta
gripi mergimi
gjeni ferlopes
Gold AG Amaneti Presheva,Bujanoci,Medvegja
gazment rama-aubulanca
genta malli
gazi buqa 2009
grupi dursit
grupi durrsit
gabriela ontez
gabrieela montez
gabrieela moontez
Grupi 403 - Paraja
ghulo star ft. dondoni-sa here qe vina
ghulo star ft. dondoni
giorgia e poi
genta ismajli-e pa mundur
gjinoku
gjasht tetor
gjasht tetor gjadhetetet
gjasht tetor gjadhet e tet
gazmend rama prej amerikes errdha mercedesit me ta fal
greek-Turkish Dance Music - Davul-Zurna (Dance Mix)
gjumin e nates
genta dridhu dridhu
gentas
geti ana djadht ana majt
genta larg
Guri - Gjeneral RAM...
Guri - Gjeneral
genta larg jemi zemer
genta larg jemi
genta zemer
geti^soni
ghulo star ft dondoni-sa her qe vina
gazi pavarsia 2009
GennTTi
genti ft. soni - me mer
getoari ft. soni - me mer
grupi minatoret
Gazmend Rama - Pavarsia
gzim nika o shqiperi nena ime
ghettopršsident
GENTA.COM
gazmend rama qik pejane
geti-buzet e nje engjulli
Granit pollomi
gjejlane meziu
greta koci hajde foli djalit
getoari-soni malaj
gjendje kritike
guri nezaj
goca si ty vagabondi
Genta ismajli Pse te Dua ty
greta koqi dashuri pa shije
greta koci dashuri pa shije
gjumi nates
Gennta pse te dua ty
genta falme nene
Gazmrend Rama edi edi
grupi minatori pse shkove ti
geng shqiptare me qetelija
gzim uka me pa thmijen si po qan
Guardian Angel Gurbett
Gjurmet - Ne tren per Perzeren
Guardian Angel Gurbet
Gjurmet Ne tren per Perzeren
Gjurmet Ne tren per Perzeren
Gjurmet Ne tren
gigjel bllond
goc-tirane
gmc aka mortaja ft naicon
gazmeti megazin
gazmentor
gold ag ft nora trip
gold ag ft nora - trip
gold ag - trip
gebta dhe geti
gold-ag tije qyrr
gazi bay bay baby
gazi bay bay
gazi bay bay 2009
gazi edhe buqj
gazi bye byee
gazi bye
gazi buqja bye byee
genta ismali zdua te jem e tjeter kujt
gzim sala na e marrim nusen
greta bertai
gudmoni
gazmend rama tkam merak
gazmend rama te kam merak
genta ismali njeher ne vit
goodmoning
genta m'puq
gazoj
gjevati
gjelali
gongja ime
gjermanisht turkish verzijon shqip
gazi pavarsija
gnars barkley
gnarls barkley
gyrbetbesim morina
gramos dragusha si met qit kerozin
goc per pleqni
goce per pleqni
grupi akullthyes
goditje
greta berati egzistoj
G.BAN
gjyst evula 2009
gazi lori
gjemil saliu 2006
grabiten vajzen 7 vjeqare
gabriela krasniqi
genta ismali kenga dridhe
genta ismaili kŤng 2009
gazibuqja
grupi shoqnia
gazi per pavarsin
gazi per pavarsin
gazi pavarsin
gazment rama pavarsija
gazment rama pavarsi
getuar selimi soni malaj
ghostking
gjon gjeka
GACEVANI
gresa behluli afrou
geta ismajli.com
guse vula
gajdegjiju
gogolli
g-style feat b.king
genjus nane qiko po me pelqen
genjusi nane qiko po me pelqen
gezuar pamvarsin
gurbeti duli
GAZMENT HUGA
gr dudeksion -tradhtia
gjmore jaran
gazmend buqja krediti
gold ag diss serbis
geg hyseni ram alia
gazi buqja krediti
gazmend mullahi
gazmendi buqja krediti
gazmendi-buqja krediti
gouble-g
gazmend-krediti
gazmend-buqaj-krediti
gica
gazmemdrama
gazmem drama
gazmem
gazmaem
geti feat super sonic
genga e isuf ages
geti babes
gazmendi buqja bay bay bay
george mitchael
gazmendi buqja bay bay bejbi
greta berati a medon pak
gazi buqja bay bay bejbi
greta berati a medon
greta berati a m
greta berati a
greta berati a medon ti pak
greta berati egzistoj a medon ti pak
g-bllond- per laviren
g-bllond-for my father
gramshi ne kenge
greta koqi kolazh
Greta-Egzistoj.a mendon ti pak
g bani me vajzat
Greta-Egzistoj
genta-nje here ne vit
gjamstini
gerta zani
gjastin timberllake
greta goci labi
gazmend rama bestek
gazmend rama bestik
Gjek Dushi
Gazmend Rama - Vetem ty te Kam
Gazmend Rama Vetem ty te Kam
genta ismajli -- e pa mundur
gjezair elezi fati izi
gazmend rama keng te reja pe pavarsi 2009
gazmend rama keng te reja pe pavarsi 2009
gazi lindabuqja 2009
gazi linda buqja 2009
gashi2009
grupi na bashkoi kenga popullore
grupi havaja
gjyste vulaj kush po vuan
Gezuar Festa 2009
genta ismaili 1 ne vit
genta explosiv
GHULO FT DONI
GHULO FT DONI
gazmend rama alo
Grupi - Vendi im
gg- army
gili a je mir
gazmend rama pavarsin e gezon kova
gazmend rama pavarsin e gezon
gofile popleka
gazi buqja baj baj bejbe
gazi buqja baj bay
gazi buqja 2008
gadja tallava
grupi i hajvalise
gajdja mix
gazi buqja-era kredi
gazi buqja-po te vjen era kredi
gazi buqja-po te vjen era kredit
genta ilaci
genta ilaci
germonish
gazi by by beby
gili faleminderit
G Funk GeloxiaTingulli 3Nt
gjeto luca po kuje
grup shqipetar ne amerik
grupet kosovare
gazmend hysa
grupet kosovare muzik rap
grupet kosovare rap
gjal hastreti
gazmend rama2008
gjith nga zemra
Genc prelvukaj ft Festim
genjeshtar si ty nuk gjen
grupi i shkodrŽs kodra vuka
grupi lepardhes
grupi i shkodrŽs
grce muzik
grce
gezuar 2009 labi tv21
gazmend rama- zadja isht martu
gazmend rama- zadja
gazmend rama- nje dit zadja
gjeorgjian muzik
gjakoman jetim ne perendim
gjakoman 2009embe3
gjyle qoolaku-nata e vetmise
gjakoman 2009
gazi folklorike
gazi ra dashnia
gjide morina
gjelbrim ft alli-G
gjuje gurin
Gold Ag ft Drenusha Latifi
gzim hmeti
grupi lab i koculit
gzim nka
gjirokastra ime petri
gjirokastra ime petri lulo
grupi kapsamun
gazmen rama qaj aktore qaj
gazi ni dashnore
geti remix istrumental
gabimet e rinis
greta koqi mos shiko tjeter
gold ag preshevali
gib mir licht
gone with the sin
greta koci ti degjova hapat
genta ismajli qeni qe len
ghetto genta
ghetto genta krejt
ghetto genta e din
gold krejt
genta ghetto krejt
genta getto krejt
gjelozia xhelozia
getfrike
get frike muzik englisht
get frike englisht
gjermonisht germenisht
GHASHI VLLAZIT
GAZMD RAMA
gabimi falet njehere
gabimi behet njehere
gjeta keq
gjoke beci
gjoka vetem 5 minuta
grupi ali passhe tepelena
genc saliu
GAZI pamvarsija
gresa behluliafrohu
grave bass
golden ag 2009
Gangsta Army na jem
gj-blong
gj.blong
Gazmend rama adem jasharit
gazi nje dashnore ekam pas
genta kosova albania singer
gjaku shqiptar
greta koci me ka shar nena
greta koci ka shar nena
greta koci shar nena
gjyste vullaj valle kosovare
gazi buqja e kam ble o shok ni kerr
gazi buqja kredija
ganimete sllani
geta ismali nji her ne vit
gili dy shoke
gjemil saliu unaza e arte
gjemil saliu unaza arte
Greta berati gurbet
grup kengetaresh-vendi im
grupi na
grupi na
Gente" tjeter
grera
gjyst e vulaj
gjugji tallava
gasolina original
gocat e bllokut
genta for a mument
genta sma she ne sy
Gressa-Akull e zjarrŽ
Gresa Akull e zjarrŽ
genta ismajli per ty jam
genta ismajli per ty jam e vdekur
ggrupi tepelenes
garfilldi
gresa feza
gjemajl gashi
gjoni magjupisht
gjergj jorgaqi renia e debores
gjemajli magjupisht
Gennc ft Binni
genta skllav kurr ti s'dot jesh
geng per vujtje
genta nev
gezuar motra e vllazni shkurte fejza
gazmend rama-pavarsija
GIMMI
genta smund ta them
genti kriselda
gazmend rama 2008 pavarsija
gent popullore
gezuar motra e vllazni
gazi buqja dhe linda party
gent kur erdh dita me u martu
gentgrised
gentgrised,kur erdh dita me u martu
glend
ganimete asllani potpuri
glend griseld
ganimete asllani - do ti kallim fitilat e llames
ganimete asllani - do ti kallim fitilat
gentuar osmani
gjemil saliu athu ka pranver per mu
gazmend rama folklrike
gramox gervalla
gili-ti mke vra
gazmend rama pavarsia
genta ismmajli iluzjon
genta ismajli iluzjon
g-pone-relly-g
gazmend rama pabarsia
gazi pabarsia
gazi panvarsia
gashit komplet
gjilanasja
gezim salja
gentc prevukaj
Gel Abril - Very Wrong (Chaim remix)
gazmend rama dhe buiqja
gangster party
gert vasili
gent vasili
genti vasili
genti live
gazi buqja edhe linda
g bani feat sabian
gerta heta dhe vjen tek un
gazi-zotit te madh
gazmend rama -folklorike
gerta heta lamtumire
garda kosoves
gerta heta me ngjan sikur full song
genius jata pa ty
gjok duhani
gishtat me kajmak
ganimete abazi-kerkoj gjysmen tjeter
gold ag diss selak aka bozkar
gold ag diss selak
gane live
Genta Ismajli- sdua tjem e tjeter kujt
grupi morandi
gili-nuk te kam me frajer
gjinkalla qe dashurohet ne 2070
genta cheto
genta cheto tgjith e din
gencmuja
geng gerbeti
genc muhaj
gjakduda 200ok
geta geti i shtatum dheti
gjyle qollaku-ishte nate
genta ismajli-qen qe leh
Grupi 403 - ňndŽrra
gentiana ismajli qeni qe leh
genta ismajli "dridhem"
GG ArmY-Niil-B
gazmend r
genta uen te dua
gazi per pavarsi
gazi pavaresia
ganta motori
gg-army per ata
gg-army per- ata
gg-army per ata 2008
gezuar pava
g.rama
gili kokfort
genta qen qe leh
gazi linda ti je tipi im
grupi dp
gjyste vula potpuri live
gazmend rama milan
genta-i pa njohur
gold ag-gezuar pavarsia
gazmednd rama
geo da silva i do like truck
geo da silva do like truck
gjizide
gazmend rama Me qellim a pa qellim
gazmend rama Me qellim
gazi ac milan
gzuar pavarsin
gazmend rama ne prishtin na
Gazmend Rama ne prishtin
Gazmend Rama ne prishtin na shkoi
Gazmend Rama ne prishtin na shkoi dita
Gazmend Rama ne
genta mp3
gg army 2008
gazi lahi
gazibekimi
gazi bekimi
gazi mbulesat
genta sdua tem e tjeter kujt
gazmend rama mbulesat
g-bani kenga me e re
gjyste vulja 2009
Gresa Koqi
gzim leka
gollden-g
gollden-g msn
gili-dy dakika
gjergj leka oj mari
galim baci
genta ismaili-sdua te jem e tjeter kujt
grup kengetaresh vendi im
geti un permas ti perpara
gipsy kings amor mio
gazmend rama afrimi
geti vs viktima
gerifadie greqefsi
ganimete asllani 2009
Genta Ismaili-nje her en vit
Genta Ismaili-vetem ty te dua
greta koci-nuk te ka thene
greta koci-nuk te kam thene
GRUPI GADENCAT
gazmend ramadan
griseida
GADENCAT TALLAVA
geti dhe soni me merr
getuar selimi dhe soni malaj me merr
gasmen rama
gasmen puqja
ge to ari
gena se besoj
grupi alipashtepelena
GENTA ISMAILI UN TE DUA
grupi alipashes
grupi g-host
gjithshka qe eshte e mir ka fund
g-host djatht majt
gazmaned rama pavarsia
gazmaned rama
gazi gezuar pavarsia
gazi ,buqja,linda
genta ismaili e pamundur
genta e pamunder
gazment rama pavarsia
gzohu nan
gena nena
greta koci-nuk ta kom thene
genta smajli - dridhem
genta ismajli taxi
gista vula
gimma
genta-remix
gentiana idrizaj
gazmendrama trans palast
gazmend rama trans palast
genti te dua te urej
genta bertani nora bleona
genta e kam shpirtin eksloziv
gjak i xet
gold-ag jetoj me shekuj
G P S
gazi xheza pandora potpuri
gazi xheza shqipja pandora potpuri
gentrit sula
gocat nga marikaj
gocat e marikajt
gocat e marikaj
gayda
gur gur bahet kalaj
grupi treva shkoder
genta keng te reja
genius jeta pa ty
Gold AG - Ti je Qyrr Diss Getit )
Gold AG - Ti je Qyrr Diss Getit
gentian bushpepa
genta bindem
genti maska e madheshtis
gjyste vulaj dynjaja si dynjaja
genta ismaili albumi 2009
genta albumi 2009
gjyste vulaj te pres
gjyste vulaj dashuria eshte diqka tjeter
gazmend ramapershesh hongra
gjyste vulaj mos me thuaj fjalen kurbet
gjyste vulaj enderr e vjeter
gjyste vulaj vuajtja e gjate
gazmend rama pershesh hongra me speca djeks
gazmend rama pershesh
gjyste vulaj te kujtoj
gjyste vulaj me me puthe nuk esht kodhaj
GETOAR FT SONI
gentta dridhem
geti kalle
gjyste vulaj adem jashari
gazmend rama - pavarsia
gerta koci kolazh populor
gazi buqja linda i sigurt sisha per ty
gjyste vulaj kish pas nana dy jetima
graiqefci
genta per tu jam e vdekur
gjamadani vija vija eshet kosova
genta ismaili-pa ty
gold ag - a tkom shok
gold ag - tkom shok
gold ag new 2009
gaqo qako
ganimete abazii
gjyste-vula.ama ti njŽ puthje
GRUPIAURORAPIZZAI
GRUPI AURORA PIZZAI
gili ne do te fitojm
gjyste-vula.puthja e fundit
gjon lleshi cifteli
gili shajn e na pergojonj le te flasin le te plasin ne do te fitojm
gili fevzije berani
gold ag feat dafina zeqiri
gjostin
gazi, buqja, linds party party
gazi, buqja
Gzim Roci - Veleshtare
Gzim Roci -
genga e jusuf ages
genga e iusuf ages
gazmendi edhe buqja
gold-ag furra gjia
gold-ag furra
gold-ag kosova pavarsia
gold-ag pavarsia
gold-ag gzuar pavarsia
gzuar pavarsia
gjavit vykasmoni
Genta Ismaili - SDUA TJEM E TJETER KUJT
gjustej vulaj
grupi i lepenics
gjavit hykasmonaji
gjavit ahmeti
gjyste vulaj video klip
gjyste vule
greta koci nuk ta kam thene
gzimi batusha
geni gashi
gjigjilushi
gushe bardha
geti ft soni malaj - me merr
gjerg leka
gazi te vjetra
gjyshi ku e lam barin
gili qikat jan mej dasht
gili qikat jan
gabeli elbasani
Gjyste Vulaj Keng Per Adem Jasharin
genta ismaili-cdo gje eshte e mundur
g-golf army