0/0 1/0 1/1 2/0 2/1 2/2 2/3 2/4 3/0 4/0 5/0 5/1 6/0 7/0 8/0 9/0 A/0 A/1 A/2 A/3 A/4 A/5 A/6 A/7 A/8 A/9 A/10 A/11 A/12 A/13 A/14 A/15 A/16 A/17 A/18 A/19 A/20 A/21 A/22 A/23 A/24 A/25 A/26 A/27 A/28 A/29 A/30 A/31 A/32 A/33 A/34 A/35 A/36 A/37 A/38 A/39 A/40 A/41 A/42 A/43 A/44 A/45 A/46 A/47 A/48 A/49 A/50 A/51 B/0 B/1 B/2 B/3 B/4 B/5 B/6 B/7 B/8 B/9 B/10 B/11 B/12 B/13 B/14 B/15 B/16 B/17 B/18 B/19 B/20 B/21 B/22 B/23 B/24 B/25 B/26 B/27 B/28 B/29 B/30 B/31 B/32 B/33 B/34 B/35 B/36 B/37 B/38 B/39 B/40 C/0 C/1 C/2 C/3 C/4 C/5 C/6 C/7 C/8 C/9 C/10 C/11 C/12 C/13 C/14 C/15 D/0 D/1 D/2 D/3 D/4 D/5 D/6 D/7 D/8 D/9 D/10 D/11 D/12 D/13 D/14 D/15 D/16 D/17 D/18 D/19 D/20 D/21 D/22 D/23 D/24 D/25 D/26 D/27 D/28 D/29 D/30 D/31 D/32 D/33 D/34 D/35 D/36 D/37 D/38 D/39 D/40 D/41 D/42 D/43 D/44 D/45 D/46 D/47 E/0 E/1 E/2 E/3 E/4 E/5 E/6 E/7 E/8 E/9 E/10 E/11 E/12 E/13 E/14 E/15 E/16 E/17 E/18 E/19 E/20 E/21 E/22 E/23 E/24 E/25 E/26 E/27 E/28 E/29 E/30 F/0 F/1 F/2 F/3 F/4 F/5 F/6 F/7 F/8 F/9 F/10 F/11 F/12 F/13 F/14 F/15 F/16 G/0 G/1 G/2 G/3 G/4 G/5 G/6 G/7 G/8 G/9 G/10 G/11 G/12 G/13 G/14 G/15 G/16 G/17 G/18 G/19 G/20 G/21 G/22 G/23 G/24 G/25 G/26 H/0 H/1 H/2 H/3 H/4 H/5 H/6 H/7 H/8 H/9 H/10 H/11 H/12 H/13 H/14 I/0 I/1 I/2 I/3 I/4 I/5 I/6 I/7 I/8 I/9 I/10 I/11 I/12 I/13 I/14 I/15 J/0 J/1 J/2 J/3 J/4 J/5 J/6 J/7 J/8 J/9 J/10 K/0 K/1 K/2 K/3 K/4 K/5 K/6 K/7 K/8 K/9 K/10 K/11 K/12 K/13 K/14 K/15 K/16 K/17 K/18 K/19 K/20 K/21 K/22 K/23 K/24 K/25 K/26 K/27 K/28 K/29 K/30 K/31 K/32 K/33 K/34 K/35 L/0 L/1 L/2 L/3 L/4 L/5 L/6 L/7 L/8 L/9 L/10 L/11 L/12 L/13 L/14 L/15 L/16 L/17 L/18 L/19 L/20 L/21 L/22 L/23 L/24 L/25 L/26 L/27 L/28 L/29 L/30 L/31 M/0 M/1 M/2 M/3 M/4 M/5 M/6 M/7 M/8 M/9 M/10 M/11 M/12 M/13 M/14 M/15 M/16 M/17 M/18 M/19 M/20 M/21 M/22 M/23 M/24 M/25 M/26 M/27 M/28 M/29 M/30 M/31 M/32 M/33 M/34 M/35 M/36 M/37 M/38 M/39 M/40 M/41 M/42 M/43 M/44 M/45 M/46 M/47 M/48 M/49 M/50 M/51 M/52 M/53 M/54 M/55 M/56 M/57 M/58 M/59 M/60 M/61 M/62 M/63 M/64 M/65 M/66 M/67 N/0 N/1 N/2 N/3 N/4 N/5 N/6 N/7 N/8 N/9 N/10 N/11 N/12 N/13 N/14 N/15 N/16 N/17 N/18 N/19 N/20 N/21 N/22 N/23 N/24 N/25 N/26 N/27 N/28 O/0 O/1 O/2 O/3 O/4 O/5 O/6 O/7 P/0 P/1 P/2 P/3 P/4 P/5 P/6 P/7 P/8 P/9 P/10 P/11 P/12 P/13 P/14 P/15 P/16 P/17 P/18 P/19 P/20 P/21 Q/0 Q/1 Q/2 Q/3 Q/4 R/0 R/1 R/2 R/3 R/4 R/5 R/6 R/7 R/8 R/9 R/10 R/11 R/12 R/13 R/14 R/15 R/16 R/17 R/18 R/19 R/20 R/21 R/22 R/23 R/24 R/25 S/0 S/1 S/2 S/3 S/4 S/5 S/6 S/7 S/8 S/9 S/10 S/11 S/12 S/13 S/14 S/15 S/16 S/17 S/18 S/19 S/20 S/21 S/22 S/23 S/24 S/25 S/26 S/27 S/28 S/29 S/30 S/31 S/32 S/33 S/34 S/35 S/36 S/37 S/38 S/39 S/40 S/41 S/42 S/43 S/44 S/45 S/46 S/47 S/48 S/49 S/50 S/51 S/52 S/53 S/54 S/55 S/56 S/57 S/58 S/59 S/60 T/0 T/1 T/2 T/3 T/4 T/5 T/6 T/7 T/8 T/9 T/10 T/11 T/12 T/13 T/14 T/15 T/16 T/17 T/18 T/19 T/20 T/21 T/22 T/23 T/24 T/25 T/26 T/27 T/28 T/29 T/30 U/0 U/1 U/2 U/3 U/4 U/5 U/6 U/7 U/8 U/9 U/10 U/11 U/12 V/0 V/1 V/2 V/3 V/4 V/5 V/6 V/7 V/8 V/9 V/10 V/11 V/12 V/13 V/14 V/15 V/16 V/17 V/18 V/19 V/20 V/21 V/22 V/23 V/24 W/0 W/1 W/2 W/3 W/4 W/5 X/0 X/1 X/2 X/3 X/4 X/5 X/6 Y/0 Y/1 Y/2 Y/3 Z/0 Z/1 Z/2 Z/3 Z/4 Z/5 Z/6 Z/7
gold ag randobrava
grupi i kenges fierake
gr beratit
gjeza moj hatigje
gjeza elezi
gjemil salihu athu ka pranver per mua
gazmen rama me sulltanin
gazmemd rama
Gazmend Rama-Sante vuaj me shpirte
Gazmend Rama-Sante vuaj
Gazmend Rama - Sante vuaj
Gazmend Rama - vuaj
gg army je me mu
g-army je me mu
greta ferati
gjiljet bjuti fri
gjiljeta gjilaga bjuti fri
gjiljeta gjilaga
geti feat soni malaj me merr
ganimete abazi shko n'dreq t'mallkuar
ghetto gold ft dj blund
ghetto gold ft tingulli-nt
geh nicht
gjakovari12
gjyte vula
genta ismajli a ësht e pamundur
genta ismajli tradhetar
gazmend rama remzie osmani
gili ti kok fort un kok fort
genta ismaili-e pamunder
genta ismaili-e pa munder
grupi dukaqote
genta ismajli vet u binda
G-Style ft B.king
ggenta e pamundur
gxim uka remix
gruja e burri 2009
gruja burri motrat mustafa
gruja burri motrat
gruja burri
gazmen rama mp3
grupi shoqeria
grupi shoqeria denada
genanna vissi
gazi alo alo
gazi e afrimi tallava
gwen stefani rixh girl
gg armi
gg armi-scorpioni ft b genium
gg armi-scorpioni
gazi qika e ameriks
ghentc
geti dhe genta
gvdlnvig6
gazmend spahiu
Gazmend Rama-me ni vash te bukur
Gazmend Rama-dashurova me ni vash te bukur
ganimete jashanica dy zemra
ganimete jashanicen
gjona
gj gj
gjgj
gj gj kush po tutet
genta geti ti je hala
golden bullit
getoari ftsoni me mer
genta unifikatil
gili-nuk adoptoj
gili-nuk abortoj
gulum benim
GENTIANA FERATI
grupi aurora amanti
genata geti shtet
g-bani feat bledi milioneri afrohu
g-bani afrohu
gladiatori-stic
Grease
gladiatori-stic.mp3
gruaja n'amerik
gili bora e majit
genta mos me thirr me sepse jam e vdekur
ghost king andi kendi
greta koci kollaz
geo da silva-i'll
gold agg amaneti
Genta Ismajli - E Pamundur New 2009
genta iamsjli
Gjuajm Si Shqiponja
genjeshter
genta sdua tjem e tjer kujt
g-stoone
gipse kingsi
get better
gimi le
genta epa mundur
grupi tetovar
gazi nje dashnore
gentiana ismajli te desha
gentiana ismajli te desha me te vertet
gëzim jaha
gentiana ismajli s'dua t'jem e tjeter kujt
gjermunisht
germunisht
gazi buqja bey bey bebe
Genta - new
gjamadani vijav vija
greta-do me shaj nena
gjavit sadiku syt e tu
gjku zemres time
grugi rbd
grugi rbd mia manuele reberta djego lupita gjovan
grugi rbd mia manuele reberta djego lupita gjovan i so rebeld
Ghetto-Ej ej
Ghetto-Ej ej (master)
g-gunies
genta ismaili getoari krejt e din
gazmen rama afrohu
gxim ahmetaj
gazmend rama bay bay baby
Gjemajli tallava
garda kumanoves
gold ag sweet 2009
gold ag sweet2009
gold ag sweet
gili me ty u kry
G-BANI GERDECI
G-BANI KENGA E GERDECI
ga baj baj bejbi
gjeto 300 vjet me rrnu
gili u kry
GOODBYE MY LOVER - JAMES BLUNT
gold ag sweet 2009
g-unit new
genta ismajli 2009 qeni qe leh
genta ismajli 2009 qeni qe lehh
genta ismajli 2009 qeni
G Dema ft Suo J
gjeni fer llopes
geregoo
ga aga
goodby my
g latli
gweb stefani
gjej bloni
gezim kaso-aty ku me lindi nena
gentus
G-Gold - dada police
greta.koci.
grupi eleni gjika
genta vs geti
gjyste vulaj 2008
gente ismali
gmcd atmosfer
gmcdfeat.imagjinata
gmcd feat.imagjinata
gzimi e uka
gentiana ismajli skllav ti kurr sdo jesh
genti nga pirana
geto gold feat da gost
Gjilani Clan
GLan-G Clan
GLan-G
gili ernisi kur u ndame
gili ernisi kur u ndame
gili ernisi
gili ernisi
gupi labush
gile file
gresa beluli 225 441
gazi buqja loinda
gazi e pandora
geto gold-drog per vesh
genta ismaili dride.degjo.com
gurbet nake humb e na ke tret
GENTA GENTI SHTET NE VETI
gili me kujto
genta ismaili dridhe.degjo.com
GENTA V GENTI
GENTA GENTI GENTA GENTI SHTET NE VETI
gili haram kjo puthia ime
gazi dhe buqja bay bay
Genta ismaili- E pa mundur
genta usmani
gozhda e nastradinit
gangland
ganimete abazi jeton dashuria jon
ganimete abazi jeton dashuria
ganja-alba
ganja-alba
Genti Genta Krejt e Din
gzim kelmendi
guokgi
gjyste vulaj dhe bashkim alibali cobani
gjeki sikur nje flutur
gjeki sikur nje flutur
gili e reja
gjyste vula 2008
geta ismaili 2099
geta ismaili 2009
gajde horo
gjeki sikur nje fluter
gjyste vula jam vajz shqipetare
gjyste vula shqiperia
grtuar selimi
gj luku
gold ag disk
gj luk
gold dg
gold dg amaneti
ga so lino
ga so lina
gjimil saliu
gazmend rama bossi
GENTANJE HER NE VIT
gazmend rama isha bossi numer 1
gezim ahmetaj kenga e aziz kelmendit
gabina numer tre
gzim nika shqiperi o nena ime
gzim nika gurbeti
gzim nika oj kosov oj nena ime
Grup Hepsi : Kalpsizsin
gjyste vulaj shah mat
genta ismaili e pa mundur
giminiki
gajdja origjinale
gurbet larg
ganimete jashanica fryj moj er
Genta Ismajli Mpuq
gazmend rama- jetim jam
genta ismaili 2007
gramoz gervalla-bini defa bini
gjan gjan moj gjan
gjeza te dua vash
gazmend rama -jetim jam
gazmend rama -jam jetim
Golden age-Drenusha-Bashke e Kallim
gocat mos i shani
grupi i lushnjes
gili mke vra
gili me ke vra
gazmend rama-jetim
gazmend rama-jetim jam
gili ke vra
gili me ke
gili me ke vra
gurbeti ervisi
genta ismali ne ajk e mjalt
gili feat enis potoku
gili feat enis potoku kur u ndam
gili-ne diaspor
Gazmend rama-s zot merma shpirtin tim
Gazmend rama-o zot merma shpirtin tim
gentiana ismajli sdua te jem e tjeter kujt
genta ft geti
gold og
genta skllavci
giusy fereri
gjin pepkola
greta koci-pije detin
greta-zbulo sekretin
gold ag amaneti
gold ag Sherri i Presheves n'der t'Stambollit
gurbet me ke djeg
geti-nora istrefi
gjezahir elezi aferdita aferdita
gjyste bulaj
gold ag kysmeti
gold ag mixha bib
gazmend rama me kengen alo alo
genta sduakaltrina selimi ti se don as ken
gzim bytyqi
genc pruvukaj
ganc pruvukaj
genta mosensho zjarrin
getoarti
giovanna
genta ismajli sme she ne sy
GRUPI LABERISE
good ag
god ag
GRUPI I VLORES LABERIA
gazmend rama sante vuj me shpirt
gg army per her te fundit
genta ismaili bindem
greqisht kang
ganja shko dreq mallkuar
gjjyste vulaj
ganja shko dreq mallkurar
genta sdu tjem e tjeter kuj
genta ismjali stua tjem e tjeter kujt
genta ismjali stua tjem e tjeter kujt new 2009
Gr. iliret
genta ismjali new 2009
genta ismajli e kam shpirtin ekplosiv
gruja e mir qysh duhet me kon
gjeto luta
gjanibe oj gjanibe
gili kan rrejt
gilit enis potoku
gili enis potoko
gazi buqja bye bye
gg-army nje e kalume
g-army nje e kalume
g-army nje e kalume
guret
gjono forllopez
greke policija
gjasht tetor gjashtetet
gjasht tetor
getoar selimi soni
golg ag
gianoulis
gjkakun ma ke pi
guret e beratit
goc maxhike
gjanna
gazmen rama katundare
gjanna u kendaqa tuj e kendaq
genta ismaili qeni qeleh
genta ismajli qeni
gazmend rama te stacioni
grupi ferit
gold ag ft:andin randobrava
gold ag ft: andin randobrava
gazi po tkerkoj falje
gospel-latin
genta ismaili-nje here ne vit
g beniuz mos shko
genta ismaili skllav ti kur do jesh
gazmedn rama
gazmedn rama
gazmend buqja linda
gimie tallava remikx
gimie tallava
gjezahir elezi knon bylbyli
golden ag 2009 amaneti
gjergj jorgaci
gjeje nusen the dashnin
gena ma mir me ty
gena ma mir me ty e fukara
gjum nuk ka gjumm
genta ismaili dashuri
genitana ismali
gold ag dafina 1 dit tek ti
gold ag dafina zeqiri
gjeki e kujtoj sonte ate nat
geti unikkatil
geti unikkatili tu u sha
grupi i patosit
genga antigona
gili-enis potoku-kur u ndam
gili nata
genta simajli e pa mundur
gazmend tama
geresurovedimu
gere
govofje
gjinekologi
gjinekollogu
gjinikollogu
ganja diskoteka
gold ag ferat.drenusha latifi-bashk e kallim
gold ag-bashk e kallim
genci dafina
Gatshem per pasoia
gold ag-shoku im
gold ag(night rappers-shoku im)
grupi nga kuksi
gili e enis potoku
gjegj lukai
greta konci
gjeto lucaj-3000vjet
ganimete abazi kristi
gushebardhe
gb-mc dilni kerceni
gb-mc otr
gezur bija
gezur
gezu
geti e soni malaj
geti e soni
gili sinan prap se prap
ganimete abazi-mirupafshim ne kosoven e lire
ganimete abazi-mirupafshim
goola
giorgos mozonakis
gentia ismajli
gacaferi florim limi
gazmend rama i mashtrove
grozi
gili nes potoku kur u ndam
gili kur u ndam
gili nese potoku kur u ndam
gili enis potuku kur u ndam
gili enes potuku kur u ndam
getamimarekerrete tulifare
geti-fystanin lara lara
ganja dhe kristi gjysma tjeter
Gona-Eja ktu,eja ti
genta albumi
greta koqi kush te foli keq per mu
gazi me qefteli
gjezo luca
genti engjellushja ime
geti me merrr
Give me One Reason
gzi tallava
gjevdet havdalli
gevat havdalli
gatoari
Gangsta army-na jena
geti ft genta ismajli
gjaku izemre time
genta ismaili zor me mu
gili se ti mke vra me puthje trathtare
gjelina
genta qeniqe leh
grupi gjilanas
grupi gjilanas tallava
gazi me buqen une plus e ti minus
golde gj
golde ag andin randobrava
gazi buqja une plus ti minus
gjaferi me saksafon
gazmend ramen
gjith kengtart
gazi xheza shqipja pandora leka
gazi,mimoza,pandora,xheza
game over-diss unikkatil
genta ismajli kthehu serish tek un
genta ismajli kthhu
gruja en armerik
genci 2009
genta ismjali kthehu
genc predvukaj 2009
genta nuk esht e mundur
gjema ch
greta zhani
gili dhe enis potoku-kur u ndam
gezuar pavarsia ekosoves
gazmend rama -buqja
gazmend rama -buqja bye bye babi
gazmend rama -bye bye babi
gazi bquja zemer
gazi bquja
gjemil salihu falmi syt e zi
gjemili syt e ri
good girl gone bad
gjit ma bane taj ma nan
gjit me bane
gagamel
Gazi rama 2006
gjyste vulaj jam e mb si shiqer
gurebetqari im
gold ag ft nora-trip
gili se ti mke vra me puthje tradhtare
geng dashurije
geto loca
gena-ti vetem qaje
gazmend rama u mashtrovaj
gazmend rama po vuaj
g max me fal nene
greta koci-pije
geti kalle sonte
genci dhe mirsa kerqeli buz mbi buz
greta berabi
gheb mami
gazmendi bJ Bj bejbi
gentijana ismali zor zor
gjall apo vdekur
ganimete salihi
gurbeti pampur
ganiete abazi
gezim kida
getoar selimi 2009
gili enis potoki
gjyste vula album 2008
GJIRA FR DMC
geti avion
gili-adaptohem
greek spirit
genios
genge me kallasha
genios mos shko
gng me kallasha
genta per ty jom e vdekur
gjyste vulaj vaj vaj
gazi buqja dhe linda disko
gjinkla
gold ag mallkimi
ganimete abazi miupafshim
gangsta-arm
gazi-nje dashnore
genta puq e puq
gazmend rama pamvarsia
ghithcka
gruppi i tepelenes
gazmeni ilahi
gusht
gazi ilah
genta ismali qeni qe len
gili se ti mke vra
gili se ti mke vra me puthje tradhetare
genta skllav sdo te jesh
genta skllav
genta ismajli skllav sdo te jesh
greta koci erjon korini
gehtogold
grohmonte
Gzim Ahmetaj-loti i nanes
genta ismaili qen qe leh
genta a pa mundure
golden_ag_-_amaneti
gangsta fiesta
gazi-lujma doren
gazi-katunare kqyre oren
gazi-katunare sa e ki oren
gazi dhe buqja e di
gazi dhe buqja e di
geti zemer
garmed rama adem jashari
gazmed rama adem jashari
gjerul
gazment hyda ilahi
Gamgsta army
Gamgsta - army - dead
gjevefelli
gabova qe te pash
gabimi jetes 02
gabimi i jetes 02
gzim mehmeti
gzim muhameti
gzim muhamedi
Genta dhe pse te dua
g bani ft
geti chili
gazmend rama-perqafom
gazmend rama buqja diaspora
gazmend buqja diaspora
gazmendrama-perqafom
gazmend ramaperqafom
gg army a mu a pare
genta-sme sheh ne sy
gentijana ismalji
gazmend rama-qaj aktore qaj
genta sdua te jem e tjeterkujt
Gezim nika o sa mir me qen shqiptar
gili sikur
galden g
gafur vajs ashkane
gafur vajs
gafur qerimaj
gjakinh ma ke pi jeten ma ke nxai sabria
genjus kush ka faj
gjamadani vija vija
genjus kush ka faj kengtar
genta simajli mso me thirr
genta ismjali mso me thirr
G diti
getifeatsonimalaj
gona eja ti
greta koqi sa me lodhe
gazment buqja
gili dhe enis potoku
grupi lezhes
gresa nr yt
ganimete abazi- shko ndreq tmallkuar
Grupi i Lezhes 2
gytbeti
gzimi alo alo
gzim nika ne prishtin
Genta Ismaili tradhetar
gzim nika ne ne kosov ne tiran
g-gantat dellta
gohan ozem
gokhan ozem
gili ti je budall
genta ismalji rrafsh
gisht per mc
grupi er e tepelenes
ghetto ej ej
guns n roses november rain
ghetto ej ej master
gara ga so lina
gjilasfia
gara solina
Geo Da Silva - I'll Do You Like
getohfresh
getoofresh
getoo fresh
ghetoofresh
ghettofresh
Gipsy King Amor mio
gzim e lot
gzimi i nanes
Gkhan zen
Gkhan
grupi 3nt ft sony
GHHHHHHJKLO;OP
genjeshter kritike
gerta berati egzistoj
gili-me ty u kry
gili-u kry
gili-u kry me ty
gustevulaj
gazmenda rama kur e mora vesh
gazmenda rama 1998
gotat theni
Greta Koci Greta Koci - Nuk Ta Kam Thene
gezim kazo
gjeki ne ditlindjen tande vetum un mungova
genta da di bota
genta da di
Graity Albania
Gravity Albani
genta ismali1
gjilanin
gazmend rama zemer hekur
gjemil saliu 2009
gg army me pistolet ne dore
gjemil saliu 2008
gazi buqja bay bay bebi
GETUAR SELIMI GETI
gazmend rama ishte nat e fundit
genta ismajili-nje her ne vit
gjira - this one is mine
genta ismajli e pamunudur
gold ag ku mbett presheva
gazi ganja
gjemil saliu pranvera
gezim kerhani
greci
goltag
gold ag amneti
grupi e re gjirokastres
golde AG amaneti
gippsy kings
gippsy king
genta ismaili e pa mndur
Gold ag-Veç po du me t'qi
gjakin ma ki pi
gazmend rama- te dua
goga sekuliq
gazmend rama- xhelozi
gazmend rama- pse
genta nuk me don
goruntulu merkezi
Graviti Albani
gazmend rama - as vet sedi
genta ismail se pranoj
greta koci krkoj
genta ismali per 2009
gerta.koci
gerta....koci
genta ismaili kryr me sy
gert.akoci
GAJDE ORIGJINALE
gjesten timberlake
grupi llapusha
Geti ft Mirsa
Genci ft Mirsa
grupi hajdar dushi
gezim sala o bajraku pika pika
gasetofoni
GAZMEND RAMA AH MERIT
gaboj zemra
genta soht koha per ty
genta pse te dua ty
genta ghetto gold
gazmed rama-a pranvera pranvera
genti krejt e din kosova
gjgjeto luca 300 vjet me jetu
genti krejt e din kosova
gjgjeto luca
genta ghetto
gazmend rma kng dasmet
gjeki kenget evjetra
gjezil elezi
GENTA ISMAJLI - Sdua t'jem e tjeterkujt
genti liki
GENTA ISMAJLI - 2009
GENTA ISMAJLI - 2009
geta adelina
greta koci kolazhi
genta ismajli-e mundur
GJESTIN TEMLE
gurbeti ska pare
grupi imuarremit
gili-ti nuk je mir
genta-epamundur
gazi era kredit
greta koqi nje her ponje hej jo
genta shpirtin eksploziv
grupi struges
gentian gushpepa
gili enis potoku kur u ndahm
Gili Ft Enis Potoku - Kur u Ndam
grupi mjellmat
grupi ali pashe tepelenes
genti gushpapa
gjasht tetor 68-te
grupi 403.
gili ft enis pataku kur u ndam
G-Gang
gili ft enis pataku -kur u ndam
Gennc
g. bani e crazygirl
Genta - a eshte e mundur
gt-junior
g-fighter ft gt
gerta behluli
Greta Berati C`do hap qe bej une
Greta Berati Q`do hap qe bej une
g - solder
g -soldier
g - soldier
gaidia
gajdes
genta skllav ti kurr sdojesh
grupi405
genta rember me
grupi 405
ganimete abazi - nuk e rrok
GILI ANI ANI
gani baraj
gotes
Gulla Prral Me Tupan
genta sme she
gurbeqari luljeta
g.g-army
gzimi kosovare
greke e reja
greke e reja
greke e re
greke e re
gazmen rama baj baj bejbi
gjeot luca
gjeoto luka
gena-sagapo
grisela mondi
gli-me kast
genta nukme mbullen syt
genta nuk me mbullen syt
gjestin timberley
grup u2
gjister timberber
gjister
gang band
gentiana ismaili-dridhem
g- loni
gezuar me tupan 2009
gold ag ft. andin randobrrava
Gili dhe Enis Potokut
gili i braktisur kur t jesh
getielvanagjata
genta ismajli nuk dua tjeter
gjeta lucio
gjarprit
genta-epa mundur
gena papagaja
gol-ag dridhet
gazmend rama kamet denu allahi
gjeki joms ukthe
grupi kosovar
grupi kosovar vendi im
gazmend rama vallahi
gazmend rama do te kerkoj falje
GILI NE DIJASPOR
genta-pa ty
gazmen rama buqja linda 2009
gazmen rama linda buqja
gazmen rama linda buqja
getuard kryeziu
Gengste Army-Na Jem
gesuar2009
G-BANI ft MJ XHELO ft CLO-D ft GJYSHI- 355
G-BANI ft MJ XHELO ft
G-BANI ft MJ
G-BANI-D ft GJYSHI 355
gili enis potoku-kur i ndam
grek nikosvertis
gili enis potoku-kur u ndam
gena per ty
geti-getuardi
goin'throug
gjin dona si mekatare
Ganja N'driten e qiriut
greta koci - do me shaje nena
gazmend rasma te vjetrat
gazmend rasma
gjon ukaj diskotek
gjon ukaj gjermani
gamili o vogel
gamili
genta dridhet
gentalori dridhet
genta ismaili vetem nje her
genta ismajli e pamundure
ghjoljg
gjeku festa ekosoves
gjeku festa epavarsis
gjetllia shqip
greke glika
gjetllia
gazmend rasma 1998
gazmend rasma 200
gazmend rasma 2000
gazmend rasma 2004
gazmend rasma 2009
greke sorry
gold ag kijameti
getuar selime viktima ne telefon
gold ag kiameti
getuar selimi viktima ne telefon
genta isajli dridhem
genta ismajli'
gazi buqja lindi
greke picirika
grekeglika
greke to tango tis nefelis
grupi shkodran per atdhe
geni e sela
genta ismali-e pamundur
genta ismali-
grupi shkodres atdheu
Gili Enis Potoku - Kur u ndam
grupi shkodres
greta koqi kercim dashurije
greta koqi valle dashurie
greke gena
GJON KOLLO
gonge dasmas
genta e pa mundu
gazmend rama-zemra ime
gold ag green
greta zani cigani
gazemd rama
gurbetqati im
geti dhe pandora
geti dhe pandora kjo dashni
grupi fierak
gerta vetem
gjestin timberllaj
gjithmon do tme takosh mua
gjihmon do jesh i imi
gazmend rama - ni dhimbje
gazmend rama - nje dhimbje
gazmend rama - zemren time
gili nis potoku
gjelozo
Gjuha Kullerav
ganimete abazi-u mashtorva
genta ismajli aedi's xix
genta ismajli ai sme do
gt ft. g-fighter
genta ismajli pa arsye
genta ismajli jam e huaj
genta ismajli pa ty
genta nje hre ne vit
gramos gervalla luj luj
gangsta rap
greta koci zemra perty ndal
gili ft eniss patoku
gazmend rama uk gjakova
gaymend rama qikat e sadikut
gazmend rama ilhai
g bani dhe creazy girl
gjrzair
gjezair lot emi
gjemail retkoceri
gazmen rama parti parti
genjos
gazmend rama parti parti me duhet pa tjeter
gazmend rama parti parti nese ka mundesi me gjet
genta prap do ti lutem
genta ismajli sa ilaq
genta ismajli sa ilac
gang patrijotike
gazmend shala
gmcd baco baco
genta ft angjela
getFT soni me merr
genta ft angjela peristeri
genta vjedh angjela
gili skur te isha djal
gli se ti me ke vra
gili ti me ke vra me puthje tradhtare
G.P.S rip dona
greta koci nuk te kam thane
genta mos me thirr me
geta luco
genta ismaili mos me thirr me
GRUPI NESA - Zi e bane Zemren time
GRUPI NESA -
gjyste vulaj-do ta fitoj zemren
gjyste vulaj-do ta fitoj
gel de
getoari vs unikkatil vs noizy
gazmend rama te vjetra
genta ismojli
greta berati te vjetra
greta berati per ty
greta berati te mendoj
gazi anila anila
greta berati me mungon
gazi-anila anila
gili-nuk adaptohem
Genta Vjedh/Angela 2
gazmend rama-anila anila
gjystesheroj
genta i smalja
gjyste valaj
gurbeti veshtir eshe oj nane
gjemallum
ghtzui
gangstas on world
genc murati
gzi lumnije
genc prejlvukaj
gazmend rama ramush
greta koci - nuk te kam thene
gereta berati
gazi linda guqja
gezim gazo
gold age amaneti
gazi ku je ti
gentiana ismajli s dua t jem e tjeter kujt
goce e llastuar mandi
goce e llastuar
gjeto lucha
grupi plifornik i tepelenes
gjakoville
gazmend rama per dasma keng
gjakoville MP3
get on your boots
gent ijsmajli
gOLD-AG sweet
gazmend rama buqe
gOLD-AG sweet 2009
gazi vs buqja
gjira ft kobra ft dmc-premtimet
gena ziklen veizi
genta sllava siti nuk bahem
gjyshja te nipi
GENTA ISMAJLI - E pamundur -
gentiana myftari
gjeva lladrovci
gili enis potoku
gjani
gazmenf rama
gomeri
ganimete agazi
gent z
gili me tkast
genuse
Gjitone e bukur gjitone
g bani crazy girl te dua
Gjemile gjeMENDIIII VULIII ...mile
golt ag
grido jacopo sarno
gjono loca
gjemil slihu
gjemil slihu 2007
getna ismajli
getto nana qikes
gettos3
gettostar3
genta unfaithfud
gjikie big mama
gjikie
GILI feat: SINAN VLLASALIU - Prape se prape
gangesteret
gili ne u ndam
gili o samir tabana
gold ag-n'msn
g.m.c.
GOCE TIRANA
gety
gjigla
genta pamundur
gazmend rama kengen kosova pavarsi
gol ag amaneti
Gresa - Hipokrit
Gjyste Vulaj - Potpuri 2009
gazmend rama-as vet sedi
gr elenaqi
gjemil.salihu
gili dhe enis potoku-kur u ndame
gili dhe enis-kur u ndame
gili-kur u ndame
gjihte vulaj
gubetini
genta keng valle
grupi pishat eja tash
gold ag-amneti
galena azis
genta esht e pamundur
gazi buqja linda mercedesi
g ban
genta ismajli-qeni qe le