0/0 1/0 1/1 2/0 2/1 2/2 2/3 2/4 3/0 4/0 5/0 5/1 6/0 7/0 8/0 9/0 A/0 A/1 A/2 A/3 A/4 A/5 A/6 A/7 A/8 A/9 A/10 A/11 A/12 A/13 A/14 A/15 A/16 A/17 A/18 A/19 A/20 A/21 A/22 A/23 A/24 A/25 A/26 A/27 A/28 A/29 A/30 A/31 A/32 A/33 A/34 A/35 A/36 A/37 A/38 A/39 A/40 A/41 A/42 A/43 A/44 A/45 A/46 A/47 A/48 A/49 A/50 A/51 B/0 B/1 B/2 B/3 B/4 B/5 B/6 B/7 B/8 B/9 B/10 B/11 B/12 B/13 B/14 B/15 B/16 B/17 B/18 B/19 B/20 B/21 B/22 B/23 B/24 B/25 B/26 B/27 B/28 B/29 B/30 B/31 B/32 B/33 B/34 B/35 B/36 B/37 B/38 B/39 B/40 C/0 C/1 C/2 C/3 C/4 C/5 C/6 C/7 C/8 C/9 C/10 C/11 C/12 C/13 C/14 C/15 D/0 D/1 D/2 D/3 D/4 D/5 D/6 D/7 D/8 D/9 D/10 D/11 D/12 D/13 D/14 D/15 D/16 D/17 D/18 D/19 D/20 D/21 D/22 D/23 D/24 D/25 D/26 D/27 D/28 D/29 D/30 D/31 D/32 D/33 D/34 D/35 D/36 D/37 D/38 D/39 D/40 D/41 D/42 D/43 D/44 D/45 D/46 D/47 E/0 E/1 E/2 E/3 E/4 E/5 E/6 E/7 E/8 E/9 E/10 E/11 E/12 E/13 E/14 E/15 E/16 E/17 E/18 E/19 E/20 E/21 E/22 E/23 E/24 E/25 E/26 E/27 E/28 E/29 E/30 F/0 F/1 F/2 F/3 F/4 F/5 F/6 F/7 F/8 F/9 F/10 F/11 F/12 F/13 F/14 F/15 F/16 G/0 G/1 G/2 G/3 G/4 G/5 G/6 G/7 G/8 G/9 G/10 G/11 G/12 G/13 G/14 G/15 G/16 G/17 G/18 G/19 G/20 G/21 G/22 G/23 G/24 G/25 G/26 H/0 H/1 H/2 H/3 H/4 H/5 H/6 H/7 H/8 H/9 H/10 H/11 H/12 H/13 H/14 I/0 I/1 I/2 I/3 I/4 I/5 I/6 I/7 I/8 I/9 I/10 I/11 I/12 I/13 I/14 I/15 J/0 J/1 J/2 J/3 J/4 J/5 J/6 J/7 J/8 J/9 J/10 K/0 K/1 K/2 K/3 K/4 K/5 K/6 K/7 K/8 K/9 K/10 K/11 K/12 K/13 K/14 K/15 K/16 K/17 K/18 K/19 K/20 K/21 K/22 K/23 K/24 K/25 K/26 K/27 K/28 K/29 K/30 K/31 K/32 K/33 K/34 K/35 L/0 L/1 L/2 L/3 L/4 L/5 L/6 L/7 L/8 L/9 L/10 L/11 L/12 L/13 L/14 L/15 L/16 L/17 L/18 L/19 L/20 L/21 L/22 L/23 L/24 L/25 L/26 L/27 L/28 L/29 L/30 L/31 M/0 M/1 M/2 M/3 M/4 M/5 M/6 M/7 M/8 M/9 M/10 M/11 M/12 M/13 M/14 M/15 M/16 M/17 M/18 M/19 M/20 M/21 M/22 M/23 M/24 M/25 M/26 M/27 M/28 M/29 M/30 M/31 M/32 M/33 M/34 M/35 M/36 M/37 M/38 M/39 M/40 M/41 M/42 M/43 M/44 M/45 M/46 M/47 M/48 M/49 M/50 M/51 M/52 M/53 M/54 M/55 M/56 M/57 M/58 M/59 M/60 M/61 M/62 M/63 M/64 M/65 M/66 M/67 N/0 N/1 N/2 N/3 N/4 N/5 N/6 N/7 N/8 N/9 N/10 N/11 N/12 N/13 N/14 N/15 N/16 N/17 N/18 N/19 N/20 N/21 N/22 N/23 N/24 N/25 N/26 N/27 N/28 O/0 O/1 O/2 O/3 O/4 O/5 O/6 O/7 P/0 P/1 P/2 P/3 P/4 P/5 P/6 P/7 P/8 P/9 P/10 P/11 P/12 P/13 P/14 P/15 P/16 P/17 P/18 P/19 P/20 P/21 Q/0 Q/1 Q/2 Q/3 Q/4 R/0 R/1 R/2 R/3 R/4 R/5 R/6 R/7 R/8 R/9 R/10 R/11 R/12 R/13 R/14 R/15 R/16 R/17 R/18 R/19 R/20 R/21 R/22 R/23 R/24 R/25 S/0 S/1 S/2 S/3 S/4 S/5 S/6 S/7 S/8 S/9 S/10 S/11 S/12 S/13 S/14 S/15 S/16 S/17 S/18 S/19 S/20 S/21 S/22 S/23 S/24 S/25 S/26 S/27 S/28 S/29 S/30 S/31 S/32 S/33 S/34 S/35 S/36 S/37 S/38 S/39 S/40 S/41 S/42 S/43 S/44 S/45 S/46 S/47 S/48 S/49 S/50 S/51 S/52 S/53 S/54 S/55 S/56 S/57 S/58 S/59 S/60 T/0 T/1 T/2 T/3 T/4 T/5 T/6 T/7 T/8 T/9 T/10 T/11 T/12 T/13 T/14 T/15 T/16 T/17 T/18 T/19 T/20 T/21 T/22 T/23 T/24 T/25 T/26 T/27 T/28 T/29 T/30 U/0 U/1 U/2 U/3 U/4 U/5 U/6 U/7 U/8 U/9 U/10 U/11 U/12 V/0 V/1 V/2 V/3 V/4 V/5 V/6 V/7 V/8 V/9 V/10 V/11 V/12 V/13 V/14 V/15 V/16 V/17 V/18 V/19 V/20 V/21 V/22 V/23 V/24 W/0 W/1 W/2 W/3 W/4 W/5 X/0 X/1 X/2 X/3 X/4 X/5 X/6 Y/0 Y/1 Y/2 Y/3 Z/0 Z/1 Z/2 Z/3 Z/4 Z/5 Z/6 Z/7
pa mbarim
pina viski malo coca cola
potpuri - Labinot Tahiri dhe Aziz Murati
pusict dolls
pina viski malo cocacola
ponsajnh
POR E PRANOJ
p1kado ft simpatiko-jay zide
push it to the limits
produkt 28 mis im
perinati
prej gurbetit
pse ste kam
pavarsia 2009
pse gabova
p-diidy
pajushka
p-didy last night
para dite pasdite
per ty ex
prishtina eshte e jone
po martojm
po jetoj me vetmin
por dashuria nuk harrohet
pandora potpuri
per ty(dedikim
per ty dedikim
plisi shkelqen
pasthirrmŰ
pellumbesh
popullore mesme
pa ty mbeta
Pse Po M'shtin
pa hile te deshta
pandora special per gadafin
per fanellat
Pandora- nuk e paskam dit
Prifti Eja ne prere te te marre
Per ni qast me ndali zemra
Per ni qast me ndali zemra
pajtimi-tallava
patriotike live
poezi nga mirush kabashi
pi sho dritat permas
pi sho dritat
per gllogjan
per haradinaj
po vin msitit
pse eshet keshtu jeta
pse jeta
po bojm darsm
po bojm darsme
po lujna me qika
parajsa o me lule
paloje ex
potpuri sinan vllasaliu gili edona llalloshi
potpuri drec
prall me tupan flokflor
prall me tupan -flokflor
pandora jalla moj mihane
pe du ni femer
po e du ni femer
per fisnikun
ponovica i zi
presioni po pina
poe zi
poezi per ty shpirt
porpori
per mitrovices
paqe jo luft
pi rakii
prejadit qe jemi nda
Phat0s
Phatos
puši-puši
plauget
PARFEMI
PARFEMI SAJE
per ty teuta selimi
pussycat dolls hush hush 2009
pussycat dolls hush hush 2009
pussycat dolls 2009
poezi romantike
pse me len moj ne vetmi
per radio-malsin
pandora xhavit shijak
pse me the dua
pse the dua
per mu osht ajo
per mu oshte ajo
per mu ajo
per mu ajo
puthjen e pare
pellumb vrenica
po po - duda
po - duda
pellumbeshe mozi
produkt 28-mos fol
pash dy sytne ball
pavarsine e gezofte kosova
po te pres sonte mentori
pse o zemer me merr meri
prezen brak
prej turqije azem mala
prej turkije azem mala
prej turkije azem
prej turkije
prej turkije
per rugoven
pse je larg mej
pandora per besarin
peparim kastrati
popni
pegizima
per qorr ilazin
pse egzistoj
popullore myseqare
PER KOMBIN
popullore myseqare 2009
permbi gur
polifonike labe
psakali terezis
poem dashurie
pa gaz
pasion de gravitant
per taulantin
pijanece
pandora kur imbushi taulanti 17 vjet
prej nio shpati o ti nshova syt
prodersorjo
price doublhe g
price double g
price g
poni hop hop
pse se len nana e qikes
Poison (E7) - Per Qdo Mahall
pilli mondes
prishtina remix
prishtinali une jam
popullore-ani mori nuse
prrall me tupan dashnija bigjoz
putpori me bilbilat
poni-si trendafil remix
presioni taking over
presionift jetoni taking over
presioni ft jetoni taking over
pusicat girl
police dj
PICIRIKA SHQIP
prrall me turqileshat
Pjeter Gjoka
prrall me tupan turqileshat
pirroqaku
pirro qaku
prel doda ku po ik kjo rini
piro qako per nje qst me ndali zemra
possy catdols
possaca ddols
patiriotike
peniderti bo je lli tej
pe kallim unikkatil
pashko
pavarsina v susuri
pavarsin v susuri
pshi lot
per nje goc nan ka hy sherri
Patiently
Patiently feat Eminem
pavarsija e kosoves Unikatil
pese fustanet
po me iken beqaria
pussycat dolls i hate this part
po mendoi
pse me harrove pse me lendove
paty jetoj por sjom gjall
populora
PER MU SKA DASHURI
pdg 196-1
PLLUMB VRINCA KOMSHIJA
PLLUMB VRINCA SHOQJA IME
premi n'bixhoz
pata ra premi
Peygamber G├╝lleri - Yetim k─▒z
Peygamber G├╝lleri
pjure love
pse ti nuk kalu
pa ty skom jet
presioni menze me raki
plumi vdekjes
pagabont
pagapond
per ditlindjen tane
perpaeim brati
patriotike 2007
patriotike 2008
per shoqerin
party arbas
pisycat dolls
pavarsia murat gjoniku
prej burgut
POPULLORE KOLONJARWE
popullore shqip jugu
popullore shqip jugu
porosia e nanes
pse sme vjen rend oranvera
poni te dashuroj
ppandora
produki28
pa deshiren tone
po ta dia s te dua
Pse Fryna
pro band kaltrina selimi
prej jugu ne veri
portakalli
prejt tetov ne gostivar
prresjoni
ponifonike
ponif
pralla m tupan
pralla metupan
party piple
pese minuta
po ndryshoj
pidhi me fleta
pimpi
po doni frrk
pavaresia e kosoves unikatil
poni labe
parime
pesqind e tre
po po un jam llapjani
parameje del me tjeter
pershendetje per durresin
per durresin
pimi_--muli
paradajs
perdhunimi
prind
prinderit
per fatmirin
posomolipi
per flurimin
puthja e engjullit
pse te dua ty?
pussy cats dolls
po e vet
parashqevia
per pavarsi shqip
platin'um
per ti u treta
polifest 2003
polifest 2002
polifest 2000
pa borgje nuk te marr ty
pullumbesha
pop musik
pralla me tupan
per kaqanikun
presioni veat gem belushi
pse o zot
poni si trondafil
pandora nuke paskam dit
pandora nuk e paskam dite
po degjomi
pandora tallav
pikla
pse me thua te dua
puci pici
pysichetdolls
prenke jakova-synin si qershia
prap Vikim n'telefon
po te lus thirrem ne telefon
po te lus thirrem n telefon
po te lus thirrem ntelefon
po te lus thirrem
prej kur jem
patrioti
poaa
pe du ni femen
private dance
poni stine mix
prejo ni shpatit
poni stine remix
pandora gazi
pranvera pa zambak
pa zambak
pashen
per dashuri fadili vogel
pimpps
po te jap fjalen porsi tburrit do jam nusja e merturit
princes e dugagjinit
pa ty nuk kam jet
prej kur jem ndar
per gyrbet
piruet
pashallarŰ
poezi dashni
pavarsin bashk ta festojm
pse vrapon moj jete
per tjeter je feju
per tjeter je fejuar
per shesh hangra
pasqyr e thyer
playbek
Proffi
per trimin
pse tradhtare me ke tradhtu
pa ty s'jetoj shpat kasapi
perlat e jugut
popullore- hasan fazlija
potpori viola smail pura 2009
pse rapz
PISHAT FITILAT E LAMES
PISHAT FITILAT E LLAMES
po ritoj
pausini laura
perndimi
poni ekam une e e ke ti
poni ekam une e ke ti
per 1 vajz na ka hy sherri
per 1 vajz
po peerzihet prizereni
po peerzihet
proud to be an albanian
pidhi ta qi
pidhin e nones
pejani
pa ty skam gjum me sy
pirro├žako
populore dasme-1-
proko
party disko
party disko 2009
per ju
popin them
paska njerez
per gurbet wellezerit gashi
pike me rrema shero
pike
pa ty s mundem
po vjen nusja me fustan te bardh
prej teje s mundem me u nda
Po ju jap nje shembull:
pershendet trojet e mia
puf daddy
piro qko rovena dilo
perjetim
puf daddy 2009
po vjen era siku 30 mava dekta
po vjen era sikur 30 mava dekta
po vjen era sikur 30 maca dekta
pulatŰ
pulati
pampur
profesori hyri ne mesim
perseri u ndam
pandora dhe teuta
pandora dhe teuta selimi
pandora dhe mimoza
poa kalle
per burhanin
porke me muero de amor
pllum vrica
parashqivisi maku
parashqivi maku
per arberin
parashevi simaku dasmesh
parku i heshtje
prag te deres
pse me len ne vetimi
per ganin
pirro dhe rovena
prishtina a e jonja
paparci
paparci berkan ft valon
panedoran
poandora
pergjigju
pshurri frrajerin
pshurri
prej kur jemi ndar-duli
pandora tallava 100 %
Pikojne lotet
presioni new
princ hyseni unikkatil
premi nbigjoz
presioni - cka esht jeta
presioni cka esht jeta
pse shqiprin e ndan
pa rrota
Prince Double H vajza e bregut t'diellit
pajtomu
popopopo
per telefon muzik shqip
produkt rovena
pjeter e ndue lleshi
pej sabohit deri ne drek
porr te martuar u dashurova
perparim brati 2003
perparim brati 2002
planeti kripmjalzat
paska qel nje lule e bardh (adem ramadani)
pÚr krishtin
princ g dobl kaqakt e mi
po pres
por que e kendon floresita bertoti
POTPURI TROPOJANE
prishtinali 2009
per ty mendoj e dashur
pije
persioni burgu sosht per mu
prishitina
prishitina asht e jona
per hendi
po du me ty
poni e kam un e ke ti
puthjet ende jan te nxeta
produktv 28
place for giv me
parashqevi kendo rini
pandora tallva per nazifin
pussicat dolls ihate this part
per politikanta
politikanta
pasiv
pasive
Per Valdetin
p daddi
petrit metushi
p diddy usher
potpuri me bilbilat-2009
prek calit
prek calit lahut
pyse dolls
pash 2 sy
puse dolls
pi raki dhe per ty mendoj
poni shpirtin kam tek ty
prrall me tupan -xhungellne kosov
prrall me tupan -xhungell ne kosov
paskam dasht njeriun e gabuar
prssjoni jetoni
per strellc-ilir shaqiri
pinghe nel telefono
pinghe il telefono
pika pika
pandora destan begu
p├źr nj├ź vajz├ź q├źdi t├ź doj├ź
puthmi buzt e mia
produkt 28 loja
pusto shfajcaria
pusto ki gurbeti
peja rap
polis
pse o zemer pse o zemer
paraq simaku
produkt 28 djalosh dhe shiu
parashqjevi simaku
Paparaci [Top Fest 6]
per nje dashuri
pa kuptim
princesha e lumtur
parashivi simuak
parashivisi muak
paul mecartny
pasi pa ty
pasi pa
popullore te bukura
popullore te bukura
per ty se nenqmoj veten
poni,si trendafil
paradite e pasdite
pandora shaboni
po vritet pafajsia
pajtim stuka
pa remix nuk tbesoj meda
pro band feat violete kukaj
para teje del me tjetren
para teje del me tjetrin
pina vsiki
pina vsiki 2009
pajton
pandora XHEPCISHTEN
Pazza Inter 2007 (Amala)
piro ckao dhe rovena dilo
piro cako dhe rovena dilo
poni labri moj labri
PALUSHAJ
porno clips
pazza amala
paska po nana ni ender
paska pa nana ni enderr
prishtina e jamaica - hash ft mobby
pse ky dill s po lind
po shihet kush na don
pandora tallava-per elhamin dhe fatmirin
Pandora tallava-per elhamin
prishtina dheTini
pa tex
pse po fryna - unikkatil
po lun shota
PoSiDoni feat Meloss
pusycat dollsftsnoop dog
pussycat doll 2008
poezi e shpirtit tim
poezi shpirti
polun shota boni mashalla
po bojka
po bojka gili
po bojka po bojka
puthjet tona album
prej ne shkoder e ne prizren
po du me ty me kcy
pussy ke dolls
phajde sonte
Poezi per ato qe vuajn
per dashni mfal
povia
prishtina eshte jona
per ty un po kendoj
per nje god raki
po shkelqejn gurt e kalas
po shkelqejn
pse me provokon
pandora-jetim
Parashqevi Simaku "Ky Marak, Maraku i Shrerte"
perkthim angelisht
Pitbull - Casely - Lil Wayne
PAMONIT
Parashqevi Simaku-ky marak
poni si
pa shtepi
pussicat dolles
produkt 28 dafina
produkt 28 ft dafina
prap tek ti do vi
PBDDFGTNM
prralen
prrallen
poezy per ty
pandora live muzik
pllumbibardh
picollo grande amore
pse moj jet me de nove
pse te basova ty rini
pamvarsi kosova
po du me diti
permiti
prej gurit zemren me pas
pom dhem
pandora halili
per kumanove
pa sabije jam
pandora tradhtia
pune
po ta dije
po ta dija
po tshoh
perendija
Perparimi Tallava
poezi hajgare
poduujeva
plovishti
per inatin ti
pleqeria zeni
produkti28 miss im
poezi veq shqip
panjolla nallbani
pigjama
poezi te vraft zoti
poezi ndarje ne dashnij
perseri fajtor jam un
past
pa te mar s'kam me e lan
Pazaa inter
pinaviski kadeca
popullore jug
por si borbardha ne perrallr
povin policija
posht
per het te par
pandora mercedesa te zi
pandora mercedesa
pandora mercedes
po du me dit
puthja e nje engjelli
provoje
pandora jalla shofer
per ty lile
pse sdel
per vuajtje
per vuajtje nga arta
perkryer
populloret e fundit
pirro cako-diferenca
po jav knojm ni kang
po jav knojm ni kang
po jav knojm
po jav knojm
po jav
pepa na jivo
perqafo perqafom
po don vota
prishtina jom
prishtiniali jom
prej prekazit dej ngllogjan
programi muzikor diamanti
prtriotike
perkki
pse esht keshtut jeta
pdsh muzic
po doni vota
po don vota
po przihet prizereni
po przihet perzereni
pajtim go
prit niher te shoh me sy
parku i heshtjes kripemjaltezat
po doni veta
po te zuri dashuria
party da ligs
ppodujeva
Pajdushka 2
paro dhe silvia
prishtina timi
polica
perparim bame
pustta
paulina nika
pusykat dools
Prince Double H - gengsta
Prince Double H gengsta
Po Doni Vota" nga Don Pizhi
pse te fejuan
pimi viski
pula muzix
pula muzixe
per ty jam evdekur
parajsa-ingrit gjoni dhe sabiani
pranvera me nje lule nuk vjen
pacito
per evladin
podonishte
pa trashgimtar
pa trashgemtar
Plies ft. Neyo-Bust It Baby
Plies ft. Neyo
pom thirrin
per me kanjt
per me kajt
princi remix
princi h
princ h diss
princi dis
premiera
per ata qe nuk jan
perprim berati dhe hamit kastrati
po do vota
per kuksin
perprim berati
per burrelin
produkt 28- tre shok
per ty jam e vdekur genta ismaili
potpori meda mamuti shkurta shyreti
PER NE SHQIPTARET-Kush Na Ka Inatin
PER NE SHQIPTARET
PER NE SHQIPTARET kush na ka int ju gjifte nona
pajtim struga artjola toska
pie pie detin
party party gazi buqja linda
produk 28 misi im
potpuri dasma
potpuri valbona spahiu-bashkim spahiu
pusicado
pusica
potpuri valbona spahiu
potpuri bashkim spahiu
pastertis
pareshqevi.simaku
por tu amor la torementa
prutukt 28
protukt 28
por kemi te drejta se dashuria e ferizajit edht e shtrejt
pot shokoj si mollen e ndaluar
pot shikoj si mollen e ndaluar
po thom Puthum
pse ashtu e pse keshtu
perse me bere te te urrej
petritlulo
prall me tupan shpat kasapi
prishtinalike
Pussy Cat Miss Eliot
pse ma theve zemren
pesha e fajit
pesha
prishtina li jam
per fatonin tallava
pe du nje femer
per fatonin live
poni si trandafil remix
per radivojc live
pareshqevi simaku
pareshqevi simaku
perqafimin tend
panteri
pse jem tosk e pse jem geg
pershesh ongra
per ashkali
pash syt ne ball
pashe syt ne ball
permetit
permetit
potpuri remzije 2009
pas gjerdanit
polullore
polici 50 cent
per ty nene
prishtina tini te therras
pare pare mandi
poni vuaj
per mesusin
po nuk po di bre
pirro cako-diferensa
pirrocako-diferensa je ti
pirro-diferensa je ti
per shum valentinie
pervelsa
please stop the music
pi raki edhe mendoj per ty
pafy dedi
produkt 28 misi im 2008
poni dale moj dale
piro cako-rozana radi
p.diddy 2009
pasurija
plis me zan
plis
pussycat dolls i hate this paty
pussycat dolls i hate this pat
pussycat dolls when i grow
pasion de gardivales
PERAZEM HAJDARIN
parat i kerkove une ti dhash
PER KET KUKSIAN
parat i kerkove
prizren qika
pagim saliu
poni duro zemer
po vine dajallaret
pa ty pa ty
per ty pa ty
pangjajt keng
pealse forgive me
per ata qe s'jan
pse gjdo gje e mir ak fund
parashq
prishtina lijam
puqi puq
popo jamllapjani
pritum nane
princi double-h
princ double-h
princ double-h drenic
pakido
perall me tupan muzik
potrat mustafa potpuri
potrat mustafa potpuri 2009
per ty vajtoj
per agim ramadanin
pidhi motres
permendore e liris
potpuri po shkojn lot prej gximi
PLISAT ruges
pllej boj
puthja e findit
pappete 2009
per hert par
pse um tradhtove shqipe abazi
poki
parukere
per shipashnicen
per dark way
per her te par dashni
pavarsija kosova
poezi per msn
Pikado - Tash neja ( NEW 2008 LYRICS )
piro cako arusha
polifonia vlonjate
partia socaialiste
pusho.de
po vinujqit
prejteje smundem me u nda
po te botohem
preslava remix
per ty-erinda dhima
per ti
PERSHENTEJE LIVE
pse moj fatime
perparim berati dhe hamit kastrati kenga enver hoxha
posesiv jeti
perparim berati ehamit kastrati
pusiketdols
pasionet e fsheta
popullore kuksi
popullore kukes
pyssicat dolls- I hate this part
pyssicat dolls-
po shkoj ne manstirc
pirro cako dhe mariza ikonomi
pyssact dools
pse te dua tyy
parja me tranoj
pendushken
poezi dj bessi
poezi dashurie dj bessi
preni shpatit
Peter Br÷tzmann
pse nuk kam fat
pse jam pa fat
pse jam pa fat
pse skam fat
pis milet
prej kur jemi da
pueblo diablo
pandoora
potpuri nga ismet peja
persedenti rugava
persedenti rugava
persedenti
popullo te vjetra
piro cako elsa lilo
piro cako- elsa lilo
pse spata fat
pa fat ne ket jet
per deshmoret
per deshmoret
pese minuta me mi dhan
Po per zihet prizereni
po perzihet prizereni
po perzihet prizeren
poni -e kam un e ke ti
poni -e kam un e ke ti e ka emrin dashuri
poni- e kam une e ke ti e ka emrin dashuri
perqorrilazin
poni- c'eshte dashuria
po ku je more djale
po ku je more
por ku je more
po doni vota
pr ty zemer
parashevi simaku
pot vjen era kredi
pussycat dolls- hush hush
pogonishtejugu
prej nje spati
pasionet gavilanes
potpur 2009
per milazimin
per cimen
policie
potpori flora sala ramizja
popullore te viteve 90
PUSSYKADOLLS
pirro cako ajushka
pyll
po doni vota don pzhi
pa hile un ty te desha
perparim brati edhe hamit kastrati
party zyber avdiu
potoku kur u ndam
produck28
po ndahem
polizie
petagogu
per gjith jeten
pasionet e fshehta-pasion de
pa padron genta
pa padron
pojuzi
princi double h
perfumi
princi double h-diss unikatil
princi -diss unikatil
prek sokaj-maturante
pandora nuk e paskam ditur
pipiqorapgjata
papraci
pipezat e ansamblit
pi qi
perselive
perse live
perfekt
permas e perpara
per milaimin
perendesh
per fukaran
pse vashat behe plaka
potpuri tironse
presioni- dryni shtate
pse vajzat
pandora kengen e zagrepit
popullore te shpejta
prap kthehem
prap do te vi
pinokijo kati
pistols
pusiccat dolls butons
pusiccat dolls - butons
pirro cako-anjushka
per tjetrin je fejuar
pussycat doolos
per tjetrin t kan feju
Pa Kufijt ft. Leonora Poloska - Friends
prap per ty kengen kendoj
Pa Kufijt ft. Leonora Poloska
Pleqte e Korces
per vete per mua
Pussycat Dolls - Whatcha Think About That
per dashni nuk pyet
pa dashni jeta nuk kalon
potpuri - besim ndreca
prall
pavarsia paka ardh
parandenja
parandienia
pajram gigolli
per hertpar dashni fillova
perherte par
perherte par dashni fillova kendon shyrete biluli
pse spo flet
posht moj na cairet
poshte na cairet
parti socjalia
pellumb hjdari
pirro qako - ajushka
prishtina fucking city
po tutna
pandora te dua
pse sem don
parashivi somaku
pse sme do
poni mbas vdekjes te dua per gjithmon
pajtim struga e valbona mema
PANDORA PIM RAKI
PINA VISKI O ME COCACOLA
per ty vajz
per pravarsi
per her te fundit
prej kur jena ndar
PIKE MESHIR
prlleshi
pa kufij-hajde me ne
popoullore grupi te rinjeve
popoullore dasmash
pa cep bari
poganisht
pse me ke lan
pron ban
po te bej be
pron ban dikish ka
Pro Band dikush
per raki
perparime brati the hamit
per amatera
perparime brati
pijna viski me kokakolla
pijna viski me kokakoll
paris sulton
patriatikie
povia lucA
pse serdhe
pse shipnin e ndan ne mure
Push op on me
pussycat-beep
pote pres un po te pres
poni dale me ato sandale
po bejka
para konviktit numer pes
pijamat e tua
puthja e hakut
pandora antiogona
plot energji
pse po jetoj
per fund vit
putpuri mahmuti shyhretja shkurtja 2009
putpuri 2009
putpuri mahmut 2009
pni c'eshte dashuria
poni c'eshte dashuria
prej dashnise
prodigy vs enya
presheva-ilir shaqiri
po digjem si zjarri
pleqt dhe politika
plaka dhe plaku
p bylbyl qe fluturon
per se me le ne vetmi
perse me le ne vetmi
po ket kenge du mja fillu
poni vetemo