0/0 1/0 1/1 2/0 2/1 2/2 2/3 2/4 3/0 4/0 5/0 5/1 6/0 7/0 8/0 9/0 A/0 A/1 A/2 A/3 A/4 A/5 A/6 A/7 A/8 A/9 A/10 A/11 A/12 A/13 A/14 A/15 A/16 A/17 A/18 A/19 A/20 A/21 A/22 A/23 A/24 A/25 A/26 A/27 A/28 A/29 A/30 A/31 A/32 A/33 A/34 A/35 A/36 A/37 A/38 A/39 A/40 A/41 A/42 A/43 A/44 A/45 A/46 A/47 A/48 A/49 A/50 A/51 B/0 B/1 B/2 B/3 B/4 B/5 B/6 B/7 B/8 B/9 B/10 B/11 B/12 B/13 B/14 B/15 B/16 B/17 B/18 B/19 B/20 B/21 B/22 B/23 B/24 B/25 B/26 B/27 B/28 B/29 B/30 B/31 B/32 B/33 B/34 B/35 B/36 B/37 B/38 B/39 B/40 C/0 C/1 C/2 C/3 C/4 C/5 C/6 C/7 C/8 C/9 C/10 C/11 C/12 C/13 C/14 C/15 D/0 D/1 D/2 D/3 D/4 D/5 D/6 D/7 D/8 D/9 D/10 D/11 D/12 D/13 D/14 D/15 D/16 D/17 D/18 D/19 D/20 D/21 D/22 D/23 D/24 D/25 D/26 D/27 D/28 D/29 D/30 D/31 D/32 D/33 D/34 D/35 D/36 D/37 D/38 D/39 D/40 D/41 D/42 D/43 D/44 D/45 D/46 D/47 E/0 E/1 E/2 E/3 E/4 E/5 E/6 E/7 E/8 E/9 E/10 E/11 E/12 E/13 E/14 E/15 E/16 E/17 E/18 E/19 E/20 E/21 E/22 E/23 E/24 E/25 E/26 E/27 E/28 E/29 E/30 F/0 F/1 F/2 F/3 F/4 F/5 F/6 F/7 F/8 F/9 F/10 F/11 F/12 F/13 F/14 F/15 F/16 G/0 G/1 G/2 G/3 G/4 G/5 G/6 G/7 G/8 G/9 G/10 G/11 G/12 G/13 G/14 G/15 G/16 G/17 G/18 G/19 G/20 G/21 G/22 G/23 G/24 G/25 G/26 H/0 H/1 H/2 H/3 H/4 H/5 H/6 H/7 H/8 H/9 H/10 H/11 H/12 H/13 H/14 I/0 I/1 I/2 I/3 I/4 I/5 I/6 I/7 I/8 I/9 I/10 I/11 I/12 I/13 I/14 I/15 J/0 J/1 J/2 J/3 J/4 J/5 J/6 J/7 J/8 J/9 J/10 K/0 K/1 K/2 K/3 K/4 K/5 K/6 K/7 K/8 K/9 K/10 K/11 K/12 K/13 K/14 K/15 K/16 K/17 K/18 K/19 K/20 K/21 K/22 K/23 K/24 K/25 K/26 K/27 K/28 K/29 K/30 K/31 K/32 K/33 K/34 K/35 L/0 L/1 L/2 L/3 L/4 L/5 L/6 L/7 L/8 L/9 L/10 L/11 L/12 L/13 L/14 L/15 L/16 L/17 L/18 L/19 L/20 L/21 L/22 L/23 L/24 L/25 L/26 L/27 L/28 L/29 L/30 L/31 M/0 M/1 M/2 M/3 M/4 M/5 M/6 M/7 M/8 M/9 M/10 M/11 M/12 M/13 M/14 M/15 M/16 M/17 M/18 M/19 M/20 M/21 M/22 M/23 M/24 M/25 M/26 M/27 M/28 M/29 M/30 M/31 M/32 M/33 M/34 M/35 M/36 M/37 M/38 M/39 M/40 M/41 M/42 M/43 M/44 M/45 M/46 M/47 M/48 M/49 M/50 M/51 M/52 M/53 M/54 M/55 M/56 M/57 M/58 M/59 M/60 M/61 M/62 M/63 M/64 M/65 M/66 M/67 N/0 N/1 N/2 N/3 N/4 N/5 N/6 N/7 N/8 N/9 N/10 N/11 N/12 N/13 N/14 N/15 N/16 N/17 N/18 N/19 N/20 N/21 N/22 N/23 N/24 N/25 N/26 N/27 N/28 O/0 O/1 O/2 O/3 O/4 O/5 O/6 O/7 P/0 P/1 P/2 P/3 P/4 P/5 P/6 P/7 P/8 P/9 P/10 P/11 P/12 P/13 P/14 P/15 P/16 P/17 P/18 P/19 P/20 P/21 Q/0 Q/1 Q/2 Q/3 Q/4 R/0 R/1 R/2 R/3 R/4 R/5 R/6 R/7 R/8 R/9 R/10 R/11 R/12 R/13 R/14 R/15 R/16 R/17 R/18 R/19 R/20 R/21 R/22 R/23 R/24 R/25 S/0 S/1 S/2 S/3 S/4 S/5 S/6 S/7 S/8 S/9 S/10 S/11 S/12 S/13 S/14 S/15 S/16 S/17 S/18 S/19 S/20 S/21 S/22 S/23 S/24 S/25 S/26 S/27 S/28 S/29 S/30 S/31 S/32 S/33 S/34 S/35 S/36 S/37 S/38 S/39 S/40 S/41 S/42 S/43 S/44 S/45 S/46 S/47 S/48 S/49 S/50 S/51 S/52 S/53 S/54 S/55 S/56 S/57 S/58 S/59 S/60 T/0 T/1 T/2 T/3 T/4 T/5 T/6 T/7 T/8 T/9 T/10 T/11 T/12 T/13 T/14 T/15 T/16 T/17 T/18 T/19 T/20 T/21 T/22 T/23 T/24 T/25 T/26 T/27 T/28 T/29 T/30 U/0 U/1 U/2 U/3 U/4 U/5 U/6 U/7 U/8 U/9 U/10 U/11 U/12 V/0 V/1 V/2 V/3 V/4 V/5 V/6 V/7 V/8 V/9 V/10 V/11 V/12 V/13 V/14 V/15 V/16 V/17 V/18 V/19 V/20 V/21 V/22 V/23 V/24 W/0 W/1 W/2 W/3 W/4 W/5 X/0 X/1 X/2 X/3 X/4 X/5 X/6 Y/0 Y/1 Y/2 Y/3 Z/0 Z/1 Z/2 Z/3 Z/4 Z/5 Z/6 Z/7
pjelli
pa ty arber elezi
pasaniku dhe fukaraja
pandora2008
P›PEZAT
pandora ma te rejat
popullore lushnje
popullore lushnje
prrall me tupana
perrall me tupana
per laverin
per ludtetoven
pa fmi
Per Ludtetova dhe Zenel llokumi tallava shkurte gashi sanimeti gruppi gjilani
Per Ludtetova dhe Zenel llokumi
Pandora Live 2
plisat prishtina
plisat prishtina
prishinen e dojna
possycat dolls-hush hush
po vin ujqit
pienso mi amor
per nje coc na
per nje coc na ka
pse ta fala
per nje coc na ka hi sherri
per nje goc na ka hi sherri
pogonhste e bukur
princ doble H
pillurit
parujere
Presioni ft.Unikkatil
Presioni feat.Unikkatil
pa mshire
puub
poni si drenhtaffil
poni si drentafil
prindir na ndan
poni si dtrendafil
puyycat dolls
party kosova
perihane
plebia
po kendon bilbili ne zabel
prishtanali
prishtanali jom
prishtina eshte e jona
per ty emer
per qamil prizrenin
pije faren
per shen valetinin
produkt28 fanela kuq e zi
patrote
pata nje dashni
pitellsat
pitells
potpuri trendeline
prince dauble h
pirro Áako
pse-rapz
pussycat dolls-when i grow up
per ni goce
piqko serbija
per nje qast me dali zemra
Pachanga -Loco
pa ty jam nje shkretetire
phixz taulant
popullore nga tepelena
popullore nga vlora
pembi tepelene
presioni zan zan
pas lift
produkr 28-fanella kuq e zi
produkt 28-fanella kuq e zi
po vjen nusja smajl puraj
per nje qast mu ndal zemra
per pavarsi meda
Poni- Pritem O
Poni Pritem O
presh
Poni Tunde Moj
pime viski me koka kola
phanom
phanto
pusycat dolls
pussycat dolls button
produke 28
pimps gangster
pimps gangster vajzat shqiptare
produkt 28 ft etno engjuj
para se me u feju
pavarsine
pika per vesh tingulli 3nt
psycho dhb
patos freystile demo
POTPURI MEYJET
pre diteve taftofta
produkt 28 etno engjujt
pirro qako rovena
po po po po eki-nox
prej 1 shpatit
prej o ni shpatit
per flamurin
pipel
pren curri
potpure
patriontike
pŤrshperitje zemrash
po mi dridhe telat e zemres
popullore me cifteli
Poni - si trandafil
pajapaja
poni laberi moj laberi
per shanvalentinin ty vajze te ftova
pa familjen time
pse jetoj
popullore gajde
paolo bolognesi
podravica
preheves
presheves
produkt 28 kuq e zi
Pse-rap'z
Pse-rap'z-loja jon
prudukt 28- misi im
prudukt 28 misi im
pasion dashuris
paccycat Dools
paloska
pa ty smund te rri
poni dashuri shuhet
poni dashuri
po qish kini
pajtim jashari
prekum
pritem vash
prstine kaj
PUSIKET DOULLS
perhajer na koft
presioni ft. unikatil - nentori i tret
perpavarsi
presioni ft. unikatil
presioni ft. unikkatil - nentori i tret
pidhi im
piro qako
prej at dit une qe u martova
puqi puqi qiljeta me ingritin
pse u amrtove
plisi
potpuri pavarsia
poedi
Prej Kosoves ne Gurbet
perseri si dikur
prap na erdhi skenderbeu
pelqen te un
piccolina
produkt 28 si her e pare
pikkolina
poezi nese
po perzihet prizereni
perqafim te dashuris
per trimat e uqk
pragu deres
poni baluket e ballit
puturesha
Pandora Dashurin ta pata fal
pa i mut
prej kelmenit sod u ula
potpuri fitilat dhe jena gzu
per shen valetin
perparim hamit kastrati
purgatori sadija
po japim lajmet
PURGATORI - SADIJA
PURGATORI - SADIJA
parrukiere
presioni meze me raki
piro qako rovena dilo
p...
p1kado jay zide
pandora vallahi vallahi
pandora vallahi bilahi
pandora vallahi
per nje qast instromenta
per nje qast instromental
prince double H sju kam
prince double H sju kum harru
prince double H Prince Double H Sju kum harru
pidhja
perpatim brati hamit kastrati
prekazit
pse s'thash te du
per kosova
per pamvarsi
pashka
portugallia
portokallis
presioni feat jeton e premte
paske pas tjetrin
popullore 2007
popullore 2003
popullore 2005
popullore 1999
program muzikor kolazh
per vlla
pse po qan o vlla
per kan sonte lun qyqek
perjete me ty partizon
pandora-sante atnat
play girl
per nje cast me ndali zemra
p dady ft mario vinans
poperzihet prizereni
potpuri-shyrete shkuta mahmut ferati
prralle me tupan 2009
pethejn
po bohet martesa ne interrnet
prishtali
prishtiali
prshinal
pirro qako rovena dila
pirro qako-rovena dila
pastat
pandora kur i mbusha 20 vejt
pirro qako ft rovena dilo
pirro qako vs rovena dilo
pvarsin pe festojm
pre kosve
pranvera ne prishtin aleksander gjoka
po liftojen
patiotike
po liftojen djejet
po liftojen djejet kosves
pishat live per deqan
presioni- ktu atje
presioni- ktu apo atje
presioni hudra and ledi- ktu apo atje
presionii- me meze dhe raki
presioni- me meze dhe raki
presioni- me meze raki
per shen
pomendoj
pirro cako-rovena dilo -per nje cast me ndali zemra
pia i pite
piaipite
per atdheun
party alglisht
po tutet
po martojm vllaun
PARASHIVISIMAKU
PARASHIVISI MAKU
pina.viski
PARASHIVISI
per gjdo mahall
poyson
poyson per gjdo mahall
prince double h sju kom harru
per shen valentin ty vajz te ftova
per shen valentin ty vajz te ftova
per vido xhimin
parvarsija
poisoni 2008
produkt 28 fama
p.didy last night
pa fat
po te sho rrall e per mall
pleqaret e pavarsis
prishtinalijom
perpavrsija
perflamurin
parti parti
parti parti disko
paral me tupan
pral me tupan
pot boj be pash perendine
pot boj be
pavasija
popullore jugu the best
popullore janina
po martohem
potpuri mix
po ju sjell nje karafil
po vin lelet pej gurbeti
produkt 28 largu
per ramush hajredinin
per gjilanin kadencat
PARESHQEVI
piro - rovena dilo
pse sma beson
pse s'me beson
pse sme beson
pse se me beson
prio cako dhe rovena dilo
pirr qako
ponisi trendafil
pishat per deqan
per her te par ku krisi pushka
pemzie osmani
pavarsia violeta kukaj
pirocako rovena dilo
po du met prek neper cullak
pranom moj qik
po bojm dasem
profesor selimi
pandora mall per kumanoven
po tradheton
pro-bend feat violeta
pro beand feat violeta
pro-beand feat violeta
pini wiski
POE ONE PART 2
per nje moment
POE ONE PART
puthja jon e par
per nje fjal nuk bon keshtu
Poezi me foto
pirroo qako
perandjenje
per dashurinŽ
pakic
pavarsia e kosoves oj kosov oj nena ime
pavarsia e kosoves oj kosov oj nee
pavarsija e kosoves oj kosov
prizrenase
pritem nan se dot vi
pritem non se dot vi
puthjen tende
Pirro Qako
prej shoqeris lindi dashurija
Pirro redina Qako
plumi hyn ne valle
popullore dasmas
po une po kom qef me shkru edhe ju me qit
popullore te zjarrta
prindrit na ndan daim
pash dy syt ne
prindrit na ndan daim lala
prej rugov
prej rugove
prej djal
popagals
plot v shekuj
plot 5 shekuj
paqe jeshile filandeze
pina viski o m ekokakolla
por sinani
pse te fejuan
pse te fejuan ty
pikado gjezide
pikado xhezide
papagali
por pavrsi
Piro Cako Une Dhe Ti
presioni raki me meze
pa ty se pa ty
pse shkove ti-minatori
pa padron genta
PLENCAT
pirro qako rovena dilo per nje qast me ndali zemra
pirro cako feat rovena dilo
poesi dashurie
police grek
ps ta kam bah
poezi dushuri
poezi dushuri per ty
progonishte jugu
perhajr pavarsia
pjes me organo
party in the citi
progo jugu
pravarsi
progonoshte te ndryshme
poni si trendafil
plaku qorr ilazi
progonishte korcare
popullore janines ci pane syte
per shqipni
plutarkos
ponir
psh durresin
parriotike
pellum vrica
pellume
pellum virnica
patriotike ilirshaqiri
produmt 28
p.i.p.h
pidhin e nanes jav qifsha pse po rreni
pim viski
pim viski me kokola
pim uiski me coco cola
progonishte beni
patriotiuqk
patriotike uqk
pse sta thash te du
pandora - gurbeti
Pamvaresia
patrioti ramadan qeku
proqaku dhe rovena dilo
puff deddy
per shiperine
pa lamtumirŽ veli sahiti
pick
pse un fryna
pe smu muqa na
po nuk qenka
po nuk
pjeter bogdani
po po hip hop
po po rap
po po po rap
perparim gashi
poni si trandafili
pren berisha
preshewalia
pirro qako rovena rilo
poezi dashuria ime
por nje qast
prekse
policia kurkish
prejo ni shpati
poloska nuk kam faj
pej sabahiti deri ne drek
popullore qiftelia
produkt 28 tre shok
per pozheranin
prej jetes time
prej jetes sime
per pavarsis
PATEPA
paren
pirro qako ft rovena dilo
pirro Áako ft rovena dilo
pareshqivi simaku
premtim mehmeti gezuar me tupana 2008
pareshqivisimaku
premtim mehmeti - 2008
pleqnaret e pavarsis
pot kujtoj
pandora molla lie
perparim prati
puthja e hairit
piskam
potpuri me yje 2009
potpuri me yje 2009
PRICESHA
PRICESHA E ENDRAVE TE MIJA
patriotike 2009
produkt 28 miss i im
pse jetim
po lufton adem jashari
Picaldo
po me thon
premirŽ 2009
pse- stine
pi qi nanen
popullore te zgjedhura
presioni feat fjalt e pa vdekshme
paparica
posidon
pirro cako dhe delili
per te martu
pp poqi babilon
per nje goc na ka hyp sherri
porn seks
padrejetsia
pse fryhna
pandora gabimisht ne u pam
pandora gabimisht
presioni reprenzentusi
presioni qka spate
poqari ilir shaqiri
parashievi
princesh e dukagjinit
pandora tallava 2209
prinderit e tu neve na ndan
pavaresis
papi chul
poker faces
por si kenga shpirtit tim
pandora bekim kumaonova
pik zemre
pavarsia keng
plaku zi
po ku je burr i dheut
po ku je burre i dheut
pse shkove tii
pse me ben te te urrej
pi ra ki
po shkon ora
pavarsise
pavarsisa
per shenvalentin te ftova
pogonishte sami
pogonishte sami kallmi
potpuri afirmi shaqiri
potpuri afirmi
per shenvalentinin ty vajz te ftova
pralla me tupan muzik 2009
pralla me tupan 2009
PER CELULAR
pandora haxhiju
Per Kombetare
pret nena djalin ne shkall
premtim nuhiu
Produkt 28 ft Rovena Dilo - Fama
pajdushk
per pavarsi pavarsis
perseri fjator jam un
prudukt 2
per arbenin
plisat po hecen
plisat po hecin
pegi zinz
per at dit qe kur te vdes
per velin live
prishtina plisat
per velin
potpori meda shkurta mahmuti shyretja
per enverin
prishtina plisat rruges sy pa trembur
prishtina plisat rruges
pa ty arta haderghokaj
pa ty arta
pina viski instrumentall
po martohet malesor
po vin lulet
pse ikprej meje
per zagrebi
paxhanga
per pavrasi
partizani luft po shkonte
po vij tek ty
pa duvak s kam me u bo nuse
pa bab jam
pyssica dolls
perparim brati thrret prizreni mori shkoder
pusicatdoll
persident
Pun E Maldhe
po su ktheve
pandora tashe per jetoni
pse u vonove
pavarsia muzik
per pavarsi keng
PREMTIM MEMETI
parti enver
pandora katile
per san valentino
pellumbi bardhe
prishtina eshte e jona
paulin pervathi
pucci pucci
pranvera kur
pijan
popullore hitet
pite per gjermon
pa bashkim nuk ka fuqi
pa bashkim nuk ka fuqi pa kosov nuk ka shqipri
pa kosov nuk ka shqipri
pula rooster
pulaa
pavarsia ilir
popa2 me dafina zeqiri
Pse moj met me denove
pa duvak s kam me u ba nuse
PRANVERA KACKA
prej kur jeni nda djali vogel
prej kur jemi nda quni
pse te besova ty rinine
pse ta besova ty rinine
pavarsia2009
per nje voglush
produkti.28
pavaresine gezon kosova
pajtii
pre telefon
Po marohet djali
Po marohet
per mas e perpara
per mas e perpara
planet me
pejonib bx a
pejonib bronx
pejoni bronx
pirro cako elsa lila difrenca je ti
Produkti 2west side family
putha ni, putha 2 e 3
pavaresia ilir shaqiri
per ferizaj tallava
preqafom
pritem nane shkurte fejza
per sh√ęn valentin
p√ęr sh√ęn valentin
per ksoven
per ksov
prizreni tallava
P didy ft Nicole
P didy ft Nicole - come to me
peja tallava
piro qako rovena dilo
per mu femra ska
per poezi
prejkosove ne gurbet afrim muqiqi
prejkosove ne gurbet
per kto deshira
pi raki antigona
pse keshtu e paska jeta
pse keshtu
per ty atdhe mentor xhemali
per pavarsia
per nje cast mendali zemra
PAMI
peje aman
peje
pavarisi
pitcirrika
pavarisija
plasni nga
plasni
pse keshtu pse keshtu
prince dauble-h
pavarsia
pavarsin
pozi per ty
Prizreni Mori Shkoder - Zef Beka
pvaresiaurime
per nje cast me ndali zemra-pirro cako ft. rovena dilo
pavarsia vjoleta
poezi per besen
Pirro Çako
per dashni muzik
prti
patrio
ponvaizat e mbarra
paske ndryshu
PASKA NDRYSHU
pika per vesh tingulli3
per llaz kodren
prej ni shpati i lshova syt
pajo pajo
pinkit
pusidcat dolls
papdedyy
per pavarsi oj serrbi
produkt 28 - mengjesi
persseri
po te vjen
pavaresija
potpuri labinot tahiri
per ty luftova
podi i gurit
pavaresin e gzoft kosova
pavarsin e gzoft kos
petrit kllokoqi
ptpuri remzie nexhat shpat
pasionet e fshehta
pasionet e fshehta
plima plima
Presioni Jetoni GemBelushi
Presioni Jetoni Gem Belushi
prej sabahit der en drek
prishtine kaj
para konviktit
po pikon loto
pushka top
per pavarsi
POGNISHTE KORCARE
pangjabi
pangjabiMC
please for giv fisi
pavarsie
prishtina esht ejona
prishtina esht e jona
PETRIT MUCO
per mirditen
piano i vjeter
po luj me ty
parajsen kerkova
po ma ki inatin
pusyke dolls
PAPER
per mu femer
potpuri elbasanse
pit bull el mariel
Pitt bull el mariel
pa bateri
pavarsi keng
PERPARIM BRATI DHE HAMIT KASTRATI - RAMUSH HARADINAJT
pandora ti e din
pandora me dhurata
pandora ti mundohesh
PERPARIM BRATI DHE HAMIT KASTRATI ramushi
piratet
pavarsia meda
poni si dashuria ne heshtje
pirroo cako
pirro cako ledina qelo-per nje qast me ndali zemra
pasthirrm
pin e pin raki
pini pini raki
poezi per te dashuren time
parvars
plisat e trazuar
pse bre zemer
po vuj per ty
pacan
pse se thashe te dua
pse se thashe te dua sabri fejzullahi
potpuri nikoll mahmut
potpuri e gjate
potpuri bleona
PARIS HILTON-HEY SEXY LADY
poni te kam can
poni ty te kam shpirt
pikoj loti n faqe
pikoj loti ra ne faqe
po du me u pi sonte
paty kerry hot
pellumb plaka
pandora ndoshta neser une sjam gjall
pelqej.com
pelqej
produkt28-larg
pej sabahi deri ndrek
po ushtron gryka e rugoves
papi ch
per pavarsin e kosovs
pavarsin e kosovs
POPUULLORE
pavarsia shkurtja
popullore 2009
pazar kadar
prince diss
po na ndajn
p.d.c ti ske faj
pirro kaqo
Pengjere
pyt kosoa per ni qik
pyet kosova per ni qik
perparim gashi keng gurbeti
Pse ta fali
poezi per zanifinen
pederri
potpuri kengesh gazi pandora
potpuri kengesh gazi
potpuri kengesh adem ramadani
pikat e shiut
pederi shpat kasapi
Pop Bottles
per mesuesin
paskam dasht
po luftojn djemt e kosoves
pysyccat dolls
pyssycat
per kosov jap shpirtin tem
PEPSI (Britney Spears, Beyonce, Pink - We Will Rock You)
potpuri elbasani
papagalli i dashuris
paq fatin e zi
parry katy
per ty jam j mendu
per ty jam mendu
party people nelly
posht yrjes tende
pavarsa
pavarssa
pasionet e fshehura
po te lutem mos dil vet e treta
poresi borebardha ne perralle
pandorra
papushi-pritem shpirt
papushi-pritem
pirro cako ft rovena lido
pirro cako per nje qast me ndali zemra
pradh mr tupan folklor 2009
pradh me tupan
pandora konga e zagrebit
pisi
poni top fest
pekno
pantollat e lshume
p0ni
pacanga-loco
pro- dukt 28
pro]dukt 28
PERDHUNOJ
pragu vegjelise
pa ty genta ismajli
prince hh diss
pse stu ufrova
per kosov i jep dy jet
per memedheun tim
pes
pazara kadal
pazara kadar
party, party
panvarsdija
pushken rojes ja grabiti
per ty skam gjum ne sy
pibzat arem
peti
panvarsin e fituam
po perzihet o perzereni
party party daim lala party
plagt e vjetra mos shpalo
potpuri dasme tironse
prindit na dan
pse me len tu vuja
pse me len te vuaj
pavaresine e gezon kosova
pa ty shpirt spo me rrihet
pse me plagoes
pse me ki palgos
pse kujtim me len
pa ty smuji me jetu
Per_Pavarsin
pogonishte sorkalja
per pavarsin
pric dobleh
prishtina - plisat
plisat - prishtina
pavarsin e don kosova
pavarsin e pret kosova
prinderve ja kushtoj
palŽ palŽ
plage e rende
pllusika dolce
plusika
per kadri zeken
peshku e don detin
puc spezial
pa ty s'jetoj
pa ty sjetoj
pa ty sjetoj hector
pse ky djel
popu kosovare
Pandora - Nuk e paskam dit
Pashai
Pashai
per shan valentino
pa kosove
prej 1 shpati
Pashaji
pirro qako rovena dilo per ni qast
piro cako rovena dilo
pranvera me 1 lule svjen
per ty nan
per fatlumi tallava
per fatlumi
per gjermani
per jezerc
pse sthash te
pse sthash
pse s
per memedhene
per shenvalentino
Presioni - Perendia
po tperbej
pnama
per shan valentin ty vajze te ftova
po perzihet prizreni
potpori per pavarsi
per deshmort e vrrinit
potpori mehet zuka
potpori mehmet zuka
po fest ka kosova
prince double h ft unikkatil
po ose jo
per bec sinanin
PavarsinŽ NikiollŽ Nikprelaj
potpuri shqiperia e mesme
popullore te tiranes
pogonishte originale
potpuri sinani sabria nyzreti
poezia 2009
poezi vajtimi
poezi vajtuese
panduraj
pavarsija liti biti
per gjinocin
premtimet te mi mbash
premtimet tmi mbash
Pro Genius
Pro Genius pse
per fatushin afrim muqiqi
por shum shtrejt
popullore pavarsia
pevarsi me lot
pavaresiase
pavaresise
pavarsin eh gzoft kosova
po un jom llapiani
pavarsia shkurete fejza
po du me dit
per pavaresin
pavarsia valle
pavarsia me valle
pavrsija
pavarsia remzie osmani
pavarsia shkurte fejza
pavrasi
pavrisa
pej nji shpati
puthjet ende jan t nxeta
pupolii-vendi im
pupoli
panvzrsija
pellumb i bardh
pojakja
pojak
poezi fale teje
pavarsija e kosoves
popturi kengesh popullore
pirro qako dhe ledina qelo
po doni vota
pa limit
pak me afer
per nji cast me ndali zemra
pak un e pakes ti
pavaresin e festojm
pavaresin
pavarsia tallava
patrona tallava
patron tallava
pasjonet e fshehta
per pavarsian
pavarsian
poni s
plaku i drenices
partiza
partizan i vogel
pavarsia patriotike
perlat mp3
paskan kuvendue
per ty kosov
popullor-pavaresia
pavarsia vllezrit susuri
potpuri per pavarsi
pavarsine e fituam
pavarsin e fituam
Per sgjalli
potpori ilir shaqir ,shkurte fejza , shyhrete behluli , sabri fejzullahu
permendoret
pi na viski
p didi keysha cole
po pyt bota ban qudi
pirrocako rovena dilo
pse une po vuaj
potpuri ilir shaqiri,shkurte fejza-shuhrete behluli
potpuri ilir shaqiri,shkurte fejza-shuhrete behluli-sabri fejzullahu
pussycadolls
pusscadolls
psikadolls
pusycadolls
porsi rosa
plisat kampion
plisat kampina
pologize
psy goa
PPER PAVARSIN E KOSOVES
PAVARSIN E KOSOVES
per pavarasi
pucat dolls
prrallmetupan
pavarsia gazi
prizreni qytet i lidhjes
per kosoven esht vedi im
po ta ka inati
presidenti i kosoves
putpuri pavarsie
putpuri bylbylat
putpuri popullore
potpuri shqiptare
petey
pulat mix by esmir
pulatmix by esmir
prit pak 2ton
pavarsia afrimi
per ad dhe jap shpirin tem
plisat rruges i pa trembur
pse spe spe
parshivije
parshivie
per ty e jap
per ty e
per atdhe
piro qako elsa lilo
piro qako diferenca
perlat pashaj shqiperi me vilajete
petrit berisha-cunat e beratit
plisat rruges sy pa trembur
plisat - rruges sy pa trembur
per vec saj tjeter zdua
popturi vendi im
pranvera me nje lule s`vjen
petrit lulo potpuri
pina viskin duli
pavarsin e kezoft kosova
potpuri afrimi