0/0 1/0 1/1 2/0 2/1 2/2 2/3 2/4 3/0 4/0 5/0 5/1 6/0 7/0 8/0 9/0 A/0 A/1 A/2 A/3 A/4 A/5 A/6 A/7 A/8 A/9 A/10 A/11 A/12 A/13 A/14 A/15 A/16 A/17 A/18 A/19 A/20 A/21 A/22 A/23 A/24 A/25 A/26 A/27 A/28 A/29 A/30 A/31 A/32 A/33 A/34 A/35 A/36 A/37 A/38 A/39 A/40 A/41 A/42 A/43 A/44 A/45 A/46 A/47 A/48 A/49 A/50 A/51 B/0 B/1 B/2 B/3 B/4 B/5 B/6 B/7 B/8 B/9 B/10 B/11 B/12 B/13 B/14 B/15 B/16 B/17 B/18 B/19 B/20 B/21 B/22 B/23 B/24 B/25 B/26 B/27 B/28 B/29 B/30 B/31 B/32 B/33 B/34 B/35 B/36 B/37 B/38 B/39 B/40 C/0 C/1 C/2 C/3 C/4 C/5 C/6 C/7 C/8 C/9 C/10 C/11 C/12 C/13 C/14 C/15 D/0 D/1 D/2 D/3 D/4 D/5 D/6 D/7 D/8 D/9 D/10 D/11 D/12 D/13 D/14 D/15 D/16 D/17 D/18 D/19 D/20 D/21 D/22 D/23 D/24 D/25 D/26 D/27 D/28 D/29 D/30 D/31 D/32 D/33 D/34 D/35 D/36 D/37 D/38 D/39 D/40 D/41 D/42 D/43 D/44 D/45 D/46 D/47 E/0 E/1 E/2 E/3 E/4 E/5 E/6 E/7 E/8 E/9 E/10 E/11 E/12 E/13 E/14 E/15 E/16 E/17 E/18 E/19 E/20 E/21 E/22 E/23 E/24 E/25 E/26 E/27 E/28 E/29 E/30 F/0 F/1 F/2 F/3 F/4 F/5 F/6 F/7 F/8 F/9 F/10 F/11 F/12 F/13 F/14 F/15 F/16 G/0 G/1 G/2 G/3 G/4 G/5 G/6 G/7 G/8 G/9 G/10 G/11 G/12 G/13 G/14 G/15 G/16 G/17 G/18 G/19 G/20 G/21 G/22 G/23 G/24 G/25 G/26 H/0 H/1 H/2 H/3 H/4 H/5 H/6 H/7 H/8 H/9 H/10 H/11 H/12 H/13 H/14 I/0 I/1 I/2 I/3 I/4 I/5 I/6 I/7 I/8 I/9 I/10 I/11 I/12 I/13 I/14 I/15 J/0 J/1 J/2 J/3 J/4 J/5 J/6 J/7 J/8 J/9 J/10 K/0 K/1 K/2 K/3 K/4 K/5 K/6 K/7 K/8 K/9 K/10 K/11 K/12 K/13 K/14 K/15 K/16 K/17 K/18 K/19 K/20 K/21 K/22 K/23 K/24 K/25 K/26 K/27 K/28 K/29 K/30 K/31 K/32 K/33 K/34 K/35 L/0 L/1 L/2 L/3 L/4 L/5 L/6 L/7 L/8 L/9 L/10 L/11 L/12 L/13 L/14 L/15 L/16 L/17 L/18 L/19 L/20 L/21 L/22 L/23 L/24 L/25 L/26 L/27 L/28 L/29 L/30 L/31 M/0 M/1 M/2 M/3 M/4 M/5 M/6 M/7 M/8 M/9 M/10 M/11 M/12 M/13 M/14 M/15 M/16 M/17 M/18 M/19 M/20 M/21 M/22 M/23 M/24 M/25 M/26 M/27 M/28 M/29 M/30 M/31 M/32 M/33 M/34 M/35 M/36 M/37 M/38 M/39 M/40 M/41 M/42 M/43 M/44 M/45 M/46 M/47 M/48 M/49 M/50 M/51 M/52 M/53 M/54 M/55 M/56 M/57 M/58 M/59 M/60 M/61 M/62 M/63 M/64 M/65 M/66 M/67 N/0 N/1 N/2 N/3 N/4 N/5 N/6 N/7 N/8 N/9 N/10 N/11 N/12 N/13 N/14 N/15 N/16 N/17 N/18 N/19 N/20 N/21 N/22 N/23 N/24 N/25 N/26 N/27 N/28 O/0 O/1 O/2 O/3 O/4 O/5 O/6 O/7 P/0 P/1 P/2 P/3 P/4 P/5 P/6 P/7 P/8 P/9 P/10 P/11 P/12 P/13 P/14 P/15 P/16 P/17 P/18 P/19 P/20 P/21 Q/0 Q/1 Q/2 Q/3 Q/4 R/0 R/1 R/2 R/3 R/4 R/5 R/6 R/7 R/8 R/9 R/10 R/11 R/12 R/13 R/14 R/15 R/16 R/17 R/18 R/19 R/20 R/21 R/22 R/23 R/24 R/25 S/0 S/1 S/2 S/3 S/4 S/5 S/6 S/7 S/8 S/9 S/10 S/11 S/12 S/13 S/14 S/15 S/16 S/17 S/18 S/19 S/20 S/21 S/22 S/23 S/24 S/25 S/26 S/27 S/28 S/29 S/30 S/31 S/32 S/33 S/34 S/35 S/36 S/37 S/38 S/39 S/40 S/41 S/42 S/43 S/44 S/45 S/46 S/47 S/48 S/49 S/50 S/51 S/52 S/53 S/54 S/55 S/56 S/57 S/58 S/59 S/60 T/0 T/1 T/2 T/3 T/4 T/5 T/6 T/7 T/8 T/9 T/10 T/11 T/12 T/13 T/14 T/15 T/16 T/17 T/18 T/19 T/20 T/21 T/22 T/23 T/24 T/25 T/26 T/27 T/28 T/29 T/30 U/0 U/1 U/2 U/3 U/4 U/5 U/6 U/7 U/8 U/9 U/10 U/11 U/12 V/0 V/1 V/2 V/3 V/4 V/5 V/6 V/7 V/8 V/9 V/10 V/11 V/12 V/13 V/14 V/15 V/16 V/17 V/18 V/19 V/20 V/21 V/22 V/23 V/24 W/0 W/1 W/2 W/3 W/4 W/5 X/0 X/1 X/2 X/3 X/4 X/5 X/6 Y/0 Y/1 Y/2 Y/3 Z/0 Z/1 Z/2 Z/3 Z/4 Z/5 Z/6 Z/7
paradite e pasdite labi
pandora-dashnin ty , a pata falur
pandora prej moshes 14 vjet
plaku dhe i riu
pety
per reqakit
put it on ya
pse ti mua me le
pajtim struga-festa e bajromit
po na vjen bajromi
pse ma ktheve shpinene
pactrick bazard
patrick bazard
prej shtepis kur jam dal
permi shpi
pse kam qef me bertit
powermix
prima j rockstar
paret me kredit
pijem
prima jesicka rockstar
prima jessica rockstar
pusichetdolls
pusychetdolls
Prince Double H Mc Buya
Prince Double H 28 nentori
pullmbisha ime
pullnbisha ime
pullmbesha ime
program
pushicat dolls
popai
pussycat doll i hate
pussycat doll i hate this part
po e lut nana bijen
pogonishte-me ngadale valleno
pyesin shoqet cfare ka ngjare
pusycat dolls-buttons
princ rep
pasc life
potpuri o more daja i madh
po vdes i ri
pusichet dolls
pse ky djell spo lind ma
perkthimi i englishtes
perkthim anglishtn shqip
porzi
pussyget dolls
pusiget dolls
pse ta besova ty rini
pejgamberit
per nje vajz na ka hy sherri
per nje vajz na ka hyre sherri
pogonishte 2009
pogonishte gjirokastrite
po vjen kavalieri
pogonishte halit berati
pogonishte edi demo
prishtina asht e jojna
pellumbesh ime
pse evrave dashurin
pa arsye
per ty vlla
popullore greta koci
porno shqip
porno italy
per agronin-tallava
per puthjen e djalit
per puthjet e djalit
pa te marr skam me te lan
popullore mergimi
po vina
pina viski o me coca kola
puro lok arash
puro lok
puro
para se teshkoj ne gurbet
per gurbet
prall me tupan v.mziu
pjeter ndue lleshi
poezi per sms
pa ty jeta nuk eshte jet
per ty r
pasion dashurie anila mimani
paq fatin
paq zi
paq fatin zi
plumi simbol i dashuris
pare shum
prej drenice ne deqan
pupi
prej njer shpati ti lshova syt
pse po vuj
paolo carta
pa ty nuk nuk jetoj
prej shtepis
perparim hamit
pussyca dolls beep
PIRRAKU
po vin qikat
potpuri jehona sopi vesa luma
potpuri jehona sopi
piste
po vijn qikat po vijn grat
p.diddy ft b2k -
pse veq valle
pa kufijt sony
porrni
porrni shqip
porni shqipptar
presheva ime
per mu koka kan kysmet
plaka cekja
pe rqamerine
pse spo del me mu
pse spo kalon me mu
p.diddy ft keysha cole last night
pavarsi remzije osmani
pse em le
pa faij
P.diddy ft Mario Winans-I need a girl part 2
pushka krisi
parashqevis simaku
pse me do
parshevise marku
po vuaj shum e dashur
po vuaj shum
pritem o
pse me thua se stedua
plakt e vjetra
proud to an albanian
per ramushharadinin
pse nuk kam fat ne dashuri
Produkt 28-Supermen
Produkt 28-Superman
perpa
pesesiv
per qdo gje me fajson
papathemiu
papuciu
po doni vet
podoniveta
pusyget dolls
premtim mehmeti live
pussyget
Pse moj jet ti me denove?
petrit.lulo
per gjakov
po martohen dy jetima
pina viski o
popullore jugu te vjetra
popullore jugu dasmash
per kosov rrugen e mora
po qa me lyp ma te gjat se ju po thuni shenoni me pak fjal
princesha ime
perall metupan pavarsi
perher t fundit
pse ik
per her t`par dashnis fillova
petro marko
prena becite gjitha kenget
pierro
Pink- who knew
per dashni kush spo pyt ma
popullore moderne 2009
pika shiut pa pushu
pika shiut
paloka ky nue nufi
pi dedi
pse te oh moj goc tirone
Pirro Qko
pollat asije
posidoka thugs way
pesh qojm
pse nuk me do
pse kjo jet pa fat
pussygat dolls
pandera
pussycat dolls-i hate
pussycat dolls-this part
pusi cat dols
pusi cat dolss
pse pse nuk kam fat ne dashuri
pusi cats dolss
pusicatsdolss
pse ne dashuri pa fat
poesi
pse sthash te dua
pandora binaz
pirro qako-un dhe ti
per dashmi mfal
per dashi mfal
prishtina ashte ejona
por_no
pors grenland
problem per ta
per se me mua
pogresive attack
po doni vota 2009
pafumi
produkt-28 missi im
poezi humorestike
poezi humore
per ceroven
per ceroven pak
pak per ceroven
PERPARIM BRATI DHE HAMIT KASTRATI - KENGA E MYFTARIT
pse spo me fol
pse spom fol
pse nuk pom fol
po kendon bylbyli
potpuri tetovare
per ty vali
Pussicat Dolls - I Hate This Part Right Here
pe ty
pizza donna aurora
pa pritur te kam xhan
produkt 28-loja 2
poni shpirtin kam te ju
paitim sruga
paitim
pajtim stuga
per celularin
po me mungon
pllum sulo
pellum sulo
pellumb sulo
pa dyshim te kan feju
plusrrenat
pasionet e fshefta
Pantera - Cemetary Gates
Po PO bon
pepi pace
pliz fergerlli
pliz fergerrli
plliz pergali
plliz fergali
prishtin a lih jam
poez
po me nguc kolli
pse s'te thash te du
potpuri elbasoni
pse moj manda
Pro band vala mala
Pro band prall me tupan
parisi vi
pse nuk jemi bashk
pupuri vllezrit aliu
per koken tende mandi
populore yugu
Peter Fox - Schwarz zu Blau
pegi zinza
poni hall
provimi kimise matura 2008
potpuri te mahmutit
potpuri nga mahmutit
prej prokuples deri n'nish
popullore new
poni-si trendafil]
po martohesh ti
porscha ft. three 6 mafia-take it
pop shqip
proto tipi
prap gabova ne fillim
prap gabova
PETRIT BERISHA cunat e beratit
PACHANA
pena
peresi
prodiksjoni
poro
perrrall me tupan
paro dhe grupi i tepelenes
po vijn ujqit
paraliu
paralije
paparazzi
pasha ty
pa ty pa ty
potpuri kastriot tusha
po shkon rruges
pink-i'm rock star
plasi moj zemer e roberuar
perlat pashaj mallakastra
perlat pashaj mallakastr
pajtim struga dita e bajramit
pajtim struga ditha e bajramit
plumba beogradit
pi rakin teuta selimi
per bedin live
per vjerra
per bedrin tallava
per bedrin tallava
per bedin tallava
per at djalo
provo me tmir
per djemt
poni degjo
paty srrihet
paty srrihet zotin e lus
parain
popullore viellja e mollave
popullore vallja e sharrit
poni sandalet
popullore na jugu
pandora dhe gazi
po na thrret kosova
plives ft akon ft ne-yo
pse me harrowe
pandora dashnin ty ta pata falur
po te jemi bashk ne te dy
poni laberi
pamvaesija
pussycat dolls hate this part
pandora mihone
potpuri Dasme- Bledi
pritney spears new sonp
plotesoma qet deshir kengen llallipop
pellumbeshe vogel o
premtimi ermal mamaqi
progonisjte jugu
pandora shamija
parashevvi
parashevi
parizani
paulina rubio
pandora new2009
pandora live ne darsma
pi raki pa limon
piraki pa limon
para konviktit numer pese
poni nena ime
pwe mbi banje
per mbi banje
pajazitii
per ty nje lot
por si flutur shkon tuj kercy
Plumbin e Vdekjes
per tel humore
putpuri kengesh popullore
pusica dolls lushen
plumbi i vdekej
pruthi
per nje goc na ka
pavarsija e kosoves pig wolf
pavarsija e pig wolf
PSE ME LA
per nje goc na ka hy sheri
per nje goc na ka hy sher
pran buzeve
per ty trupi
paris hilton blero mix
paris ft. blero mix
parishilton ft. blero mix
paris hilton-blero mix
paris hilton-blero
per here tfundit
per nje vajz na zu sherri
prodygy
poezi per dashurije
piano e trishtuar
princi rep
plaget e lirise
pik nezemer
puthje per hater
pavarsiaja e kososves
pavarsiaja
paro, bij cobansh neve jemi
paro bij cobansh neve jemi
pse jetim
pse e dashur
privat dancer
Pak viski pak coka cola
p[p[p[p[p[p[p[p
po vjen era kredit
pandora - regja
pandora - regja i vogel
pandora - qohu regjo
pandora - qou regjo qou djalo
putpuri smajl pura
prej zemani
poni as po as jo
prilepit
prinderit na ndan vajtuese
prilepit te deqanit
pa fat nora istrefi
pisciasotto
Palik-Remix
Palik
potpuki
per tren ne prezeren
petak cincoez
petak cincoez
pasha besen do mem kall
pi raki antigona rustolli
psycho ft. zeer
psycho ft.zeer
pimi-g
psycho ft
prej se at dit qe u martova
pogonishe
pandora hajde me mu
Psycho ft. ZeeroMan - Kur Godas
PIPEZAT E MIRA
PIPEZAT E
Psycho ft. ZeeroMan
pa tynuk po bojka
pa ty nuk po bojka
plagt e jetes
parim norra
perrlat e jugut
popullore-2009
pse i rrudhej
pse i rru dhej
poni popullore
pertizani ne lufte po shkonte
produkt 20 - missi im
pyet
pse kaq katunare mbete
po knojm me shuplaka
pse me shikon perseri
per n'club
perslava
pina viski
product 28 tre shoket
pse nuk po me flet
piku molle e kuqe
prap me ban fajtore
per nje fjal derdhet loti
per nje fjale derdhet loti
prap mu fajtore
pari bani
pandi zguro
populli- vallja e shqipes
ptpuri dy lule dy lule
pavrsi
prap une jam fajtore
poniflori
pr ty
Perparime Ziflaj (Grupi i Bences) - O bobo c'qenka sevdaja
Per Dashuri poezi
pensohu
pse a keshtu jeta
pajtimi i gjaqve
princ double h pinokio
princ double pinokio
po nanes
per ty shume luftova
plisat rruges sy
plisat rrugessy
plisatrrugessy
part bast
petrit lulo te rrapi
popoullore te ndrushme
perpjet te kalase
pederri i gjakoves
Prej medvegjes
potpuri shpati e rovena
prej teje smundem me unda adanan daci 6teuta
potpuri labi 2009
pse moj lena
pse moj lena
potpuri big mama berkani antigona arta valoni
pul-sar
pulsar
pse me vjen nga pas
pse jam pam ty
per mua le mama
po po mos harro
pusse cat doll
pse ne shqipri
pse shyrete beluli
perej zemanit
pauka deanda
parashivi simaku
parashivi
perelat sheqeri
pub music
Petro
Petro Lluko
per zemra dashuruara
pavarsia roni
pse me le e tash po shkon
pandora dashurin ta
princ kiss
princ- kiss
preaj ani shpati
preaj ni shpati
preaj ni shpati ti shlova syt
preaj ni shpati ti shlova syte
poni naten o vetem o
po ke stu e paska jeta xhevad memedi
poeshtu e paska jeta xhevat memedi
per gezim e valle jemi mbledhur ne
perparimi e hamiti
perparimi hamiti
perparimi dhe hamiti
perparimi berati hamit kastrati
p-donn st alb-g
perparimi berati dhe hamit kastrati
p-don ft alb-g
pandora kur i musha 20 vjet
pulsin
pandora 20 vjet
pandora bilnaz
pejanka
pejonk
PP army qe pak show
premtima blondinen a zeshkanen
premtima
per flamur
pegizina
premtim live
pipzat korca
pranver a do te ket
plaget e mija
pajtim struga tirona kampione
pajazit o djal
pravsi
pui pui
pse se thashe te du
pegi zina gris
pirro caku
pirro duka
po keshtu e paska jeta
popullor
pon pizhi
poezi per nenen
PER LATIFEN
PER LENDRITIN
per burimin
PER DITIN
paro gunbardhi
prishtina e jona
pussycat when i grow up
po pin kafe
pse po rri me ta
pse spom beson
paluka
palusha
psicopat-at"
pysycat
plumbat në konak
po lujna me tupana e me def
phekuran
per dashni kush po
porsa dola nga shtepija
pse po bahes si
prap shpines time
POL VANDEK
prap shpines time me ke pre ne bes
per zemra te dashuruara
poqi kallni dritat
pandora sot a neser
Playing Ermira Babaliu - Ti vetem qaje.mp3
pandora 20 vjet
pse pom thu
pussycatdolls-hush hush
per nje vajze me ka zane meraku
presioni-me meze dhe raki
pon.fi;lmnmt
pussycat dolls buttle pop
pandora zagrepit
pasion de gavilan
potpori kosovare
perqind
per ty se nencmoj veten
produkt 28 si heren e par
pse po em tradhton
pirro cako-dashuria
piro cako ft
Pandora Pina visky
pandora tallava pusto italia
pse ti mu me le
pse ti sme flet ma
pse sme felt ma
p-daddy
per mesueset
po dridhet toka epg
po dridhet toka
parkut
pavarsisi
portokalla
PUSSYCAT DOLLS WHEN I GROW UP
potpuri te reja
puqanet
prapa hekurave
potpuri smajl puraj
patrit lulo
PUTHJA PAR
po vin
p;ot pes shekuj
pick e sa
pasding
paitarik
pasitarik
pasitariku
Po dridhet veni
poezi kosovare
poezi patriotike
per kosove me sharik
poezi per diten e shkolles
prishtinna l jam
prishtina jam
po sillum po dridhum
Po dridhet veni R.n.c feat Bloody for rap
po sillem
prral me tupan sofija
po sillem po dridhem
pa behane
pa behane je o shpirt
poni si nje tranafil
poalt alemdar
poni si nje tradafil
popullore verjore
pakufijt
Pa-kufijt
pr vushtri
pa kufijt une ja boj
Pevaqica
Pevaqika
Pevaqaka
pina wisky o me koka kola
pandora nuk e pasna Dit
poni laberi moj ska si ti
pandora nuk e paska Dit
Paolo Meneguzzi - Ricordati Che
po jau knoj ni histori
po j'au knoj ni histori
pojka pojka
pirro qako dhe rovena dilo per nje qast me ndalet zemra
pirro cakoo dhe rovena dilo per nje qast me ndalet zemra
pirro cakoo dhe rovena dilo per nje qast
piro cako rovena dilo per nje qast me ndalet zemra
piro cako rovena dilo per nje qast
PP army im a boos
PP army im a boss
PP army -PP soldiers
PP army PP soldiers
PP army hinem
per ty - poezi
poezi - per ty
produkt 28 shoket
produkt 28 3
pa gajle
pse shkove ti
prek cali erlindl isi
poninbbbbnvkfdkfdksfk
pot boj be per kok te plakut
perparim krasniqi
pse familja nuk na lejojn
pa kufijt une ja bej
pershendete gjith shoqnin
patriotike hasan fazlija
pa deshir na kan feju
paul van
patrick brizard
pse o zot mahmut ferati
pa ty sjetohet
pa dashurie
per katolik
pleqani
po te pys
pusichat dolls
pussichat dolls
pse po
prej nje shpati ti leshova syte
perpunuar
PerpUnUar nGa ???s??
PerpUnUar nga i?etsn
per n`zarf
psicopati
pirro çako rovena dilo
paqanga locko
pussycat dolls dont,cha
popolore
pussycat dolls don t,cha
pussycat dolls don tcha
pussycat don tcha
pantina
party poply
pse moj jet ti em denove
pachanka
pinoochio
pina vuiski me kola kola
po vin qika po vin gra
povje nusja
pato frystyle demo
per qiken 8 vjeqare
poezidashnije
perkrenarja shqiptare
picasa
pica
pse pi bjen ka dera jeme
Pussycat Dolls Ft. Snoop Dogg - Bottle Pop
pranvere pranvere
Pandora tallva per egzonin
pandora zvicrra
prane buzeve tua
partizance
pse ika edhe me le
pse ika
Poloska - skam faj
pogorishtja
PRENK JAKOVA
poezi-dashurie
Pandora qka pom vyn zvicrra
Pandora qka pom vyn
Pandora qka pom
pandaora tallava
play black
pandora e pusto shemshova tallava
pandora lajf
pusto gjermania
per kujtime
porosis pica ne itali
porosis rrobat ne itali
pica kapriqoze
prishtina toni
Po shkoj larg
pse po qan syzeza mahmuti
psta femi
po vijn
pa paradon
pap dino
prrala me tupan
produk 21
produkt 21
puthje e hatrit
poezi dita linda
poezi dita
ppuf didy
per ty zemer
pse je shku
prishtnali jam
pa-kufijt-hajde zemer
pes gishta naj ka dora
pes gishta naj ka dora faraoni
plu ing
Potpuri-2009
pipi qorap gjata
patriki
pupollore
pllumb hajdari apo vjen me mu neser ne katu me shku
Per Ty po Qaj Magjupisht
princesa
pjero
puraje
presheva amaneti
prap kosova po fshan
po nuk dua te vdes
pse ska anglisht
prej shoqeris lindi
princ dauble h
princh dauble h
pirro qako rovena dilo une dhe ti
pirro qako 'une dhe ti'
pobliku brohoriste
pre$ion
pienso en ti
pirupafshim
paty party
presjoni lufta me karrika
p ed
PO kendon bilbili
potpuro
paqango
pse dritat i ke fik
PATA RA NE BIGJOZ
pllumb i bardh
prap po valon hana
per shoqnis lindi dashurija
pianoja
pscho ralm
pe pizhama
per visarin
per visarin live
parti-anjeza
parti-anjeza niku
parti-anjeza- niku
prati
plaka plaku
ps pd
perzime
Pro Band dhe Esmeranda
Papushi - Pritem shpirt
perendesha ime
per ty ma nuk ezigstoj
pritre prite
per tetoven
produkt 28 flutoro ti shqipe
poni-laberei moj laberi
po e vogel e qfar fati
pjerin gjondrekaj
per tjetrin kan feju
pezi dashurie
Psycho Valle
per koken tende s'kam tjeter
pite kuleq
pandora dashnin ty ta pata fal un ty
Pim-V ft. Maksi - Me gjak (Albanian Gays diss)
pandora dy shok
pianoaurela gace
per 3 jav do ta marr turbin
pandora dul lulijate bunari
polifest 2006
PANDORA beli 9
prej teje adelina
pepnikaj
perj ni shpati
perj nij shpati
poni vetem o
prrall me tupan kalemi
posika
poska
party fest
po i bjen ret e zeza
poezi te pa harruara
poezi muzik
poza
papi culo
papi qulo
papi chulo
pa ty sfdua tjetoj
pa ty tjetoj
poezi te vraft
poezi te
po vijn krushqit
per zair ajazitin
per zair pajazitin
paijtim
psycho dhb ibi
psycho dhb army
puthja nen cati
Po qan nana
per nje zemer
per shtat marsin
paprespektiv
prej hallaqi prapashtic
presheva nuk dahet
pandora valtoni
per kurbet 2009
poni-dale moj dale
poni-dale moj dale
pavasise
patriotike mat mirat
poni-si trendafili
pusyy cat dolls
poni-pritmooo
poni-dil moj dil
pritni spirs
pidhin e nanes t aqifsha
per vajzat e mara
per ty anita
perparim breati
polici i portokallis tiranse
polici tiranse
pse sma fale zemeren
po na bon havaja fak e fak
po na bon havaj
polici ,ayo technology
polici ,50 cent ,
polici ,tiranse
pse pom stin
Parashqevi Simaku – Gezimi i shtepise se re
potpuri 2009
po me lishon takati
Pitbull Ft Lil Mama
papa ap
pif dady
potpuri te shqiperise se mesme
paff dedy usher
paff dady usher
prince double h dashurija e pavdekshme
pash perendin ismet peja
pass
pass
pandora chocolata
pandora- haide djalo
pilafe
potpuri sabrija adelina
preslava nishto drugo
paul cartney
paul mccartney
pop dance
PER TY BACA BEQ
puysscat dolls
papush regja
pishtar lirije
pozhoranli
pishta lirije
perarim berati dhe hamid kastrati
petr
pellumb kumria
porsi lule
princi hysen
perparim berati na kosova
pirro kelleci
PA TY NUK JETOJ
prizreni vjeter
pranoje ket unza
pimi sa me ka marr malli met pa
prizreni i vjeter
pimpin
party anjeza
poni-baluket e ballit
poni-pritem
po lypni vota
pranvera 2001
perparim duraku
pavarsia- adnan isaku
porosia e gjergj fishtes
pikado feat simpatiko
piku moll
pse o te poshter keshtu veproni
prej kosove e ne gurbet
perqafoje
p.diddy ft ush
per te qeshur polici
pheel coolins
per nana kosovare
pandora vet me the te dua
pa ndihm
ps ty sjetoj
pijm uiski dhe me kokakola
paja valbona
pitbull lil jon
pitbull lil jon and ying
PILLE
poni-me llaja
por 8 on
pjerin
Pak e shum 2008
plan ekam pas
popullore tvjetra
plan ekam
plan ekampas
pro bendi mori qik
pro bend mori qik
pro bend qika
plan e kam pas
plan e kam pas
pidhorja
presini
presin
prrall me tupan-sofija
po bohesh nuse
potpuri 1999
per here te pare dashnin
per here te
penxhere
per adem jasharin
pop me
pifradije grajqevci dhe edi
pifradije grajqevci dhe edi krasniqi 2009
putpuri dasme
putpuri dasme grupi diamant
produkt ,etno engjuit
po kthehem
per mu mama remx
pykk
pleqerine askush se do
Pamvarsia Violeta Kukaj
pleqeria ime
per ty-dj aldo
private dancer
per ty DJ ALDO
privat dancere
privatee dancer
privatedancer
private dancer
Princ Sa shume Duhena
potpuri gezuar me tupan 2009
plas moj zemer e robrue
prince doubelhe h
potpuri naga mahmuti
prince double h unikatil
PPArmy
PP Soldiers
ponialvi
PP army T ' du
po martoj vllaun
poezi vuaj per ty
paraja con ujin perpjet
pritem nana te dera pritm
Pyssicat
pse esht kesht jeta
pussycat dolls ft snop dog
phhkhj
popullore 09
prty sum luftova
prty shum luftova
pantullet e shkurta
perty shum luftova
papushi pritem shpirt veq edhe pak
pse pi bjen kah dera jem
poker face najsen te re a ka
poni - dale dale
poni -
proshtinali